من زیاد مطمئن نیستم ولی دقیق برو سوال کن چون مثلا اگه سال دیگه بخوای کنکور بدی میشه 3 سال از معافیت میمونه این طوری که خودت میگی و بازم ممکنه به مشکل بخوری....این جا به نتیجه ای نمیرسی باید خودت بری نظام وظیفه و دانشگاه حضوری با افراد مطلع صحبت کنی تا خیالت از هر لحاظ راحت بشه
ویرایش توسط thedude : 17 فروردین 1395 در ساعت 19:10
منم 74 هستم و پیامنور مرخصی گرفتم و میخوام بار سوم کنکور بدم
نگران نباش ادامه بده.
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
اپراتورهای نظام وظیفه خودشون قانون رو درست حسابی نمیدونن باو منم پارسال اخرسر مجبورشدم رفتم حضوری بعد کلی سر و کله زدن گفت الان متوجه شدم!مشکلی نیست برو درست رو بخون
منم متولد نیمه دوم 74ام و وضعیت مشابه جنابعالی !
93 دادم
94ام دادم
برای 95 هم متوسل به دانشگاه غیر انتفاعی شدم
کدوم احمقی گفته مشکل داره اینطوری؟
http://vazifeh.police.ir/?siteid=25&...25&pageid=3369
فرایند بازگشت به تحصیل مشمولان انصرافی از دانشگاهها به شرط :
- عدم انصراف از تحصیل برای دومین مرتبه.
- عدم اخراج یا ترک تحصیل منجر به اخراج .
- عدم قرار گرفتن در سنوات ارفاقی.
- عدم گذشت بیش از یکسال از تاریخ انصراف.
مشمولان انصرافی از دانشگاهها (پس از ورود به سن مشمولیت) ، در صورتی که بعد از ورود به سن مشمولیت فقط یکبار انصراف داده باشند و حداکثر یکسال از تاریخ انصراف بیشتر سپری نشده باشد ، از کاردانی تا دکتری فقط یکبار مجاز به ادامه تحصیل در همان مقطع یا مقطع پایین تر می باشند.
هر گلابی ای هر حرفی زد که نباید قبول کنی !
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
ویرایش توسط Egotist : 17 فروردین 1395 در ساعت 20:12
سلام به همه.بچه ها کسانی که اطلاع ندارن خواهشا نیان جواب بدن1)تاوقتی که از سنوات مجاز عبور نکرده باشی میتونی انصراف بدی و تا یک سال دانشگاه جدید ثبت نام کنی.سنوات واسه کارشناسی پیوسته 4سال(بعضیا میگن 5سال ک اشتباه هستش)2)وقتی که دانشگاه جدید ثبت نام میکنی معافیت جدید واست صادر میشه یعنی 5سال دوباره 3)خواهشا بشین درستو بخون و کاری به این حرف ها نداشته باش اگه معدلت هم کمه حالا که معدل حذف شده یا این که دیگه مثبت میشه یه رتبه توپ بیار موفق باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)