سلام
خوب نیستم!!!
هنوز تموم نکردم!!!
حالم بده!!!
نکنه مطالبو فراموش کنم!!!
وای هنوز سی دی هامو نیگا نکردم!!!
فردا هم امتحان دارم!!!
سرمو میکوبم دیوار-راحت میشم-نه ولش کن نمیخونم من که قبول نمیشم اخه هیچی نخوندم-میخوام گریه کنمL
چقدر فرصت داشتمو نخوندم!!!اینهمه منبع دارم و نیگاشون نکردم!!!افسرده شدم!!!دام دیوونه میشم!!!
خدا بگم چیکار کنه این کنکورو=>>بووق-بوووووق-بوق-بوووووق(شرمنده سانسوره)
میدونم نوشته ها جالب نبودن –شاید این ها همه حرفای خودتونه-شاید واقعا این روزا اعصاب درستی ندارین-
تقصیر کار خودتونین=>>خودتون نه!!!طرز فکر شما—نوشته های زیر رو با بالا مقایسه کنین
سلام
وای چقدر حالم خوبه خدایا شکرت
درسته درسامو تموم نکردم اما تا جایی که بتونم میخونم-سعی میکنم قسمتای مهم و پر تکرارو بخونم
نا امید نیستم-من میـــــــــــــــــــــــ ـــــــــتونم-رتبه 2 رقمی مال منه-مگه چیم از بقیه کمتره؟؟!
حالم خیلی خوبه انرژی انقدر زیاده که میخوام از همین فردا شروع کنم—چرا فردا ؟میدونم فردا هیچوقت نمیاد!!!همین الان!!!اون دفتر برنامه ریزی من کو؟؟؟
میدونم شیوه خوندنم صحیحی بوده-مطالبو مفهومی و عمقی خوندم-چند بار با خودم تکرار کردم-تا دودی تست زدم=>>پس امکان نداره فراموش کنم-اگر هم بخوام فراموش کنم تاچند روز دیگه تو ازمونای جامع معلوم میشه=>هنوز خیلی وقت دارم-خدایا شکرت
اوهوووووو-این منابعی که نیگاشون نکردمو چیکار کنم؟تو برنامه ریزیم جاشون میدم-اگر هم نشد مهم هاشونو استفاده میکنم-سعی میکنم زیاد وسواس به خرج ندم!!!مگه من وسواسیم اخه!!!
فردا امتحان دارم-خوب هنوز که فرصت دارم—یه 2 ساعتی –همین برام بسه حد اقلش 15 میشم-خوبه دیگه!!!تازه واسه کنکورم خوبه
من پسر(دختر) خوبیم—میدونم تلاشم نتیجه میده-پس میجنگم!!!کنکور که اخر دنیا نیست!!!
بیش از 90 روز مونده-از همین الان به امید خدا(توکل)+سعی میکنم(تلاش)+و با پشتکارم(پشتکار)=>به خواستم میرسم-من میتـــــــــــــونم
درسه کنکور چیز جالی نیس-اما زندگی پستی بلندی داره-=>نابرده رنج گنج-پنج-شش-هفت-...---چی شد؟؟
نتیجه:خودتون مقایسه کردین؟خوب کدوم خوبه؟چرا همیشه مثبت فکر نمیکنین؟
زندگی قشنگه-هر جور که بگیری همونطور میگذره-فقط تو این دنیا هیچ چیز رایگان نیس-هر چیزی بهایی داره-بهای جای خوب و رتبه خوبم که میدونین چیه=>کنار گذاشتن همه چیز و تفریحات(چون زمان یکم کوتاه)-شروع به برنامه ریزی-استارت و خواندن
امبدوارم نکات این مطالبو درک کرده باشین-تو خلال نوشته ها هست-یه بار دیگه از اول بخونین==>فقط خوبا
-خیلی دوستانه دارم حرف میزنم-همتونو دوس دارم(دخترا بیشتر)
امیدوارم هر جا که هستین سالم باشن و به هدفون برسین-هنوز وقت هست-حالا تو میدونیو و خودت-فقـــــــــــــط خودت-
یه نکته و یه توصیه هم از خیام بهتون میکنم و تمام
امروز ترا دسترس فردا نیست///و اندیشه فردات بجز سودا نیست
ضایع مکن این دم ار دلت شیدا نیست///کاین باقی عمررا بها پیدا نیست
راستی =>منتظر نظراتتون هستم