به به بهترین کار....
برنامه هم ک جور شد طوفانییی جلو برید تنبلی موقوف
به به بهترین کار....
برنامه هم ک جور شد طوفانییی جلو برید تنبلی موقوف
میخام که تقیر کنم کم کم و گاماس گاماس
بااین درصدایی که این داداشمون آورده،الان فوقش شایه بشه ابیاری گیاهان دریایی روآورد.یا پنچرگیری قطار
این برنامه رو استفاده نکنیدا با این درصدا هیچی نمیارید الان
به قول یه بزرگوار این به درد سگ هم نمیخوره
اووو بچه ی جنوب شهر رو باش که
ایستاده رو سینه تو غروب هر دوپاش
من چندین برابر این بود درصدام رتبم سه برابر شد.الان دیگه این درصدا بدرد نمیخوره دوستان برای قبولی همین رتبه 5000 باید میانگینتون چیزی حدود 60 تا 70 باشه
فارتون مشخص نیستا بچه ها!!!!
این آقا چند سال پیش یه چیزی نوشته الان دارید نقل می گیرید؟؟؟
الان برنامه خوبی اجرا کنید با توجه به آسون شدن تست های کنکور قطعا درصدتون میاد بالا و رتبه خوبی میارید
کنکور 94 رو با کنکور 98 مقایسه می کنید؟!!!
عجب موجودات عجیب و غریبی هستین
«چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»
نمیدونم مشکل از منه که تاپیک هایی که خوبه رو برا بچه هایی که شاید بدردشون بخوره و نیازشون بشه سعی میکنم اگر ببینم آپ کنم یا....
من هدفم درصدشون نبوده که آپ کردم. هدفم برنامشون بوده شاید یکی با توجه به شرایطش بدردش خورد و ازش خوشش اومد
من یه کارنامه دیدم منطقه 3 دندان روزانه اهواز قبول شده بود . ادبیات 8 از 10 یعنی 84 درصد میشه حدودا 21 سوال درست ... عربی 5 از 10 یعنی 60 درصد 15 سوال ... دینی 9 از 10 یعنی 92 درصد 23 سوال ... زبان 4 از 10 میشه 48 درصد 12 سوال ... زمین یک از ده ... ریاضی 3 از 10 سی درصد میشه که 9 سوال حل کرده ... زیست 8 از 10 که 80 درصد میشه 40 تا سوال درست . فیزیک 7 از 10 میشه 70 درصد 21 سوال درست . شیمی هم 7 از 10 که میشه 83 درصد 29 سوال .... #جهت-انگیزه ...
طوری عمل کنید که گویا شکست محال است و همین طور هم می شود.
کسایی که میخوان برنامه ای برای خودشون بچینن برای این صد روز ... 70 روز مطالعه 30 روز جمع بندی ...یا 60 روز مطالعه 40 روز جمع بندی ....مثلا به نظرم دیگه زبان فارسی و حذف نکنید یه بخشایی که اسونه بخونید مثل نقش ها و نفش تبعی و ساختمان واژه که هر سال تست دارن ... دینی و برای 100 زدن بخونید . از شیمی هم فصلی حذف نکنید . میشه عمومیا رو تا 70 و 80 رسوند . اختصاصیا هم با تمرین و تست خیلی میان بالا . نگران نباشید . بترکونید
طوری عمل کنید که گویا شکست محال است و همین طور هم می شود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)