خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13

موضوع: دیپ مجدد

1. Top | #1
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

دیپ مجدد

سلام دوستان.خودتون که در جریان این تاثیر معدلا هستین.اگر حذف نشه قبول نشدن خیلی هامون قطعیه.دراین خصوص من چندتا سوال دارم:
      1.دیپلم مجدد هنوز وجود داره؟
      2.از دوستان کسانی که امسال دیپ مجدد دادن ایا سوابق جدیدشون واسه کد سوابق و ثبت نام کنکور حساب شد؟
      3.من که الان دیپلم تجربی دارم،میتونم یه بار دیگه امتحان دیپلم تجربی بدم یا باید دیپ مجدد یه رشته دیگه رو یگیرم؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      دیپلم مجدد فقط برای کنکور همون دیپلم میشه ازش استفاده کرد.مثلا اگه دیپلم مجدد ریاضی بگیری فقط برای کنکور ریاضی هست...پس اگه میخوای کنکور تجربی بدی نه
      .
      .
      .
      ولی بخشنامه ترمیم معدل چند هفته پیش ابلاغ شد .میتونی هر درسی رو که میخوای دروباره امتحان بدی .البته 1بار بیشتر نمیشه..

3. Top | #3
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اونوقت این یک بار میتونه بیفته بعد کنکور برای کنکور سال بعد؟مثلا نوبت شهریور یا دی.

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali77 نمایش پست ها
      اونوقت این یک بار میتونه بیفته بعد کنکور برای کنکور سال بعد؟مثلا نوبت شهریور یا دی.
      فکر کنم باید بیفته
      .
      .
      .برای کنکور 96 میتونی شهریور یا دی اقدام کنی که البته بنظر من شهریور بهتره
      .
      .برای ثبت نام اول باید بری آموزش پرورش با پرینت بخشنامه بعدم مدرسه بزرگسالان بری..فایل pdf بخشنامه تو انجمن هست
      .
      .
      .

5. Top | #5
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ممنون بابت راهنماییت.پس اگر نتیجه نگرفتم و قرار شد سال بعد شرکت کنم همون شهریور اقدام میکنم.

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      ممنون بابت راهنماییت.پس اگر نتیجه نگرفتم و قرار شد سال بعد شرکت کنم همون شهریور اقدام میکنم.
      حتما معدلتو ببر بالای 19.50

7. Top | #7
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr Sky نمایش پست ها

حتما معدلتو ببر بالای 19.50
      حتما.حتی اگه بتونم به 20 میرسونم.

8. Top | #8
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      حتما.حتی اگه بتونم به 20 میرسونم.
      سلام ببخشید جسارتا شما فارغ التحصیلی داداش؟
      SaM019

9. Top | #9
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.ali نمایش پست ها
      سلام ببخشید جسارتا شما فارغ التحصیلی داداش؟
      سلام.نه من امسال پیشم.

10. Top | #10
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      سلام.نه من امسال پیشم.
      خب پس من به شما پیشنهاد میکنم تا فرصت هست به فکر نهایی های پیش باشید...همه توانتون رو فعلاً روی اونها متمرکز کنید...برای ترمیم باید فارغ التحصیل باشید، در ثانی شما میتونی نمره دیپلمت رو ترمیم کنی ولی در مورد نمرات پیش فعلاً تصمیمی گرفته نشده و جدای از اینها از سال آینده هم تأثیرش مستقیمه...پس فعلاً پیش برای شما حیاتی تره
      SaM019

11. Top | #11
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      خب پس من به شما پیشنهاد میکنم تا فرصت هست به فکر نهایی هایپیش باشید...همه توانتون رو فعلاً روی اونها متمرکز کنید...برای ترمیم باید فارغ التحصیل باشید، در ثانی شما میتونی نمره دیپلمت رو ترمیم کنی ولی در مورد نمرات پیش فعلاً تصمیمی گرفته نشده و جدای از اینها از سال آینده هم تأثیرش مستقیمه...پس فعلاً پیش برای شما حیاتی تره
      دقیقا....منم الان تمرکزم کامل روی 4 تا درسه...

12. Top | #12
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      خب پس من به شما پیشنهاد میکنم تا فرصت هست به فکر نهایی های پیش باشید...همه توانتون رو فعلاً روی اونها متمرکز کنید...برای ترمیم باید فارغ التحصیل باشید، در ثانی شما میتونی نمره دیپلمت رو ترمیم کنی ولی در مورد نمرات پیش فعلاً تصمیمی گرفته نشده و جدای از اینها از سال آینده هم تأثیرش مستقیمه...پس فعلاً پیش برای شما حیاتی تره
      دقیقا درست میگی.آدم نباید از یه سوراخ دو بار گزیده بشه.

13. Top | #13
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      Ali77@ و Mr_Sky@ عزیز از سؤالات سالهای قبل اصلاً غافل نشید!در موارد متعدد دیده شده که طراح محترم سؤالای دی سالهای قبل رو بدون حتی تغییر عدد مجدداً تو خرداد تکرار کرده!
      پیشنهاد میکنم روزای بین امتحاناتتون رو فقط سؤالای چندسال قبل(در دروسی که تغییر نداشته از 86 به اینطرف) رو بخونید
      SaM019

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن