سلام دوستان
با توجه به اینکه کتابای گاج فلن چاپ نمیشن،جایگزن خوب برا دور دنیا در چهارساعت چی دارید؟؟؟؟زرد قلمچیو فقط نگید
با تچکر![]()
سلام دوستان
با توجه به اینکه کتابای گاج فلن چاپ نمیشن،جایگزن خوب برا دور دنیا در چهارساعت چی دارید؟؟؟؟زرد قلمچیو فقط نگید
با تچکر![]()
من خودم باگ خلقتم
میت تی از اینترنت سال به سال دان کنی یا دفترچه کنکور مهروماه رو بگیری.فقط مال دو سال قبله متاسفانه.
پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"
درود دوست عزیز
شما هم میتونید برید و دفترچه سوال های راه اندیشه یا انتشارات مهر و ماه رو بگیرید (راه اندیشه 3500 تومنه و مهروماه 3000) ک البته این دفترچه ها هر کدوم برای یه کنکور هستش حالا چ داخل چ خارج از کشور یا میتونید از توی نت دانلود کنید و پرینت بگیرید و این خرجا رو هم نکنید![]()
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
ویرایش توسط _-Mohammad-_ : 22 فروردین 1395 در ساعت 12:07
فکر نمیکنم اینطوری باشه ها.
تا اونجایی ک من اطلاع دارم دیگه کتابی مثه دور دنیا در 4ساعت چاپ نخواهد شد و گاج در نظر داره ک یه جورایی خط ویژه و دوردنیا رو با هم تلفیق کنه و یه کتاب ب اسم دور دنیا در 4ساعت بده بیرون ک البته این کتاب دیگه فقط درس ب درس هستش و قرار نیس عین دور دنیا در 4 ساعت همه درسا رو داخلش داشته باشه![]()
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
تنها کتاب مشابه زرد قلمچیه ! یا میتونی گاچ چاپ 93 رو بگیری به کنکور سال 94 تجربی و ریاضی رو از مهرماه تهیه کنی
خلاف قوانین.
خوب تنها جايگزينش زرد قلمچي هستش.به نظر من سوالا در قالب كتاب زرد حل كني بهتره .در مورد دور دنيا به عقيده من اگه بخوان درس به درسش كنن به درد نمي خوره.من مي خواستم دور دنيا بگيرم ولي از بس انتشارات گاج بد قول هستن صرف نظر كردم
اگ ه تجربی هستی 6 سال قلم چی . جدیدش مخصوص برای زیست وشیمی . چون گاج زیستش اصلا جالب پاسخ تشریحی نداره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)