خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 63
    1. Top | #46
      کاربر حرفه ای

Maghror
      نمایش مشخصات
      دوستان به نظر شما خواب ظهر قبل از ناهار باشه بهتره و یا بعد ناهار و به نظر شما چقدر زمان چرت مناسبه و نیز خواب ظهر رو توصیه میکنید

2. Top | #47
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط RAKHSH نمایش پست ها
      دوستان به نظر شما خواب ظهر قبل از ناهار باشه بهتره و یا بعد ناهار و به نظر شما چقدر زمان چرت مناسبه و نیز خواب ظهر رو توصیه میکنید
      من خودم بعد ناهار يك ساعت نخوابم سردرد ميگيرم،به نظر يك ساعت عيبي نداره
      رو صندلي داغ هستم

3. Top | #48
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      یک ساعت قبل اذان ظهر تا اذان ظهر بخوابی عالیه.ناهار اگه نخوری خیلی بهتره.

4. Top | #49
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hossein.A نمایش پست ها
      شما ۲ ماه برو اموزشی سربازی.
      علاوه بر اینکه خواب ظهر رو‌ ترک‌ میکنی.
      چیزای دیگه هم از قبیل موارد زیر رو بیشتر میفهمین :
      ۱. قدر ثانیه به ثانیه
      ۲. چجوری در شبانه روز ۳ ساعت بخوابین بدون اینکه تغییری تو برنامتون ایجاد شه و نیرو کم بیارین .
      ۳. چجوری ساعت ۱۱ بخوابین ساعت ۴ بیدار شین هر روز.
      ۴ . چجوری ۲ ساعت بعد بیدارتون کنن بدون اینکه بعدش سردرد بگیرین.
      ۵. چجوری وقتی میبینی ۵ دقیقه وقت دارین فوری یه کتاب لغت جیبی در بیارین.
      چجوری تو شلوغی دروس مفهومی رو درک کنین.

اینا همشو من تو این ۲ ماه کامل درک کردم و تا جایی که تونستم خودمو واسه بعدا و شرتیط سختتر اماده کردم. این ۲ ماه‌اموزشی درسته چیز خاصی نداشت ولی خیلی تو روحیه و برنامه‌ریزی تاثیر میزاره واقعا.
      شاید به نظر شعار بیاد . ولی تجربیات خودم بود .
      همشم به شرط اینکه تو رسیدن به هدفتون جدی باشید.

کلا یاد گرفتم ادما قادر به انجام دادن هرکاری هستن. فقط کافیه ۱ هفته به طور مداوم انجام بدن.

وقتی شنیدن فرماندمون تو یه دوره ۲ ماهه شرایط سخت در هر ۲۴ ساعت فقط ۱ ساعت اجازه خواب داشتن و تونستن دووم بیارن تازه فهمیدم ما‌ هنوز سختی کشیدن رو درک‌ نکردیم.

موفق باشین
      دم شما گرم . من خودم معاف شدم ولی داییم اموزشی صفر پنجه کرمان بود می گفت باید داخل 7 دقیقه می رفتی حمام و میومدی و همهی کارای شخصیت هم باید انجام میدادی . می گفت چک می کردن که انجام دادی یا نه وگرنه داخل سرما *** می گفتن سینه خیز برو . بابای خودم می گفت هیچیم نبود رفتم سربازی اومدم به انواع بیماری ها مبتلا شدم از معده درد بگیر تا سنگ کلیه و لاغیر اونم کردستان زمان جنگ سرباز بوده و می گفت بعضی روزا حدود یه هفته می رفتیم نون خشکه هامون رو خیس می کردیم از گشنگی می خوردیم . چون اونجایی که بودن برف می اومده و راههای ارتباطی شون قطع می شده . ولی این سختیای الکی بعضی مواقع تاوان های بدی داره . بابای من 26 ماه خدمت کرده اون وقت رفتیم برای کارت ایثار گری برای کنکورم بگیریم گفتن اونهایی که سپاه بودن شاملشون نمیشه اخه واقعاا این عدالته ر ی .... به هر چی به عدالتیه

5. Top | #50
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط RAKHSH نمایش پست ها
      اغا من شده 10 دقیقه هم ظهر خوابیدم و از بعد از اون تاشب سرحال درس خوندم . بستگی به فرم بدن خودتون داره . من سال سوم مثلا اینجوری برنامه ریخته بودم که وقتی میومدم خونه سه ساعت می خوندم و ساعت 8 الی 9 می خوابیدم و ساعت 2 شب بیدار میشدم و می خوندم . اوایل برام سخت بود ولی بعد یه مدت ساعت 2 هم ساعت کوک نمی کردم خود به خود بیدار بودم . همه چیزی به خودتون و اون چیزی که داخل فکر و ذهنتون هست بستگی داره و مهمتر ذهنتونه که میتونه شما رو به اندازه ی یه حیوان پست کنه و یا اینکه شما رو اونقدری بالا ببره که تصورش برای اذم های عادی محال باشه . همش این ذهنه . به شخصه اینو امتحان کردم و بهش اعتقاد دارم

6. Top | #51
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      Up
      آغوشم بااازه ،مثا دهن مردم .

7. Top | #52
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      لطف کنید اگه راه حلی دارید بگید که این سم رو ترک کنیم...
      آلارم میزارم که 40 دقیقه بخوابم، شده تا چهار ساعت هم خوابم گرفته....
      خواب شبم هم کم نیست 7 ساعت بیشتره اما باز عصرا و یا صبحا خوابم میگیره....

8. Top | #53
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dark_ap نمایش پست ها
      از برنامه challenges alarm clock استفاده کن
      تا یه سری سوال ریاضی و پازل و اینا حل نکنی زنگش قطع نمیشه و تا تو اونا رو حل کنی خواب از سرت پریده
      من رو حالت سخت سوالای ریاضیشو تنظیم میکنم که برای حل نیاز به کاغذ داشته باشم پاشم برم حلش کنم و اینطوری خواب میپره
      صداشم رو مخه نمیتونم بزارم بخوابم
      خلاصه تا گوشیو نشکنی خاموش نمیشه و چون گوشی خیلی گرونه نمیتونم
      LEFT
      4/19/2021

9. Top | #54
      rz1
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      مامانم باهام دعوا ميکنه بيدار نشمواس همين بسپارين ب کسي
      اوني ک اقا شاهينم گفتن خيلي خوبه
      به قصد پرواز تجربه کردم سقوط را

10. Top | #55
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shah1n نمایش پست ها

تا یه سری سوال ریاضی و پازل و اینا حل نکنی زنگش قطع نمیشه و تا تو اونا رو حل کنی خواب از سرت پریده
      من رو حالت سخت سوالای ریاضیشو تنظیم میکنم که برای حل نیاز به کاغذ داشته باشم پاشم برم حلش کنم و اینطوری خواب میپره
      شت من تا بخوام حل کنم کل ساختمون از خواب بیدار میشن|||

11. Top | #56
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      ناهار نخورید ..مخصوصا غذاهای سنگین ... ظهرو باچوب شور اینا سر کنید عوضش شام رو کامل و هر چی دوس داشتید بخورید ...من خودم تقریبه ۳ چهار هفتس ناهار نمیخورم به جاش میوه خشک یا چوب شور میخورم دیگه خوابم نمیاد ...حالا اگه خیلی گشنتون باشه یه کاسه سوپ بخورید ...

12. Top | #57
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط paradise. نمایش پست ها
      ناهار نخورید ..مخصوصا غذاهای سنگین ... ظهرو باچوب شور اینا سر کنید عوضش شام رو کامل و هر چی دوس داشتید بخورید ...من خودم تقریبه ۳ چهار هفتس ناهار نمیخورم به جاش میوه خشک یا چوب شور میخورم دیگه خوابم نمیاد ...حالا اگه خیلی گشنتون باشه یه کاسه سوپ بخورید ...
      این روش برای کسانی که احساس کسل در بعداز ظهر میکنند هم مفیده آیا؟(تجربه شما چیست)
      پ ن:سعی میکنم ناهار کمتر بخورم ولی سوپ نه!

13. Top | #58
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shah1n نمایش پست ها

داداش من معما های ریاضی و تناقضات فیزیک رو هم حل کنم بعدش میگیرم میخوابم ،خواب از سرم بپره؟
      یه بار گوشی رو گذاشتم اون سر اتاق زیر فرش همونجا خوابم گرفت.

نقل قول نوشته اصلی توسط paradise. نمایش پست ها
      مرسی از راهنماییت ولی من نهار قرمه سبزی هم داشته باشیم یک ساعت بعدش یه سوسیس تخم مرغ درست میکنم،میگی با چوب شور سر کنم؟ من یه روز کم غذا بخورم معدم گریه میکنه خدایی این روش جواب نمیده برام ولی مرسی.

نقل قول نوشته اصلی توسط rezvan81 نمایش پست ها

مامانم باهام دعوا ميکنه بيدار نشمواس همين بسپارين ب کسي
      اوني ک اقا شاهينم گفتن خيلي خوبه
      من یکی بیدارم کنه قلبم با سرعت نور میزنه بخصوص اگه مامانم باشه... از اونجایی که ادم مستقلی ام نمیتونم از کس دیگه ای کمک بگیرم دلیل مشاور نگرفتنمم همینه...

14. Top | #59
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط moboer نمایش پست ها
      شت من تا بخوام حل کنم کل ساختمون از خواب بیدار میشن|||
      میتونی جوری تنظیم کنی که موقع حلش صداش قطع بشه برای مدتی کوتاه در حد یک دقیقه
      LEFT
      4/19/2021

15. Top | #60
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      داداش من معما های ریاضی و تناقضات فیزیک رو هم حل کنم بعدش میگیرم میخوابم ،خواب از سرم بپره؟
      یه بار گوشی رو گذاشتم اون سر اتاق زیر فرش همونجا خوابم گرفت.
      امتحانش که ضرر نداره یه بار امتحان کن فقط سوال نیست که چالشهای دیگه ای هم داره که اگه 10 دقیقه باهاش مشغول باشی میپره
      بعد 10 دقیقه ور رفتن با گوشی و فکر کردن اگه نپرید اون دیگه مشکل از اراده و هدفه که شوق رسیدن ایجاد نمیکنه
      اگر هم مثل خیلی از کنکوری ها هدف ندارن و میگن صبر میکنم رتبه م بیاد بعد تصمیم میگیرم و انتخاب رشته میکنم سخت در اشتباهید
      حتما هدفتون رو بنویسید و تا بهش نرسیدید سخت تلاش کنید
      ولی پیشنهاد میکنم خواب بعد از ظهر رو کلا بیخیال بشید
      LEFT
      4/19/2021

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن