از من نصیحت :
تا جایی که از دستتون بر میاد تقلبی کنید ... همه می کنن چرا شما نکنید ؟ در واقع اگه تقلب نکنید حق خودتونو ضایع کردین![]()
سلام
دبیرمون میگه برای شماره ی سوالات اگه شماره بصورت انگلیسی نوشته بشه یا بذاریتش توی دایره و... یا دور اعداد بدست اومده ابر بکشید همه ی اینها تقلب محسوب میشه
یادتون باشه شکل و هیچ چیز اضافه ای نکشید حتی یه ستاره و...
راستی فکر تقلبم به سرتون نزنه که نه تنها از امسال بلکه از امتحان نهایی سال دیگه هم محروم میشین![]()
اخه توی حوزه ما پارسال دو نفر که تقلب میکردن رو گرفته بودن و صورت جلسه کرده بودن و بدبخت ها صفر شدن
دلیلشم اینه که رییس حوزه ما بسیار جدیه و مدیرمون هم تاکید کرده مواظب باشید
کلا همه چی به این بستگی داره اولین امتحانتون چطوری برگزار بشه . اونجا مشخصه میشه که میشه تقلب کرد بعدی ها رو یا نه .
توی جواب دادن به سوالا هم اگه یه وقت دیدین که جواب اون سوال رو به طور دقیق بلد نیستید هر چی درباره اون موضوع سوال بلدید بنوسید و پر کنید .
مثلا طرح آزمایش فیزیک رو من مطمئن بودم دارم غلط می نویسم ولی طوری آب و تاب بهش دادم و توی 5-6 خط نوشتمش که فک کنم مصحح اصلا دلش نیومد غلط بگیره !!
معلم زیست ما دو تا توصیه جدی کرد بهمون و گفت که حتما سعی کنید جواباتون از جمله های کتاب برگرفته شده باشه و از به کار بردن واژه های خارج از کتاب به منظور نشون دادن سواد علمیتون پرهیز کنید چون ممکنه معلم زمین شناسی برگه های زیستو تصحیح کنه پارسال این مشکل پیش اومده بود و به خاطر کمبود مصحح معلم های زمین تصحیح کرده بودن یه بنده خدایی شده بود 13 بعدش در اعتراض شد 20 !
دوم اینکه حتما و حتما بعد از امتحان پاسخ هاتون رو با پاسخنامه تطابق بدید و نمره حدودیتون رو بدونین تا بعدا با خیال راحت اعتراض کنید
این رو کلی گفتم برای دوستان تا رعایت کنن
دقیقا جلوی من یه پنجره بزرگ بود به حیاط یه بنده خدایی اشراف داشت اصلا برو بیایی داشتن واسه خودشون ملاحظه ما رو هم نمیکردن.محو تماشا بودم که یک دفعه وووووف یه بادی اومد برگه ی منو تا انتهای سالن بدرقه کرد. و الان در بهدر دنبال ترمیمم. شرایط ازمون به شانس شما هم بستگی داره.....راستی صندلی چپ دست هم نداشتم.![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)