خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 21 از 21
    1. Top | #16
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یه دقیقه بعدش یعنی 12.40 برق رفت و مجبورم با برنامه مدون جلو برم خخخخ

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز
      ببین من نظرمو میگم
      کسایی که موافق هستن بگن
      بر اساس مطالعات علمی بهترین زمان خواب 10 الی 5 صبح هست ( یکی از دلایل بودن نماز ) است ،،،
      اگه میخوای تلوزیون ببینی و تفریح کنی ،،، بزار شب ،،، و کل روز رو بخون ،،، من خودم الانم این اشتباه رو دارم ولی دارم تمام سعیم رو برای ترکش میکنم چون شب ها مثلا ساعت هشت به بعد ادم کمتر انرژی داره ،،،، میشه خوند ها ،،، ولی برای استراحت کلی میگم ،،،
      هیچی مثل روز ها نیست

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عمومی ها رو حتما بین اختصاصی ها بخون
      عصر شروع کن به ورزش کردن ی 15 مین و ی استراحت 45 مین هم بکن بعدش.
      پاسخ به سوالات سربازی

4. Top | #19
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mhsn.1177mj نمایش پست ها
      زود که از خواب بیدار میشم تا ناهار میخونم بعد 1 ساعت سعی میکنم بخوابم ولی اصلا خوابم نمیبره بعد تا 9 که میخونم خیلی خسته میشم دیگه نمیتونم ادامه بدم!
      سلام شما شاید یکسره درس میخونین؟ بین هر یک ساعت نیم درس خوندن 20 دقیقه چشماتونو رو هم بزارید وبه هیچی فکر نکنین.

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mhsn.1177mj نمایش پست ها
      سلام عزیزان من همیشه نزدیک ساعت 9 خوابم میگیره و سردرد میگیرم اصلا تمرکز ندارم که درسای بعدیو بخونم! جالبه بعدش ممکنه اصلا تا 1 خوابم نبره ولی اصلا حس خوندن نیست! چکار کنم که حداقل تا 11 بخونم؟
      سلام
      چرا سعی نمیکنید بجای اخر شب , همون موقع کع از خواب بلند میشین درس بخونید؟
      نکته جالبی که وجود داره , و در اکثر کسایی که این مشکل رو دارا هستن موجوده این هست که , خیلیا بعد از برخواستن از خواب , درس نمیخونن و , به قول معروف این پا اون پا میکنن , به امید اینکه تا شب کلی وقت هست و میتونن اواخر شب جبران کنن روز خودشون رو سپری میکنن , که باعث بوجود امدن چندتا مشکل میشه:
      -ساعت مطالعه افت میکنه
      -بدلیل خستگی ناشی از کارهای روز ,مغز بازدهی اول روز رو نداره
      -بتدریج با نزدیک شدن به اخر شب , استرس ناشی از نخوندن و به سرانجام نرسوندن برنامه هم از یکطرف میاد سراغ ادم.
      شما هعمون موقع که از خواب بلند میشین نهایتا بهد از یک ساعت صرف صبحانه و ریکاوری کوتاه , شروع به خوندن کنید و از تایمی که دارین استفاده مناسب کنید خیلی بهتره تا اینکه , سعی کنید اخر شب ,بدلیل کاهش تمرکز و خستگی مغز به زور درس بخونین .

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yaghma نمایش پست ها

سلام
      چرا سعی نمیکنید بجای اخر شب , همون موقع کع از خواب بلند میشین درس بخونید؟
      نکته جالبی که وجود داره , و در اکثر کسایی که این مشکل رو دارا هستن موجوده این هست که , خیلیا بعد از برخواستن از خواب , درس نمیخونن و , به قول معروف این پا اون پا میکنن , به امید اینکه تا شب کلی وقت هست و میتونن اواخر شب جبران کنن روز خودشون رو سپری میکنن , که باعث بوجود امدن چندتا مشکل میشه:
      -ساعت مطالعه افت میکنه
      -بدلیل خستگی ناشی از کارهای روز ,مغز بازدهی اول روز رو نداره
      -بتدریج با نزدیک شدن به اخر شب , استرس ناشی از نخوندن و به سرانجام نرسوندن برنامه هم از یکطرف میاد سراغ ادم.
      شما هعمون موقع که از خواب بلند میشین نهایتا بهد از یک ساعت صرف صبحانه و ریکاوری کوتاه , شروع به خوندن کنید و از تایمی که دارین استفاده مناسب کنید خیلی بهتره تا اینکه , سعی کنید اخر شب ,بدلیل کاهش تمرکز و خستگی مغز به زور درس بخونین .
      نه اصلا اینطور که میگین نیست! من همیشه صبح زود بیدار میشم شروع میکنم به خوندن! ولی خب دوس دارم تا 11 حداقل بخونم که دیگه کشش ندارم!

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن