بچه هااا
مگه ميشه وسط جلسه پاشي بري بيرون؟
اخه ميگين سالن خالي شده بود و اينا والا اونجايي كه من بودم همه تا اخر بلند نشدن نميدونستم قبل تموم شدنش ميشه بياي بيرون![]()
بچه هااا
مگه ميشه وسط جلسه پاشي بري بيرون؟
اخه ميگين سالن خالي شده بود و اينا والا اونجايي كه من بودم همه تا اخر بلند نشدن نميدونستم قبل تموم شدنش ميشه بياي بيرون![]()
كلا اولش استرس داري طبيعيه ولي وقتي شروع كني جواب دادن به سوالا ديگه استرس يادت ميره
ولي صداي اون خانمه بد جوري رو اعصاب بود همش ميگفت رابطان اجراي بند يك
رابطان اجراي بند فلان![]()
ویرایش توسط Elahe_ : 17 خرداد 1397 در ساعت 23:07
سلام بچه ها شرمنده وقتتونو میگیرم
کسی در مورد موسسه ی راه دانش چیزی شنیده یا دیده؟؟؟کارشون چطوره؟؟؟
مرسی رفقا
شرایط جلسه کنکور از نظر این جانب :
1-اگه اولین آزمونتون کنکور باشه ( یعنی قبلش تجربه هیچ آزمون دیگه ای رو نداشته باشین ) استرس مجال نمیده بهتون چون مغزتون پر از سواله در مورد نحوه آزمون
2-اما اگه تو آزمون های آزمایشی موسسات که جدیت داشته باشن یا آزمون های سنجش شرکت کرده باشید ، تجربتون بیشتره و مدیریت خوبی روی زمان خواهید داشت.
3-تو یه سال فقط یه بار می تونید کنکور بدید پس اگه درسی رو به هر دلیلی خراب کردید تحت تاثیر اون درسای بعدی رو خراب نکنید حتی اگه در نظر داشته باشید پشت کنکور بمونید . چون نمیشه گفت بعد کنکور چه تصمیمی میگیرید . چه تغییری تو زندگیتون ایجاد میشه.( اینجانب روی زبان انگلیسی حساب باز کرده بودم ولی وقت نیاوردم تو دفترچه تخصصی 15 دقیقه اول منجمد بودم کل حجم مغزم درگیر زبان بود !!).شما به هر حال صاحب یه رتبه میشید و این رتبه هر چقدر بهتر باشه بهتره.شاید اصلا خواستید وارد دانشگاه بشید و بیخیال کنکور دوباره بشید طبیعتا هر چقدر رتبتون بهتر باشه حداقل تو دانشگاه آزاد صاحب رشته و دانشگاه بهتری خواهید بود .
4- یه مورد دیگه هم اینکه چون خودم زمان کنکور اولی که دادم شهرستان ساکن بودم و واقعا اطلاع زیادی از دانشگاه و آزمون اینا نداشتم نمی دونستم و واقعا قربانی شدم و یکسال دلهره کشیدم، که احتما غریب به یقین الان همه میدونن ( عصر تلگرام و اینستاگرامه!!) ..شما اگه تو دانشگاه آزاد انتخاب رشته بکنید و یه رشته قبول شید حتی اگه هیچ کاری نکنید و یکسال بمونید ( انگار که اصلا قبول نشدید) ، خودبه خود واستون مرخصی رد میشه ( در واقع رزرو میشه ) و شما سال بعد با ورودی های جدید می تونید وارد دانشگاه بشید.( حتما بکنید این کارو ).
ای کاش ! خوب بودنمون مختص فضای مجازی نباشه ..
اینجا همه خوبیم ..چرا اون بیرون همین شکلی نیست ؟!!
اون جای کار که میلنگه رو کسی میشناسه ؟!!
ای کاش ! خوب بودنمون مختص فضای مجازی نباشه ..
اینجا همه خوبیم ..چرا اون بیرون همین شکلی نیست ؟!!
اون جای کار که میلنگه رو کسی میشناسه ؟!!
سوالی داشتید یا منشن کنید یا خصوصی بفرستید
وگرنه امکان دیدنش نیست دیگه
سوالی داشتید یا منشن کنید یا خصوصی بفرستید
وگرنه امکان دیدنش نیست دیگه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)