^______________________^
^______________________^
^______________________^
فصلایی رو حذف کردی ک درصد گرفتن توشون اسونه
نور و هندسی خعلی اسونتر دینامیکه ک
مقاطع رو هم میشه به اسونی جواب داد به نظرم
الانم ک میخای راحترین فصل پیش رو حذف کنی ک
اشتباهه محضه ک تستای الکترو رو از دست بدی به جای اون میتونی تستای محاسباتی اسید و باز رو ک وقت بیشتری میبره رو حذف کنی
البته اینا یه نظر بود صرفا
سلام هم استانی (ها)!
اگه میخوای اسید و باز رو حذف کنی حتما حداقلش شده حفظیات آخر فصلش رو بخون چون ترکیب میشه با فصلای دیگه بخصوص فصل 5 دوم که همون مواد آلیه ! فرمول واکنش هایی که اومدن هم همینطور ! اگرم میخوای الکترو حذف کنی که چون آسونه کار درستی نیست ! حداقلش شده چندبار متنش رو بخون !
شیمی جدیدا تو این چندگزینه ای ها خیلی ترکیب میشه ! جای تو بودم فصل 2 سوم رو اونم فقط مسائل آنتالپی و قانون هس رو میحذفیدم !!!!
پ.ن : یعنی این حق رو واسه خودم میزارم که اگه تو کنکور با سوال محاسباتی وقت گیر روبرو شدم بخیالش شم !
در جامعه ای زندگی میکنمکه بسیاری از مردمانش با یک “استخاره” هدف تعیین میکنندو با یک “عطسه” از هدف خود دست میکشند
از کانال sarzaminglico@ در تلگرام حتماااااا دیدن کنید , قول میدم موثر باشه
ویرایش توسط AmiR.R-0017 : 17 فروردین 1395 در ساعت 17:13
^______________________^
در جامعه ای زندگی میکنمکه بسیاری از مردمانش با یک “استخاره” هدف تعیین میکنندو با یک “عطسه” از هدف خود دست میکشند
ویرایش توسط AmiR.R-0017 : 17 فروردین 1395 در ساعت 16:33
^______________________^
از الکترو اولا متنفر نباش آسونه و جالب ! اگر خواستی واسه اینکه خوشت بیاد ازش یکم کلیپ از نت ببین ! حالا بیخیال !
اگه میخوای حذف کنی یکی از همین موارد رو که گفتم انجام بده و اگه خیلی هم با الکتر مشکل داری حذفش کن ولی واکنش هاش رو حتما حفظ کن ! اینم که فلز سدیم بوسیله سلول دانز از برقکافت سدیم کلرید مذاب بدست میاد + گاز کلر در صنعت که از برقکافت محلول غلیظ نمک خوراکی بدست میاد واسه احتیاط بدون ! ترکیب خیزه(+ واکنش هاشون)
^______________________^
خواهش میکنم مرکز استانی !
نخهسه که نوشتی بعدنهایی یعنی چه ؟ یعنی خوت دونسی ایننه ؟ یا یه که منظورت ینه , ی خو نوابی حذف کردن ؟
اون دوتا حفظیات رو که خودم نوشتم دیگه چیزی نموند فقط واکنش هارو حفظ کن ! بعد هم شیمی خیلی باحال تر و بهتر از بقیه درساس ! اتفاقا اگه دست خودم بود صب تا شب شیمی میخوندم ! اسید و باز رو هم پیشنهاد میکنم قبل از خوندنش حتما یه دور لگاریتم و نمایی از ریاضی رو بخونی !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)