سلام @
Abolfazl96
شما میتونی نهایتاً 1 هفته کامل استراحت کنید یا یه مسافرت...نه دیگه 1ماه!! بعضی ها همینجوری.....
این که میگن اگه از همون اول بخوای به خودت فشار بیاری و فلان...همش شعر و وره! شک نکن...
نمیگم که از همون اول 12 ساعت رو بخون ولی جوری پیش برو که 1 ماه بعد حتماً بهش برسی!
آزمون هم برای اونایی که از صفر صفر میخوان شروع کنند خوب نیست.ولی اونایی که تسلط نسبی دارن میتونن تابستون رو برن گزینه 2
درسایی هم که میتونی تو تابستون کار کنی؛
از
عمومی ها؛فقط قرابت(که آرایه هم شاملش میشه) و زبان فارسی(اونم فقط قسمت هایی مثل تکواژ واژه و.. نه قمست های حفظی)
از
تخصصی ها هم:زیست و شیمی=>روی این دوتا خیلی کار کنید...شده 7 ساعت رو فقط به این دوتا اختصاص بدید این کارو بکنید ولی پایه شون رو حدودی ببند تو تابستون!(زیست 1و2 حتماً)(شیمی 2 هم حتماً..اگه رسیدید شیمی 3....)
ریاضی و فیزیک هم پایه رو کار کنید...اگه خیلی ضعیف هستید حتی شده با تشریحی هم کار کردن استارت بزنید برای این دروس)
چیزی که باعث شد دهن من یکی حداقل تو تابستون سرویس بشه این حاشیه های لعنتی تموم نشدنی و این مطلق گرایی بود!!
نتیجه اش واسه خیلی ها میشه این؛
.
برو تحقیق کن بهترین منبع چیه...بهترین روش مطالعه فلان چیه...بهترین خلاصه چیه...برو 10 تاپادکست از فلانی گوش بده...مشاوره های فلانی رو گوش کن...منتظر باش
تا فلان انتسارات کتابش رو بده بیرون بعد تو کارت رو شروع کن...
صد تا مصاحبه بخون...هی دنبال انگیزه باش...برو حاشیه های کنکور رو خوب مطالعه کن بعدش خودت با کله قشنگ بپر توش! آویزون این معدل باش....درگیر انتخاب فلانی شو...پیگیر جوایز اسکار بشو...بیا تحلیلش کن...کل وقتت رو به الواتی بگذرون...تلگرام و اینستا و انجمن های کنکوری نما هم میتونن خیلی کمک کنن....
سر انحام؛
آخر تابستون بیا تایپیک بزن بگو اینجانب تابستون رو ریـدم،عایا به من امیدی هست که زیر 1000 شوم؟...این بدبختی حاشیه ها واسه بعضی ها ادامه دار میشه....سر زدن نیم ساعته نت اونم با نیت کنکور میشه اعتیاد 3/4 ساعته! حالا بیا بدو دنبال انگیزه...آخر پاییز شده بگو اینجانب تابستون و پاییز رو باهم ریـدم....عایا به من امیدی هست زیر n را کسب نِمایم C:؟....
بعدش هم که مشخصه...یا طرف راهش رو پیدا میکنه یا نمیکنه....اگه برگشت به مسیر که هیچی مشکلی نیست...حالا آخرش یا قبول میشه یا نمیشه!که مهم نیست چی میشه اصل نیتِِ دوستان
.gif)
... اما اگه نتونست جمع کنه وارد فاز diverting pro f میشه که یعنی دیگه ته خط...این"معضل گشادی"کم چیزی نیستا..دست کم نگیریدش
بعد کنکور هم طرف میاد میگه...ای کاش وطن جایی برای ماندن بود
.gif)
خلاصه که من توصیه میکنم بعضی مسائل رو خیلی جدی بگیرید...بعضی چیزا واقعا میتونه مشکل ساز بشه
ببینید مشاوره و راهنمایی و این چیزا تا یه جایی! بعدش دیگه همش الکی...همش وقت تلف کردن میشه!
من خودم یادم خیلی به سایت های مشاوره ای سر میزدم و همیشه پادکست هایی که قرار میدادن رو گوش میدادم.خب این خیلی کمک کرد ولی همون چندتای اولی...اصلی ها...نه دیگه هی بیای...مگه الافی؟ بخدا این از الافی هم بدتره!
زدن تایپیک های راهنمایی و...هم 90درصدش همینجوریه...هم اینجا هم جاهای دیگه
روی منایع حساس نباش...یکی از خوبا رو انتخاب کن و تا تهش کار کن اونو...ایمان داشته باش که اون بهترینه...شک الکی نکن روی انتخابات
در مورد اومدنت به نت هم درست تصمیم بگیر! یا درست و حسابی بیا استفاده کن(هزچند چیزی برای استفاده کردن وجود نداره این روزا...)یا اگه فکر میکنی بی جنبه ای میای کلی وقتت رو از دست میدی اصلاً نیاا...خیلی سادست
اگه بهونه ات هم فقط پیگیری اخبار کنکور و....میتونی کانال سارمان سنجش و سایرین مشابه رو داشته باشی و پیگیرشون باشی!
این تلگرام هم میتونه بدبختت کنه هم میتونه بدبختت کنه!(خخ والا من که چیز مثبتی که بدرد کنکور بخوره ازش ندیدم حالا شما دیدین به منم بگین! این کانال های آموزشی که خیلی مسخره اند...یعنی اکثراً ازین آشغالا...بدرد بخوراش فقط این اطلاع رسانی میکنن اخبار مرتبط رو+اونایی که برای رفع اشکال هستن(مثل کانال مولف زیست الگو و...) بقیه دیگه هیچ...
این چیزایی بود که بنظر گفتنی بودند...
خیلی خوب و اصولی کار خودت رو انجام بده در کنارش هم تفریح مناسب (نزار تفریحت،تفریح و کِرِیدیت دادن به افکار پوچ ملت بشه!)