نگیزشی 2( اقتباس از وب اکسیر کنکور)
یکشنبه بیست و یکم اردیبهشت 1393 • 13:37
کامنت یکی از بچها
سلام به همه امیدوارم حال همتون خوب باشه . من دانشجوی دانشگاه علوم بزشکی مشهد هستم شاید حرفهایی که میزنم واسه کسایی که دیر شروع کردن و نا امیدن یه دریچه ی امید باشه و یه انرژی مثبت......من سال 91 داوطلب کنکور بودم در حد بسیار معمولی درس میخوندم و همین امر باعث شد که رتبم 10000 بشه و نتونم به اون خواسته ای که داشتم ( بزشکی ) برسم . با خودم عهد کردم که سال بعد بشینم و مردونه بخونم ولی سال دوم بازه ی زمانی تابستون تا عید رو کاملا از دست داده بودم و باز گفتم باشه از اول عید میخونم ولی متاسفانه عید رو هم از دست دادم و عذاب وجدان شدیدی گرفتم و همش با خودم کلنجار که چرا نخوندم و این زمان رو از دست دادم تا اینکه بعد از چندروز به خودم اومدم و تصمیم گرفتم از 20 فروردین با یه برنامه ی فشرده و روزی 15 ساعت مفید شروع کنم خلاصه یه برنامه دقیق واسه خودم ریختم و شروع کردم اوایلش کمی سخت بود و بهم فشار میومد ولی بعد چند روز عادی شد واسم انقدر با انرژی و امید درس میخوندم که دیگه تمام استرس ها و نا امیدی ها ازم دور شده بود و خودم رو جزو رتبه برتری ها میدیدم شاید باورتون نشه طوری روند صعودی رو طی کردم که تو ازمونای ازمایشی به درصدای بسیار بالا رسیده بودم همینطور با انرژی تا کنکور بیش رفتم و موفق شدم رتبه ی 351 منطقه 2 سال 92 رو بیارم و به ارزوم برسم من عاشق بزشکی مشهد بودم....حالا حرفم با کسایی که میگن دیر شده و فلان و فلان و نمونه میخوان بیاین من نمونه خیالتون جمع شد؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!... به جای این حرفا و اومدن تو ایننرنت و کامنت گذاشتن و هی این سوال تکراری رو برسیدن که ایا از فردا شروع کنم میتونم؟؟؟؟!!!!!!!! برو با یه انرژی و امید بالا و یه برنامه ریزی هدفمند شروع کن به هیچ چیزی هم فکر نکن تمام تمرکز و روح و وجودت رو با درس همراه کن و در این بین از یاد خدا غافل نشو ببین نتیجه میگیری یا نه.......امیدوارم تونسته باشم دریچه ی امیدی رو به روی شما عزیزان کنکوری باز کرده باشم و جمله ی اخرم اینه .......کنکور یعنی تلاش و توکل بس بجنگ و توکل کن...........محمد محسنی دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد...................
منبع:یک عدد کنکوری 94