سلام بچه ها
کسی از برنامه 2.5 ماهه مکتبستان خبر داره؟
قیمتش چقدره؟
کسی هست باهم بخریمش؟
سلام بچه ها
کسی از برنامه 2.5 ماهه مکتبستان خبر داره؟
قیمتش چقدره؟
کسی هست باهم بخریمش؟
مطمئن هستین؟
بالاخره باید از روی یک برنامه خوند
من تا تابستون خوب خونده بودم و بعدش مریض شدم و عمل جراحی چندبار داشتم
کلا درس رو کنار گذشاته بودم
میخوام تو این 3 ماه باقی مونده بخونم
اگه کسی داره برام میفرسته بخشی از هزینه رو بدم،یا اینکه باهم بخریمش
قیمتش چقدره؟
با برنامه 3 ماهه مکتبستان میتوانید به رشته دلخواه در دانشگاه دلخواه قبول شوید
با برنامه 2 ماهه مکتبستان میتوانید به رشته دلخواه در دانشگاه دلخواه قبول شوید
با برنامه 1 ماهه مکتبستان میتوانید به رشته دلخواه در دانشگاه دلخواه قبول شوید
با برنامه 3 هفته ای مکتبستان میتوانید به رشته دلخواه در دانشگاه دلخواه قبول شوید
با برنامه 2 هفته ای مکتبستان میتوانید به رشته دلخواه در دانشگاه دلخواه قبول شوید
با برنامه 1 هفته ای مکتبستان میتوانید به رشته دلخواه در دانشگاه دلخواه قبول شوید
با برنامه 3 روزه مکتبستان میتوانید به رشته دلخواه در دانشگاه دلخواه قبول شوید
با برنامه 1 روزه مکتبستان میتوانید به رشته دلخواه در دانشگاه دلخواه قبول شوید
با برنامه 3 ساعته مکتبستان میتوانید به رشته دلخواه در دانشگاه دلخواه قبول شوید
با برنامه 1 ساعته مکتبستان میتوانید به رشته دلخواه در دانشگاه دلخواه قبول شوید
فکر کنم منظورو رسوندم
Live your dreams
🔱
KowsarDDC
داداش وقتی برنامه یک ساعت منده تا کنکورش اومد خبرم کن
اخه داداش من چقدر ساده ای برنامه 2.5 ماهه؟
اصلا میشه
سلام دوست عزیز
کسانی که از برنامه مکتبستان استفاده کردند راضی نبودند و حتی دو نفر از دوستان خودم که دیده بودن گفتن که خوب نیست برنامش
به نظر من برای این وقت باقی مونده خودتون برای خودتون برنامه بریزید خییلی بهتره تا پول به برنامه ای بدید که هم فشرده باشه و هم باسرعت خوندن شما سازگاری نباشه و بدتر باعث بشه که شما استرس بگیری
به نظر من خودت برنامه ریزی کن و وقت کافی برای مرورت و جمع بندیت بذار و مطمئن باش برنامه خودت بهترین برنامه و با ارزش ترین برنامه هستش و مطمئن باش که با برنامه ی خودت موفق میشی
موفق باشی
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
من خودم برنامه مای کنکور رو گرفتم که اینقدر نوشته بود توی سایتش خوبه و... دیدم اصلا صفحاتش با کتاب مطابقت نداره . همینطوری واسه خودشون عدد زدن . و اصلا عقلانی نیست . یک برنامه تبلیغشو توی همین سایت دیدم خریدم . با خودم گفتم این حتما یک پشت کنکوری بوده واسه خودش نقش مشاور گرفته . خخخ . خیلی خنده دار بود. دوستم برنامه مکتب دزده رو گرفته بود گفت همش چرته . یعنی حرف مفته فقط . برنامه مار و پله رو گرفتم . خب بهتره . نقش مشاور و برنامه ریزی شخصی رو نداره . ولی کمک میکنه .
فقط یک چیز مهم
سمت مکتب دزده نرو
اینا همین مونده کتاب های گاج رو کپی بزنن بگن جزوه طلایی . یا دوتا کلمه بنویسن بگن برنامه ریزی .
باور کن همونطور که بچه ها گفتن به زودی برنامه 1 روزه هم میدن .
به امید موفقیت...
فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)