ناراحت نمیشی یه چیزی بگم؟
باورت میشه برای هر کی یه فصولی راحته؟
من همیشه از اینکه میگم فیزیک 1آسونه حرصم میگیره اما همه میگن خیلی آسونه
یا همین طور پیش2
اما سینماتیک برای من آسونه
باید خودت بشینی یه نیگا بندازی به فصول ببینی با کدوما ارتباط برقرار میکنی بعد از این فایل پایین که لینکشو گذاشتم پیدا کن ببین چند تا سوال میشه
در ضمن هیچ فصلیو کامل حذف نکن
مثلا دگرگونی خواستی نخونی،کاربرداشو توی آخر فصل دگرگونی بخون
دانلود تعداد سوالات کنکور فصل به فصل طبق سالهای اخیر
پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"
به ظاهر اون فصلا نگاه نکن
فصل 6 که سر تا تهش سه تا جدول و نموداره که باید حفظ باشی با جزئیاتش و کل متن توضیح اون جدولاس
فصل 7 هم اگر قبلا واسه نهایی خوب خونده باشی (که گفتی خوندی) خیلی کار سختی نداره
در عوض این فصل ها در عین حال که نسبتا ساده ان پر تست هم هستن
باز هم خودت یه نگاه به متن هر فصل بنداز ببین متن کدوم فصلا به چشمت آشنا تره و از پارسال مطالب کدوم فصل بیشتر یادت مونده و همون فصلارو بخون
برای انتخاب کردن فصل وقت زیادی نمونده . سریع انتخابتو بکن و شروع کن به خوندن چون باید طوری بخونی که وقت برای مرور هم داشته باشی (زمینه ها! ریاضی که نیست)
برای سال چهارم هم من چون درطول سال نخونده بودم و برام کاملا جدید بود کتابو یه نگاه انداختم و اون بخش هایی که به چشمم آشنا بود (مثلا اون قسمت برخورد انواع ورقه ها که تو سوم راهنمایی هم داشتیم) اونارو خوندم
مقیاس رو هم که بهت گفتم بخون چون اغلب یه تست خیلی ساده داره و الان هم برای خوندنش کلا به 5 دقیقه وقت بیشتر نیاز نداری
نقشه ی توپوگرافی رو هم کلیاتش رو بخون (وارد جزئیاتش مثل نحوه ی نمایش چین و اینا نشو فقط اینکه اون خط ها چی هستن و فاصله ی تراز چیه و چجوری میشه اختلاف ارتفاع و شیب رو بدست آورد رو بخون) چون اون هم گاهی وقتا یه سوال ساده داره
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
نمیدونم اینجا جای مناسب برای سوالتون هست یانه (نباشه هم ربطی به من نداره من جوابتونو تا جاییکه بلدم میدم)
پلاژیوکلاز ها دارای al و سدیم و کلسیم ان
ارتوکلاز ها هم al و پتاسیم
(اگر یادتون باشه یه واکنش تو فصل کانی ها بود که یکی از واکنش دهنده هاش kalsi3o8 بود . این نوعی ارتوکلازه دیگه . al هم داره)
با یه استدلال دیگه هم میشد جواب داد
جدول ص 72 زمین سوم رو بیار . اون بخشی که نوشته "عناصر دیگر" رو اگه نگاه کنی برای هرچهارنوع سنگ al جزو پای ثابت هاشه
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)