سلام
می دانیم که میدان مغناطیسی حاصل از سیملوله حامل جریان از فرمول زیر بدست میاد:
B= μnI
n=N/L
چیزی که در این فرمول دیده نمی شود شعاع سیملوله است ، سوال من اینه که : شعاع سیملوله در میدان و یا ویژگی های دیگر آن نقشی دارد و یا خیر
سلام
می دانیم که میدان مغناطیسی حاصل از سیملوله حامل جریان از فرمول زیر بدست میاد:
B= μnI
n=N/L
چیزی که در این فرمول دیده نمی شود شعاع سیملوله است ، سوال من اینه که : شعاع سیملوله در میدان و یا ویژگی های دیگر آن نقشی دارد و یا خیر
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful![]()
شاید توی روابط قبل وجود داشته ، الان به شکل جدیدی به کار میره ، چون معلم گفته تاثیر داره ولی چجوری نمیدونم
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
اگه منظور شما رو درست فهمیده باشم تو کتاب درسی و تست ها از شعاع استفاده نمیشه برای حل ، چون خودم وقتی میخوام یه سوال کتاب درسی رو طبق فرمولی که توش برای بدست آوردن n از شعاع استفاده میشه حل کنم جواب دیگه ای بدست میاد
VIVA Math & Physics
E=mC2
اصلا بزارید با یه مثال ساده کتاب درسی موضوع رو روشن کنم
مثال:سیملوله ای به طول 15cm و شعاع 0.75cm R دارای 600 حلقه سیم است. اگر جریانی 800mA از سیملوله بگذرد ، بزرگی میدان مغناطیسی سیملوله را حساب کنید.
تو مثال بالا اگه برای بدست آوردن تعداد حلقه های سیم لوله از فرمول N=2pi.r استفاده کنیم تعداد حلقه ها 600 نمیشه و یا اگه برای بدست آوردن L از فرمول L=2PrN استفاده کنیم 15CM نمیشه
VIVA Math & Physics
E=mC2
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)