خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

از بین رشته های هوشبی ، اتاق عمل ، علوم تغذیع ، علوم آزمایشگاهی و پرستاری کدوم ؟!

دوستان از بین این رشته ها کدوم بازار کار بهتر ؟ درامد بیشتر ؟ شغل راحت تر ؟ یا در کل بهتره ؟؟
      اگرم خودتون رشته ی دیگه ای تو این حدودا مد نظرتونه بگید لطفا .

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یه طوری هیشکی اینجا نظر نمی ده ما حس غریبی می کنیم فک می کنیم که همه قراره پزشکی قبول بشن
      خب این رشته ها هم اگه کسی اطلاعی داره لطفا به اشتراک بزاره
      افت نداره که به خدا

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام،من با خیلی ها صحبت کردم در این مورد.از نظر بازار کار پرستاری از همشون بهتره.معمولا پرستار ها 2-3 جا کار میکنن.چون معمولا هر بیمارستانی که میخواد نیرو بگیره مثلا 2 تا هوشبر و اتاق عمل و تغذیه میگیره ولی 20 تا یا بیشتر پرستار استخدام میکنه.در آمد اینا تو یه سطح هست و فرق زیادی نمیکنه.از نظر راحتی فک کنم تغذیه راحت باشه کارش و فک کنم بشه جایی مثه مطب هم زد.

4. Top | #4
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تغذیه عالیه، همه چی داره، پول، مطب، پرستیژ
      مهمتر اینکه توسری خور نیستی

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      هوشبری شیفت شبش کمه برای خانم ها کمتر حقوقش مثل پرستاریه اتاق عمل کارش سنگینه و باید اجسام سنگین را جابه جا کنی و حقوقش کمه بازار کار خوبی نداره دختر خاله دوستم حتی با پارتی هم نتونسته بره سرکار علوم ازمایش گاهی حقوقش خوبه وبستگی به خدت داره بیمارستان کارکنی یا ازمایشگاه خصوصی بزنی علوم تغذیه شغل راحتیه ولی میگن بازار کارش خوب نیست پرستاری خوبه ولی چون شیفت شب داره زود پیرمیشی و صورتت خراب میشه ولی سریع میزارن سرکار رشته فیزیو تراپی فکرکنم حقوقش بیشتر از پرستاریه البته به خودت بستگی داره خصوصی یا بیمارستان هرچه قدر هم با دکترهای بیشتری کارکنی حقوقت بیشتره به نظرم رشته های هوشبری علوم ازمایشگاهی بینایی سنجی فیزیو تراپی و گفتار درمانی رشته های خوبی از همه لحاظ باشن
      اصلا می‌دانی چیست ؟!

من خدا را در بین فرمول های فیزیک یافتم !
      من خدا را در بین مسائل شیمی یافتم ! در بین مفاهیم ژنتیک !
      خبری از خدا نبود در کتاب دینی هایم !
      خدا را بیاب . . .
      نه در بین نماز های شبت ...
      بلکه در بین شب بیداری هایت برای علم اموزی ...

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن