خیلی تعداد تستاش زیاده !!!!
آره ولی به کیفیت هم اهمیت داده شده
کاملا مشخصه![]()
پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"
کلا چیزی از این فصلشم دستگیر نمیشه ظاهرا با عروس دریایی و هیدر حال میکردن .کتاب خوبی نیست مخصوصا واسه الان.استرس میگیرید نتونید بزنید تستاشو.تستا نکته دار نیست سعی کردن فقط سختش کنن.معلومه بی تجربه ان.
?
پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"
گروه ماز چندتا دانشجوان.تجربه تالیف نداشتن.من که دارم میگم بی تجربه ان الکی نمیگم دوبار تو ازموناشون شرکت کردم فهمیدم هدفشون از طرح تست بیشتر حل نکردن بچه هاست تا سنجش بچه ها.سوالاتشون غیر استاندارد.من پارسال زیست 70 زدم کنکور بعد عید فقط دریافت با کتاب درسی با تستای اخیر کنکورو زدم.امسالم تو قلم چی 70 تا 90 میزنم فقطم کتاب درسیو میخونم با تستای کنکور و دریافت البته الگورم میخوندم دیگه نمیخونم.میخوای تو زیست تو این سه ماه موفق شی کتاب درسی نشر دریافت سوالای کنکورو بخور.بعد تستای جامع بزن الان الگو داره کتاب میده بیرون 20تا ازمون 50تاییه خیلی سبزم تا خرداد چاپ میکنه .الان وقته جامع زدنه نه فصل به فصل.این کتاب برای 96 یا خوبه بازم من توصیه میکنم زیست و سخت نگیرید زیست یعنی کتاب درسی و بجو و حافظه تصویریتو قوی کن.راستی یه چیز کتاب کانون دشوار و دشوار تو زیستو حتما بگیرید خیلی کتاب خوبیه.سوالاش کمه ولی انقدر خوبن دوبار بزنید عالی میشین.
?
SaM019
ویرایش توسط Dr.ali : 20 فروردین 1395 در ساعت 20:27
اقا بهزاد به نظرت برای کسی که زیست را چند بار خونده یعد عید چیکار کنه . من میانیگن قلم چی 70 است . با توجه به رویه کنکور به نظرت میتونم بالای 50 بزنم در کنکور . به نظرت همایش توی زیست چظوره موثره یا نه
اینم تیکه های دیگش
سلام
فروش کتاب آی کیو زیست شناسی جامع کنکور جلد اول انتشارات گاج چاپ ۱۳۹۵ آغاز شد….
بر روی آیکون زیر کلیک کنید تا قسمتی از این کتاب را به صورت کاملا رایگان دانلود کنید.
موفقیت هیچ رازی نداره
از تو شروع می شه
دوست خوب من ، زمانی که تصمیم می گیری شرایطت رو تغییر بدی، شاید به خیلی چیزا فکر کنی..
به راهکارها
به مشکلات
و...
اما یه قانون بیشتر وجود نداره:
"موفقیت به سن ، وضعیت فعلیت ، وضعیت گذشته" تو ارتباطی نداره...
موفقیت شجاعت و شهامت میخواد...
خواستن و خواستن و خواستن میخواد...
موفقیت، در یک کلام، تو رو میخواد...
اینکه وقتی هزار نفر بهت میگن نمیتونی ، فقط یک جمله بهشون بگی:
"بشین و تماشا کن!"
رویای خودت رو محکم نگه دار و براش تلاش کن
اقا من رفتم انقلاب نمایندگی گاج کتابو باز کردم شروع کردم چند تا تستشو بزنم ببینم چطوره .... اینجوری شدم.... من قلمچیامو میانگین 50 میزنم... یا من خیلیی داغونم یا این خیلی سخت بود... نه اینکه خیلییی نکته دار باشن تستاش خیلی وقت گیر و پیچ پیچی بودن... یه عبارت گنده با چند تا عبارت گنده تر برای جایگذاری توش برای تشخیص صحیح غلط بودن ...
احتمال خطا تو زدنشون زیاد بود به نظرم نه از نظر جنبه علمی بیشتر از لحاظ دقتی... حالا من ک تو زیست عددی نیستم اما نظر من بود.
نمیشناسم مولفاش کیا هستن... ولی یچیز دیگه هم ک هست اینه ک این وقتی جلد دومش نباشه عملا بدرد نمیخوره.... یکی مثل من بخواد تست بزنه اومدو 10 تا تست زد 5تاش غلط شد اگه از پاسخش نخونم ببینم مشکل چیه و نکته سوالو نفهمم به چه دردی میخوره؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)