من براي رسيدن به هدفم، تلاش ميکنم و مطمئن هستم که با يک برنامهريزي خوب و عمل کردن به آن موفق خواهم شد. هنوز فرصت کافي براي تکميل يادگيريها و مرور و جمعبندي و مهمتر از همه حفظ نقاط قوت پايدار را دارم. ارزش زمانهايي را که در اختيار دارم بيشتر از قبل ميدانم، اميد زيادي به پيشرفت و موفق شدن دارم، اراده و توان انجام کارهاي مهم را در وجود خودم احساس ميکنم، به هدفگذاري بلندمدت فکر ميکنم و انرژي مضاعفي ميگيرم، ميدانم که موفقيت در چند قدمي من است و بايد مطمئن و محکم و هدفمند گام بردارم و به آن نزديکتر شوم.
روي سخنم با دانشآموزاني است که تصور ميکنند زمان کافي براي جبران عقبافتادگيها ندارند و تا حدودي آرامش خود را از دست دادهاند. من با اطمينان به شما ميگويم که هنوز زمان را از دست ندادهايد و اتفاقاً فرصت خوبي در اختيار داريد؛ فقط کافي است آن را مديريت کنيد و اولويتها را دريابيد. مثبت فکر کنيد و به خاطر نقاط قوتي که داريد، خودتان را تشويق کنيد. به نقاط منفيتان نيز توجه کنيد ولي آنها را بزرگنمايي نکنيد. حتماً با برنامهريزي حرکت کنيد. به چيزهايي که از دست دادهايد فکر نکنيد؛ به آنچه قرار است به دست آوريد فکر کنيد. اميدوار باشيد و بدانيد که براي خواستن و رسيدن به هدف هيچ گاه دير نيست. همه ميتوانند موفق شوند؛ فقط کافي است افکار منفي را از خود دور کنيد، اراده کرده و تلاش کنيد؛ تلاشي دوچندان و با برنامه براي رسيدن به هدف.