خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 21
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

چجوری تا دیر وقت بخونم؟

سلام عزیزان من همیشه نزدیک ساعت 9 خوابم میگیره و سردرد میگیرم اصلا تمرکز ندارم که درسای بعدیو بخونم! جالبه بعدش ممکنه اصلا تا 1 خوابم نبره ولی اصلا حس خوندن نیست! چکار کنم که حداقل تا 11 بخونم؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      چرا میخوای حتما بیدار بموني ؟
      خوب 9 بخواب عوضش صبح زود پا شو
      بازدهی ذهن هم صبح خیلی بهتره

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      منم مشکل تورو دارم بعد 11 دیگ اصلا نمیتونم درس بخونم... ولی تا 1.5 بیدارم

البته اگه میخوای از الان فشار بیارريخوابت کم منی تا کنکور نابود میشه پشنهاد من از اول تیر تا 26 تیر با قرص ريتالين (که البته بدون تجویز پزشک نمیشه _ عوارضم زیاد داره ) میتونی با 4 ساعت خواب و تمرکز بالا درس بخونی..... البته از اول تیر نه این که از الان شروع کنی !

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      منم شب نمیتونم بخونم .
      بهترین کار ، زود بلند شدن و جبران در طول روزه .....
      فردی به دنبال تایلر داردن درون خود ...

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadreza_mo نمایش پست ها
      منم مشکل تورو دارم بعد 11 دیگ اصلا نمیتونم درس بخونم... ولی تا 1.5 بیدارم

البته اگه میخوای از الان فشار بیارريخوابت کم منی تا کنکور نابود میشه پشنهاد من از اول تیر تا 26 تیر با قرص ريتالين (که البته بدون تجویز پزشک نمیشه _ عوارضم زیاد داره ) میتونی با 4 ساعت خواب و تمرکز بالا درس بخونی..... البته از اول تیر نه این که از الان شروع کنی !
      داداش این ریتالین ک میگی عوارضش خیلیه؟؟؟من شنیدم واسه بیش فعالهاس
      میشه ی توضیحی درموردش بدی؟؟؟یه ماه آخر بخوریم واقعن تمرکزو تا حد قابل قبولی زیاد میکنه؟؟؟؟

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط king of konkur نمایش پست ها
      میشه ی توضیحی درموردش بدی؟؟؟یه ماه آخر بخوریم واقعن تمرکزو تا حد قابل قبولی زیاد میکنه؟؟؟؟
      سلام
      دوستان برای چی قرص تجویز میکنید!!!
      نه دوست من این قرص رو نگیرید -- این قرص به مغزتون فشار میاره و بعد از مدتی که فعالیت مغز شما رو بالا برد اثرش از بین میره و چنان خوابتون میبره که با بمب هم نمیشه بیدارت کرد
      یکی از دوستانم از همین قرص استفاده کرد و اثرات منفی روی مغزش گذاشته -- به قرص اعتیاد پیدا کرده یعنی بدون اون دیگه نمیتونی درس بخونی و این خوب نیست
      نظر من هم اینه که شب زود بخواب و عوضش صبح زود از خواب بیدار شو و درست رو بخون. اینجوری هم خییلی بهتره تا با زور کافئین و قرص بخوای خودتو تا 12-1 شب بیدار نگه داری
      موفق باشی
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط T!G3R نمایش پست ها
      سلام
      دوستان برای چی قرص تجویز میکنید!!!
      نه دوست من این قرص رو نگیرید -- این قرص به مغزتون فشار میاره و بعد از مدتی که فعالیت مغز شما رو بالا برد اثرش از بین میره و چنان خوابتون میبره که با بمب هم نمیشه بیدارت کرد
      یکی از دوستانم از همین قرص استفاده کرد و اثرات منفی روی مغزش گذاشته -- به قرص اعتیاد پیدا کرده یعنی بدون اون دیگه نمیتونی درس بخونی و این خوب نیست
      نظر من هم اینه که شب زود بخواب و عوضش صبح زود از خواب بیدار شو و درست رو بخون. اینجوری هم خییلی بهتره تا با زور کافئین و قرص بخوای خودتو تا 12-1 شب بیدار نگه داری
      موفق باشی
      ب شدت ازت تشکر میکنم
      مرسی

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      برعکس من
      آرزوی من اینه که شب زود بخوابم و در عوضش صیح زود بیدارشم

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط king of konkur نمایش پست ها
      ببین ريتالين حتی اگه کم مصرف کنی هم عوارض خواهد داشت ولی از هر فرد به فرد دیگه ای فرق داره
      آره کمک میکنه برا تمرکز
      ولی بعدش که اثرش رفت که بین 2 تا 4 ساعت طول میکشه بسته به متابوليسمت اونقد خسته میشی حال درس رو هم نخواهی داشت و اگه چن بار بندازي دیگه نمی تونی مثل قبل بدون ريتالين تمرکز کنی و یه مدت زمان میبره تمرکزتو پس بگیری
      این به اون در ؟
      یکی از عوارضشم اظطراب و حملات اظطراب
      بازم میخوای مصرفش کنی؟
      میخوای بازم برات عوارض بیارم یا همونایی که گفتم کافيين ؟
      ولی سخت نیست بدست آوردنش

10. Top | #10
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز شما ظهر بعد از نهار استراحت میکنید ؟؟
      شما اگه صبح زود از خواب بیدار میشید حتما باید بعد از نهار یک ساعت بخوابید تا بعداز ان با انرزی درس را شروع کنید ودر ضمن بعد از خواب ظهر مستقیم سر درس نروید حتما میوه بخورید که سرحال بشید.

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa dr نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز شما ظهر بعد از نهار استراحت میکنید ؟؟
      شما اگه صبح زود از خواب بیدار میشید حتما باید بعد از نهار یک ساعت بخوابید تا بعداز ان با انرزی درس را شروع کنید ودر ضمن بعد از خواب ظهر مستقیم سر درس نروید حتما میوه بخورید که سرحال بشید.
      زود که از خواب بیدار میشم تا ناهار میخونم بعد 1 ساعت سعی میکنم بخوابم ولی اصلا خوابم نمیبره بعد تا 9 که میخونم خیلی خسته میشم دیگه نمیتونم ادامه بدم!

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام ما دنبال اینیم شب راس ساعت بخوابیم باز دیر میشه تو دنبال اینی که دیر بخوابی ، هرکس دنبال نداشته هاش
      پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
      چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
      وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      برای هر کس فرق میکنه برای بعضی ها خیلی عوارض داره برای بعضی ها هم نه.... برای من عوارض نداشت تا حالا البته من زیر نظر پزشک مصرف میکنم... ! ولی خب بهتر ادم مصرف نکنه ولی تاثیر داره

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      راحت بشین درست رو بخون دیگه ! تایم خوابت رو درست کنی تایم درسخوندنت هم باهاش هماهنگ میشه !
      ساعت 12:27 و من دارم فتوسنتز میخونم ...

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

15. Top | #15
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ساعت 12.39 و من امروز رو خوندم و الان دارم برنامه تکمیلی فردا رو مینویسم تقلب نکنین!! خخخخ

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن