خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 456 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 61 به 75 از 78
    1. Top | #61
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خیلی تعداد تستاش زیاده !!!!

2. Top | #62
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      آره ولی به کیفیت هم اهمیت داده شده
      کاملا مشخصه
      پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"

3. Top | #63
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      کلا چیزی از این فصلشم دستگیر نمیشه ظاهرا با عروس دریایی و هیدر حال میکردن .کتاب خوبی نیست مخصوصا واسه الان.استرس میگیرید نتونید بزنید تستاشو.تستا نکته دار نیست سعی کردن فقط سختش کنن.معلومه بی تجربه ان.
      ?

4. Top | #64
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      کلا چیزی از این فصلشم دستگیر نمیشه ظاهرا با عروس دریایی و هیدر حال میکردن .کتاب خوبی نیست مخصوصا واسه الان.استرس میگیرید نتونید بزنید تستاشو.تستا نکته دار نیست سعی کردن فقط سختش کنن.معلومه بی تجربه ان.
      قبول دارم

فقط مطالب رو پیچوندن ، تست هاش نکته خاصی هم ندارن ...

5. Top | #65
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

بی تجربه نیست گروه ماز

6. Top | #66
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      گروه ماز چندتا دانشجوان.تجربه تالیف نداشتن.من که دارم میگم بی تجربه ان الکی نمیگم دوبار تو ازموناشون شرکت کردم فهمیدم هدفشون از طرح تست بیشتر حل نکردن بچه هاست تا سنجش بچه ها.سوالاتشون غیر استاندارد.من پارسال زیست 70 زدم کنکور بعد عید فقط دریافت با کتاب درسی با تستای اخیر کنکورو زدم.امسالم تو قلم چی 70 تا 90 میزنم فقطم کتاب درسیو میخونم با تستای کنکور و دریافت البته الگورم میخوندم دیگه نمیخونم.میخوای تو زیست تو این سه ماه موفق شی کتاب درسی نشر دریافت سوالای کنکورو بخور.بعد تستای جامع بزن الان الگو داره کتاب میده بیرون 20تا ازمون 50تاییه خیلی سبزم تا خرداد چاپ میکنه .الان وقته جامع زدنه نه فصل به فصل.این کتاب برای 96 یا خوبه بازم من توصیه میکنم زیست و سخت نگیرید زیست یعنی کتاب درسی و بجو و حافظه تصویریتو قوی کن.راستی یه چیز کتاب کانون دشوار و دشوار تو زیستو حتما بگیرید خیلی کتاب خوبیه.سوالاش کمه ولی انقدر خوبن دوبار بزنید عالی میشین.
      ?

7. Top | #67
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      <p>
      نقل قول نوشته اصلی توسط ezio auditore77 نمایش پست ها
      سلام دکتر بنظرت تستاش ارزش زدن داره؟نکته داره؟
      سلام داداش گلم</p>
      <p>
      صد در صد نکته داره...بعید نیست امسال شاهد سؤالای این کتاب باشیم!اقلاً تیپ سؤال خیلی محتمله...</p>
      SaM019
      ویرایش توسط Dr.ali : 20 فروردین 1395 در ساعت 20:27

8. Top | #68
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.ali نمایش پست ها
      بنام خدا
      فایل پیوست 52530
      سلام
      بالاخره اولین جلد IQ زیست شناسی رسید! و همینک! قابل تهییه!
      ازکتاب IQ زیست‌شناسی
      نمونه صفحه(قرار داده شده توسط گاج) رو هم از اینجا دریافت کنید!
      نمونه صفحه (توسط خودم!با حجم حدود14MB)
      (دلنوشت! نشد یه بار یه کتاب منتشر کنند دو جلدش با هم باشه!به هر حال امیدوارم جلد2 هم زودتر بیاد!)

امروز(19فروردین95) کتاب به دستم رسید، خب طرح روی جلد و پشت جلد که همه دیدن مطمئناً، یک کتاب حدوداً 560 صفحه ای با طراحی منحصر بفرد ویژه گاج، مقدمش گفته شده حدود 85 درصد تستای کتاب تألیفی است، بنابراین بنظر من بیشتر جنبه آموزشی داره تا بانک تست! هیچ جای کتاب تستای آزمایشی سنجش دیده نمیشه! پس شخصاً به افرادی که بدنبال بانک تست هستند پیشنهاد میکنم آثار دیگر رو دنبال کنند، به شخصه فکر میکنم اگر انتشارات گاج هر دو جلد رو با هم چاپ میکرد خیلی بهتر بود...ولی خب در حال حاضرم با یه مقدار فکر کردن و تمرکز روی تست به کمک معلومات خودمون و کتاب درسی و البته با پاسخنامه کلیدی که بعد از تستای94 قرار داده شده میشه تا رسیدن جلد دوم صبر کرد.
      راستی بابت کیفیت پایین تصاویر نمونه ای که خودم قرار دادم از همه پوزش میطلبم.
      اگه میشه نمونه صفحه رو بجای exe با یه پسوند دیگه ای بزارین اینجوری رو موبایل قابل اجرا نیست.

9. Top | #69
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اقا بهزاد به نظرت برای کسی که زیست را چند بار خونده یعد عید چیکار کنه . من میانیگن قلم چی 70 است . با توجه به رویه کنکور به نظرت میتونم بالای 50 بزنم در کنکور . به نظرت همایش توی زیست چظوره موثره یا نه

10. Top | #70
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اینم تیکه های دیگش

سلام

فروش کتاب آی کیو زیست شناسی جامع کنکور جلد اول انتشارات گاج چاپ ۱۳۹۵ آغاز شد….

بر روی آیکون زیر کلیک کنید تا قسمتی از این کتاب را به صورت کاملا رایگان دانلود کنید.

موفقیت هیچ رازی نداره
      از تو شروع می شه
      دوست خوب من ، زمانی که تصمیم می گیری شرایطت رو تغییر بدی، شاید به خیلی چیزا فکر کنی..
      به راهکارها
      به مشکلات
      و...
      اما یه قانون بیشتر وجود نداره:
      "موفقیت به سن ، وضعیت فعلیت ، وضعیت گذشته" تو ارتباطی نداره...
      موفقیت شجاعت و شهامت میخواد...
      خواستن و خواستن و خواستن میخواد...
      موفقیت، در یک کلام، تو رو میخواد...
      اینکه وقتی هزار نفر بهت میگن نمیتونی ، فقط یک جمله بهشون بگی:
      "بشین و تماشا کن!"
      رویای خودت رو محکم نگه دار و براش تلاش کن

11. Top | #71
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      گروه ماز چندتا دانشجوان.تجربه تالیف نداشتن.من که دارم میگم بی تجربه ان الکی نمیگم دوبار تو ازموناشون شرکت کردم فهمیدم هدفشون از طرح تست بیشتر حل نکردن بچه هاست تا سنجش بچه ها.سوالاتشون غیر استاندارد.من پارسال زیست 70 زدم کنکور بعد عید فقط دریافت با کتاب درسی با تستای اخیر کنکورو زدم.امسالم تو قلم چی 70 تا 90 میزنم فقطم کتاب درسیو میخونم با تستای کنکور و دریافت البته الگورم میخوندم دیگه نمیخونم.میخوای تو زیست تو این سه ماه موفق شی کتاب درسی نشر دریافت سوالای کنکورو بخور.بعد تستای جامع بزن الان الگو داره کتاب میده بیرون 20تا ازمون 50تاییه خیلی سبزم تا خرداد چاپ میکنه .الان وقته جامع زدنه نه فصل به فصل.این کتاب برای 96 یا خوبه بازم من توصیه میکنم زیست و سخت نگیرید زیست یعنی کتاب درسی و بجو و حافظه تصویریتو قوی کن.راستی یه چیز کتاب کانون دشوار و دشوار تو زیستو حتما بگیرید خیلی کتاب خوبیه.سوالاش کمه ولی انقدر خوبن دوبار بزنید عالی میشین.
      سلام

وقت بخیر

ممنون بابت توضیحاتت ...

نظرت درمورد جامع گاج چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟

12. Top | #72
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi99 نمایش پست ها
      آره ولی به کیفیت هم اهمیت داده شده
      کاملا مشخصه
      خخخخ

داداش تو میخای بگیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نشرالگو و خیلی سبز میخونی الان؟؟؟؟؟؟؟؟

13. Top | #73
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      up

14. Top | #74
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Abolfazl96 نمایش پست ها
      سلام

وقت بخیر

ممنون بابت توضیحاتت ...

نظرت درمورد جامع گاج چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
      واسه الان فقط کتاب درسی.دریافت.جامع تست بزن همین
      ?

15. Top | #75
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اقا من رفتم انقلاب نمایندگی گاج کتابو باز کردم شروع کردم چند تا تستشو بزنم ببینم چطوره .... اینجوری شدم .... من قلمچیامو میانگین 50 میزنم... یا من خیلیی داغونم یا این خیلی سخت بود... نه اینکه خیلییی نکته دار باشن تستاش خیلی وقت گیر و پیچ پیچی بودن... یه عبارت گنده با چند تا عبارت گنده تر برای جایگذاری توش برای تشخیص صحیح غلط بودن ... احتمال خطا تو زدنشون زیاد بود به نظرم نه از نظر جنبه علمی بیشتر از لحاظ دقتی... حالا من ک تو زیست عددی نیستم اما نظر من بود.
      نمیشناسم مولفاش کیا هستن... ولی یچیز دیگه هم ک هست اینه ک این وقتی جلد دومش نباشه عملا بدرد نمیخوره.... یکی مثل من بخواد تست بزنه اومدو 10 تا تست زد 5تاش غلط شد اگه از پاسخش نخونم ببینم مشکل چیه و نکته سوالو نفهمم به چه دردی میخوره؟؟؟

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 456 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن