خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

درصد لازم برای رتبه

سلام
      کسی میدونه برای یه رتبه حدود 15-16 هزار منطقه 2 چه درصدهایی رو میانگین باید در هر درس تو کنکور زد ؟؟ من کلی گیج شدم از این تخمین رتبه قلم چی و گزینه 2 . ازتون خواهش میکنم کمکم کنید

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عمومی 50...اختصاصی30

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      چه خبره 50؟
      میانگین بزن 20.هم عمومی هم اختصاصی-.-

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بدون معدلم مگه تخمین میزنن اگه معدلت خوب باشه یا برش دارن عمومی 40 اختصاصیم 15.20 میاری 15هزارو

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ََARMAN نمایش پست ها
      بدون معدلم مگه تخمین میزنن اگه معدلت خوب باشه یا برش دارن عمومی 40 اختصاصیم 15.20 میاری 15هزارو
      من معدلم خوب نیست اصلا ( 10 ) . اگه تاثیر رو مثبت کنن بازم تاثیری نداره ؟ یعنی با درصدهای کمتر هم میشه همین رتبه رو آورد ؟

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط naser6007 نمایش پست ها
      عمومی 50...اختصاصی30
      یا امام حسین . من گفتم 15000 . نه زیر 5 هزار دوست عزیز . دقت کنید . من روحیم رو هوا بنده !

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط konkur100 نمایش پست ها
      من معدلم خوب نیست اصلا ( 10 ) . اگه تاثیر رو مثبت کنن بازم تاثیری نداره ؟ یعنی با درصدهای کمتر هم میشه همین رتبه رو آورد ؟
      متاسفانه معدل بدجور تاثیر داره آره اگه مثبت بشه خیالت راحت که با این درصدا رتبتو میاری

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      متاسفانه معدل بدجور تاثیر داره آره اگه مثبت بشه خیالت راحت که با این درصدا رتبتو میاری
      معدلم افتضاحه ! اگه مثبت بشه کلی به سودم میشه . درسته ؟

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      معدلم افتضاحه ! اگه مثبت بشه کلی به سودم میشه . درسته ؟
      صددرصد امیدوارم مثبتش کنن ولی اینا ب کنار 15هزار همچین اش دهن سوزی نیس ک هدفت باشه واسه درصدای بهتر بخون 15هزار ک چیزی نیس

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یا امام حسین . من گفتم 15000 . نه زیر 5 هزار دوست عزیز . دقت کنید . من روحیم رو هوا بنده !
      من بر اساس معدل پایینت گفتم.......

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط naser6007 نمایش پست ها
      من بر اساس معدل پایینت گفتم.......
      دوست عزیز شما از کجا میدونسی معدلم پایینه ؟!!!!! تاثیر که انشالله مثبت بشه با چه درصدهایی میتونم بنظرتون ؟

12. Top | #12
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      صددرصد امیدوارم مثبتش کنن ولی اینا ب کنار 15هزار همچین اش دهن سوزی نیس ک هدفت باشه واسه درصدای بهتر بخون 15هزار ک چیزی نیس
      خب برای من همین رتبه خونه . چون من پایم اصلا قوی و حتی در حد متوسط هم نیست . همینو بیارم انشالله پرستاری بابل بیارم کلامو میندازم هوا !!! راستی یه سوال : میگم درصد های منطقه 2 من که تو بابل هستم و تو منطقه خودم هستم با درصدهایی یکی که مثلا تو مشهد منطقه 2 هست فرق داره ؟؟؟ منظورم اینکه که سطح ما باهم فرق داره ؟ یعنی من با منطقه خودم تو بابل باید بیشتر رقابت کنم ؟؟؟

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خب برای من همین رتبه خونه . چون من پایم اصلا قوی و حتی در حد متوسط هم نیست . همینو بیارم انشالله پرستاری بابل بیارم کلامو میندازم هوا !!! راستی یه سوال : میگم درصد های منطقه 2 من که تو بابل هستم و تو منطقه خودم هستم با درصدهایی یکی که مثلا تو مشهد منطقه 2 هست فرق داره ؟؟؟ منظورم اینکه که سطح ما باهم فرق داره ؟ یعنی من با منطقه خودم تو بابل باید بیشتر رقابت کنم ؟؟؟
      زیاد در جریان بومی بودن و اینا نیستم اما اینطور ک تو میگی نیس درکل احتمال قبولی تو واس بابل از اونی ک ی شهر دیگ فک کنم بجز استان مازندران وگیلان و گلستان هستن بیشتره چون تو بومی همین منطقه ای

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ادبیات و عربی52-دینی60-زبان 20
      اختصاصی ها هم همه20باشه رتبت ب راحتی میشه حدود8-9هزار
      درصدهایی ک واقعا ب راحتی بدست میان
      فیزیک پیش2+2فصل آخر سوم خیلیم راحت میشه30درصد حتی برای ی دانش آموز خیلی ضعیف
      ریاضی =آمار لگاریتم ماتریس تابع و حد اگه یکم وقت بزاری مقاطع میشه حدود20درصدالبته احتمالم هست

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن