دوستان من کجا میتونم دقیقا یه استعلام از وضعیت نظام وظیفه خودم بگیرم که خدای نکرده غیبت نخورده باشم ؟؟؟؟ یا مشکلی نداشته باشم برای ادامه تحصیل ؟
دوستان من کجا میتونم دقیقا یه استعلام از وضعیت نظام وظیفه خودم بگیرم که خدای نکرده غیبت نخورده باشم ؟؟؟؟ یا مشکلی نداشته باشم برای ادامه تحصیل ؟
معمولا اگر 18 ساله شده باشید مديرتون ی برگه معرفی بهتون میده که ببرید پلیس +10 که.معافیت تحصيليتون ثبت بشه .... و ازون تاریخ تا مهر دو سال بعد فرصت داريد درس بخونيد ... حالا مراجعه کنید به ی شعبه پلیس +10 به همراه کارت ملی و بگید که یه استعلام ميخوايد ... اگرم کد سخا رو داريد تلفن بزنيد وضعیت رو بصورت گویا ميگن
اگر دانشجو هستید که اوکی هست و تا تاریخی که انصراف / فارغ التحصیل می شید غيبتي نخوردید
Sent from my HTC One using Tapatalk
سلام
سازمان وظیفه عمومی ناجا - ثبت درخواست مشاوره پیشرفته
در خدمت شماست!
پاسخگویی شبانه روزی!
خودم چندین بار باهاش کار کردم...مطمئنه...
SaM019
سلام هم دانشگاهی!!!
خیالت راحت داداش!!
تا وقتی شما شهریتو بدی دانشجویی! حالا هر کجای این کره خاکی میخوای باش!(آبان یا آذر پارسال بودم که تو وضعیتت قرار گرفتم! استرس داشتم)
میخوای مطمئن بشی میتونی از سازمان وظیفه عمومی ناجا - ثبت درخواست مشاوره پیشرفته استعلام بگیری!
سامانه سيستم جامع دانشگاهي گلستان هم غیر مستقیم همین کار رو برات انجام میده...البته فقط با اکسپلورر کار میکنه!!!
SaM019
برو سامانه سيستم جامع دانشگاهي گلستان اطلاعاتتو وارد کن...وقتی وارد سامانه شدی یعنی پرونده شما پیش دانشگاه است!
SaM019
یه سوال مربوط به سربازی دارم که با اجازتون اینجا میپرسم
.
.
براس دومین سال کنکور لازمه که از مدرسه برگه معافیت یا همچین چیزی گرفت یا نیاز به هیچ کاری نیست ؟
.
.اگه هست که این برگه رو بگیریم ؟بعد از امتحانات خرداد؟
.
.
.منظورم معافیت یکساله بعد از فارغ تحصیلی هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)