سلام
.gif)
در صورتی که جواب مجلس به استفساریه ی سازمان سنجش جوری باشه که خدای نکرده معدل تاثیر داشته باشه در کنکور امکان شرکت در امتحانات نهایی خرداد ماه 95 برای داوطلبان فراهم میشه ...نکته ی مهم که این جا وجود داره اینه که اون چه که در ایین نامه اومده اینه که یه داوطلب میتونه یک یا چند تا درس رو انتخاب بکنه و فقط در یک نوبت حق شرکت در قانون ترمیم نمرات نهایی رو داره یعنی این طور نیست که من بتونم یه تعداد درس رو توی خرداد ماه امتحان بدم یه تعداد توی شهریور یه تعداد توی دی ماه یکبار حق دارم توی این طرح شرکت بکنم ایین نامه ی اجرایی تاکیید میکنه که یکبار حق شرکت دارید یا خرداد یا شهریور یا دی ماه یک یا چند درس حالا همه ی دروس هم میتونه باشه ....حالا ایا اگر نمره ی پایین تر از نمره ی سابقم بگیرم نمره ی جدید من در نمرات اعمال شده در کنکور ثبت میشه یا نمره ی قبلی من؟در ایین نامه ی اجرایی که منتشر شده چیزی بر این مبنا دیده نمیشه یه نوعی هم به نظر تاکید داره که نمراتی که در این طرح گرفته میشه در سامانه ی ساحت ثبت میشه یعنی نمرات جدیدی که توی ترمیم گرفته میشه رو در صورت شرکت لحاظ میکنن این ابهامیه که وجود داره حالا اگه نمره ی من بهتر شد لحاظ خواهد شد یا نه هر نمره ای بگیرم در سامانه ثبت میشه و اون نمره لحاظ خواهد شد این تنها ابهامیه که تو این ایین نامه ی اجرایی وجود داره که شاید بعدها توضیحاتی از مسوولین اموزش و پرورش بشنویم ...در هر صورت میخواستم ببینم در صورتی که معدل در کنکور تاثیر گذار باشه که امیدواریم که بی تاثیر باشه ولی خیلی بعیده چون بوی ترمیم تو فضا پیچیده
.gif)
در هر صورت اگر معدل در کنکور 95 تاثیر گذار باشه و ترمیم معدل نهایی توی خرداد ماه امکان پذیر باشه آیا شما در این طرح و ترمیم نمرات شرکت میکنید یا نه؟!و ایا به نظر شما واقعا می ارزه به این که ادم حساس ترین ماه کنکوریشو که باید تستی کار کنه رو بره سراغ تشریحی خوندن و یک ماهش از بین بره و مسلما با افت کیفیت روبه رو میشه ادم توی این زمان حساس و دوباره ادم دچار چالش میشه!نظر شما چیه؟شرکت میکنید یا نه و اگه بخواین شرکت کنین کدوم دروس رو شرکت میکنید و تکلیف کنکور این وسط چی میشه
.gif)
؟ما فرض رو بر این میگیرم که معدل تاثیر داشته باشه و خرداد بشه نهایی رو ترمیم کرد..نظر شما چیه؟