سلام دوستان یک سوال داشتم میخواستم بدونم به نظرتون بهتره املا رو بخونم یا نه اخه دوتا تسته تست دومیشم نمیش زد که میگه چنتا غلط هست
به نظرتون بهتر نیس وقتمو رو تاریخ و لغات بزارم املا رو ول کنم ؟
سلام دوستان یک سوال داشتم میخواستم بدونم به نظرتون بهتره املا رو بخونم یا نه اخه دوتا تسته تست دومیشم نمیش زد که میگه چنتا غلط هست
به نظرتون بهتر نیس وقتمو رو تاریخ و لغات بزارم املا رو ول کنم ؟
عمو خان
اره عزیز برو تاریخ ادبیات و لغتارو کارکن
املا رو حذف کن حتی زبان فارسیم اگه کار نکردی حذف کن ..ریسکشون مخصوصا برای این موق سال بالاست!
موفق باشی.
ببین دوست عزیر املا 2تا سوال میاد اونم 8درصد.....شما موقعی که لغات میخونید همراهش هم که املا هستش....روزی 10تا تست املا بزنی مطمین باش دوتا سوال راحت جواب میدی یا یک سوال..ارزش داره
تاریخ ادبیات ک خیلی سخت تر از املا هست...ب نظر من شما لغتو بخون در کنارش املا هم تکرار میشه نشر الگو هم ک فقط لغت و اما داره عالیه ..این کتابو چند بار بخون دیگ هررررررررررر تستی بدن میزنی ...حجمشم زیاد نی !
خلاف قوانین.
بهترین روش برای تقویت املا چیه؟
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
اصلا همچین اشتباهی نکنی.شما روزی نیم ساعت وقت بذار از رو یه کتاب لغات رو خوب بخون و مرور کن و تست های کنکور سالهای پیش رو هم بزن دیگه مشکلی نداری تو تست املا حتی تو شمارشی هاش.مگه من خودم خیلی تو املا مهارت داشتم؟ساده ترین سوالاشم تو آزمونا غلط میزدم.اما الان مشکلم حل شده.تو املا فقط چند تا لغته که اشتباه میگیری و هی باید مرور کنی بقیش خود بخود بعد دو بار مرور میره تو ذهنت.
و تو آهسته آهسته بلند میشوی
و راه می افتی و می روی
و در این راه رفتن دست و بالت بارها زخمی می شود
اما آبدیده می شوی
و می آموزی که از جاده های ناشناس نهراسی
از مقصد بی انتها...از نرسیدن نهراسی
و تنها بروی و بروی و بروی...
درس املا..تاریخ ادبیات و لغت فقط و فقط تست و مرور هستش..............
هر روز برای این ها یه وقتی بزاری و 10تا از هرکدوم بزنی برات کافیه....ضمانت میدم که تو کنکور همه اش را درست بزنی
مطمین باش....ضمانت میدم براساس تجربه ی خودم میگم.....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)