رییس سازمان سنجش آموزش کشور اضافه کرد: کمیسیون آموزش مجلس در تلاش است که ضمن رعایت قانون و نظری که دیوان عدالت اداری داده است، 25 درصد تأثیر سوابق تحصیلی در نتیجه کنکور باقی بماند.
در قسمت قرمز میشه فهمید که که تاثیر یا مستقیم است یا تاثیری وجود ندارد و میخوان با تلاش تاثیر معدل رو برگردونن
در قسمت نارنجی نظری که دیوان داده است ابطال معدل بود !
در قسمت آبی از تاثیر مثبت و قطعی حرفی زده نشده
باز باید صبر کرد .
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
ویرایش توسط AMIRREZA_RAHMANI : 21 فروردین 1395 در ساعت 20:23
داداش گلم چرا لقمه رو داریم دور دهنمون میچرخونیم!
ببین داره میگه در تلاش هستیم تا ضمن رعایت قانون و نظر دیوان عدالت اداری ، 25 درصد تاثیر سوابق در نتیجه کنکور باقی بماند
خب ، ضمن رعایت قانون و نظر دیوان عدالت ، یعنی اینکه تا زمانی که امتحانات 3 سال آخر کامل نهایی برگزار نشده باشه (طبق قانون مصوب مجلس) ، نباید سوابق تحصیلی در نتیجه کنکور تاثیر داده بشه حتی بصورت تاثیر مثبت ، شما به ادامه جمله (قسمت آبی رنگ) کاری نداشته باش ان شاء الله از کنکور 98 به بعد ، 25 درصد تاثیر سوابق در نتیجه کنکور باقی میماند
دوستان بالاخره تا یه هفته دیگه نتیجه نهایی مشخص میشه ،
البته اگه آقایون حالشو داشته باشن یه کاری بکنن ...
خدا رو شکر........................
امیدوارم بهترین باشه واسه هممون......................
موفق و پیروز باشید.
اگه قطعی بشه که من دیگه کنکور نمیدم یه راس ساکمو جمع میکنم میرم سربازی خدایا این همه شب بیداری بکشیم بعد این ابله بیاد تمام نقشه هامونو نقش بر اب کنه!!! نه خدایی انصاف !!! من که میسپارمتون به خدا هنوز یادم نرفته طرف فرق گ* گوشتو نمیفهمید جبر 20 دیفرانیسل 20 شد چجوری؟؟؟ با تلاش؟؟؟ نه خیر با 500 هزار تومن ناقابل رئیس حوزه رو خرید اون بیشرف هم در حق هممون ظلم کرد ... نماینده ها هم که ...
کت و شلوارش جدیده لباس عیدشو پوشیده...بعد من هنوز وقت نکردم برم لباس عید بگیرم ... شدم رنگ قالی
خدایا سایه ی پولدارا رو از سر ما کم نکن ..... مارک کتش بنظرتون چیه ؟
خدایا کمکمون کن
خدا خیرشون نده.بجای اینکه یه کم ارامش به کنکوریاچبدن غم رو غمشون میارن.داداش کنکوری نگران نباشین.ایشالا درست میشه همچی.منم دعا تون میکنم.برید حالشو ببرین
پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"
پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"
این اول میگه یا حذفه یا حذفه . بعد میگه میخوایم کاری کنیم حذف نشه (تناقض) . بعد شما ام جمله هاشو میاین تفسیر مفهومی میکنید ؟
کی بشه به عذات بشینیم جناب خداییاز حال خراب این روزا نگم برات خدایی سفره دلو اگه برات وا کنم میبینی منم بدم آوردم ببینم راست بگو خدایی تو هم دلت راضیه به این جداییمن که این روزا اینقدر افسرده م که تو هر مدل قرص بگی دست بردم نه واسه آرامشم چون باید آماده شم واسه تاثیر معدلی که درگیر تاوانشماونم برا تفسیری که اصلا معلوم نی کجاست و منه ساده دنبال آمارشم
من موندم با چه معیاری اینا رو اوردن سر کار
خدایی که دو تا سناریوش یکیه
سخنگو سنجش هم که نمیدونه اصن کنکور کی هست
تاریخ کنکور رو گفت ۲۱ تیر
امکان اینکه دیگه کلا تاثیرش برداشته خیلی بالاست
ولی یهو نگن سی درصد صلوات
Live your dreams
🔱
KowsarDDC
ویرایش توسط KowsarDDC : 22 فروردین 1395 در ساعت 02:29
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)