با سلام
بیاین همگی از کانون شکایت کنیم یا از طریق تلفن (0218451) یا از طریق سایتش ( قسمت تماس با کانون)
واقعا ترازا رو میاره پایین من در آزمون قبلی در همه درس ها نسبت به آزمون 9 بهمن پیشرفت داشتم به جز یکی ولی ترازم اونجور که باید میشد نشد
واقعا که
با سلام
بیاین همگی از کانون شکایت کنیم یا از طریق تلفن (0218451) یا از طریق سایتش ( قسمت تماس با کانون)
واقعا ترازا رو میاره پایین من در آزمون قبلی در همه درس ها نسبت به آزمون 9 بهمن پیشرفت داشتم به جز یکی ولی ترازم اونجور که باید میشد نشد
واقعا که
راستش من امسال این ازمونا ثبت نام کردم واسه من این سوالات فقط جنبه افراط یا غیر مهم بودن داره،پس انصراف دادم قبلنا مبتکران میدادم تراز 6730
سلام
صدای شما به گوش کسی نخواهید رسید و جز اتلاف وقت برای شما چیزی نخواهد داشت ,چون یکی دوتا نیستن , اکثر کانال ها دارین میفروشن ,شب ازمون هم گاها رایگان قرار میدن . تمرکزتون رو بذارید برای رقابت با خودتون , به فکر تراز نباشید,با درصدهایی که توی هر درس کسب میکنین و شناسایی نقاط ضعف خودتون و تقویت اون نقاط ,سعی کنید روز به روز پیشرفت داشته باشین.
آزمون 9 بهمن آزمون جامع بوده و به خاطر همین جامع بودنش تعداد شرکت کننده ها زده بالا واس همین شاید دلیل تغییر نکردنه ترازتون همین باشه
در این آزمون که شما میگید حدود بیست هزار نفر شرکت نکردن.
معلوما هم اونایی که تراز پایین داشتن شرکت نکردن
وقتی درصد افرادی که غلط میزنن میاد پایین معلومه تراز کل هم میاد پایین
الکی گیر ندین.
کلن حال داریدا ب فروش برسه ک چی؟ اگه خیلی زرنگ بود و بند پ و غ قاف و کاف داشت و سوالای کنکورم خرید بازم ک چی؟ کلن مدرکو اومدند بهشون تقدیم کردن بازم ک چی؟ آخرش یه جایی چوبشو میل میکنند
بیخیال مهم این باشه ک تو درصدات خوبند و ب خودت اعتماد داری تراز سیری چند؟
شما درصد رو بررسی کنید تراز و رتبه رو بیخیال شید
و تو آهسته آهسته بلند میشوی
و راه می افتی و می روی
و در این راه رفتن دست و بالت بارها زخمی می شود
اما آبدیده می شوی
و می آموزی که از جاده های ناشناس نهراسی
از مقصد بی انتها...از نرسیدن نهراسی
و تنها بروی و بروی و بروی...
فقط لطفا وارد حاشیه نشیم....بذارید کسایی که تقلب میکنن ادامه بدن چون آخرش به نفع ماست(کلامی از شیخ)
ویرایش توسط Remistry : 20 فروردین 1395 در ساعت 15:06
میایم
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)