خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 21
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

Question مشاوره برای کتاب تابستان چهارم. please

سلام بچه ها چندتا سوال دارم اگه میشه جواب بدین.
      من میخوام پایه رو ببندم خوب.بعد بنظرتون کتاب هارو اردیبهشت ماه که نمایشگاه است بگیرم؟
      منابع برای درس ها این هاست . کتاب ها برای پایه است, لطفا نظر دقیق بدین:
      فیزیک:از اول دبیرستان دبیرستان تا حالا الگو کار میکردم و فیزیکم متوسطه.تابستون الگو پایه بگیرم یا همونارو دوره کنم یا گاج نقره ای بگیرم یا مبتکران ؟ تو سایت کنکور سخت نوشته بود ممکنه سال بعد نوبت مفهومی شدن فیزیک باشه و به همین خاطر بهتره فیزیک مبتکران که مقداری مفهومی هست خونده بشه.معجزه فیزیک مهرو ماه چطوره؟به طور جانبی؟
      شیمی:از دوم تا حالا مبتکرن خوندم.میخوام برم شیمی خیلی سبز بگیرم چون تست های شیمی خیلی سبز مفهومی هست ولی مبتکران نه.بعد پایه بگیرم یا سوم.مثلا سوم تابستون بعد پایه رو بذارم از مهر به بعد.
      ریاضی:واسه حساب تا حالا آبی رو زدم و الگو یکی بود یکی نبود.واسه تابستون چکار کنم؟اصلا کتاب بگیرم؟
      عربی:میخوام درسنامه تخته سیاه و برای تست عربی سفید بگیرم؟چطوره؟
      ادبیات:تقریبا تا آخر بهار قرابت و آرایه تموم میشه.آرایه مهروماه و و قرابت الگو کار میکم.بعد که قرابت رو تموم کردم برم مثلا قرابت خیلی سبز بگیرم یا وقتشو بذارم رو یکی دیگه یا اصلا برم جامع بگیرم؟جامع چی بگیرم؟

بعد در کل بنظرتون پایه کار کنم یا پیش چرا؟راستی اصلا فکر پشت کنکور نمیکنم.یعنی نه پولشو دارم نه حالشو.نمیدونم شاید اگه دانشگاه مورد نظرم(شریف یا تهران یا صنعتی اصفهان یا امیرکبیر )نرم برم سراغ کار.

بعد یه سوال دیگه(دمت گرم تا اینجا خوندی) من آزمون آزمایشی چی برم؟گاج چنده؟بورس چطوره؟نهایی یا کل ؟

خدا خیرتون بده که جوون ملت رو از سردرگمی نجات میدین!!!
      DON'T LEARN TO HACK-------------HACK TO LEARN

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali35 نمایش پست ها
      من میخوام پایه رو ببندم خوب.بعد بنظرتون کتاب هارو اردیبهشت ماه که نمایشگاه است بگیرم؟
      فیزیک:از اول دبیرستان دبیرستان تا حالا الگو کار میکردم و فیزیکم متوسطه.تابستون الگو پایه بگیرم یا همونارو دوره کنم یا گاج نقره ای بگیرم یا مبتکران ؟ تو سایت کنکور سخت نوشته بود ممکنه سال بعد نوبت مفهومی شدن فیزیک باشه و به همین خاطر بهتره فیزیک مبتکران که مقداری مفهومی هست خونده بشه.معجزه فیزیک مهرو ماه چطوره؟به طور جانبی؟
      شیمی:از دوم تا حالا مبتکرن خوندم.میخوام برم شیمی خیلی سبز بگیرم چون تست های شیمی خیلی سبز مفهومی هست ولی مبتکران نه.بعد پایه بگیرم یا سوم.مثلا سوم تابستون بعد پایه رو بذارم از مهر به بعد.
      ریاضی:واسه حساب تا حالا آبی رو زدم و الگو یکی بود یکی نبود.واسه تابستون چکار کنم؟اصلا کتاب بگیرم؟
      ادبیات:تقریبا تا آخر بهار قرابت و آرایه تموم میشه.آرایه مهروماه و و قرابت الگو کار میکم.بعد که قرابت رو تموم کردم برم مثلا قرابت خیلی سبز بگیرم یا وقتشو بذارم رو یکی دیگه یا اصلا برم جامع بگیرم؟جامع چی بگیرم؟

بعد در کل بنظرتون پایه کار کنم یا پیش چرا؟راستی اصلا فکر پشت کنکور نمیکنم.یعنی نه پولشو دارم نه حالشو.نمیدونم شاید اگه دانشگاه مورد نظرم(شریف یا تهران یا صنعتی اصفهان یا امیرکبیر )نرم برم سراغ کار.

بعد یه سوال دیگه(دمت گرم تا اینجا خوندی) من آزمون آزمایشی چی برم؟گاج چنده؟بورس چطوره؟نهایی یا کل ؟

داداش منم کنکوری نود و شیشم فعلا رو نهایی تمرکز کن
      پایه رو هم میبندی خودم بهت طناب میدم محکم ببندی
      پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi99 نمایش پست ها
      داداش منم کنکوری نود و شیشم فعلا رو نهایی تمرکز کن
      پایه رو هم میبندی خودم بهت طناب میدم محکم ببندی
      بله اون که سرجاشه ولی آخه اردیبهشت نمایشگاه است بعد حساب کردم با تخفیف و اینها حدود 100 تومن به نفعم میشه.واسه همین میخوام پایه رو اونموقع بگیرم/

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      یه سوال من کتاب های پیش رو الان بگیرم؟شنیدم قرار نیست تغییر کنه..
      بعد یه سوال تو تابستان فقط پایه بخونیم یا پیش هم کنارش

5. Top | #5

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      بله اون که سرجاشه ولی آخه اردیبهشت نمایشگاه است بعد حساب کردم با تخفیف و اینها حدود 100 تومن به نفعم میشه.واسه همین میخوام پایه رو اونموقع بگیرم/
      تو تابستون
      شروع مهر
      روز دانش آموز و.......
      .
      .
      .
      .
      .
      همشون این موقع ها تخفیف میزارن
      در کل ریسک پذیر نیست
      صبر کن مخصوصا تو اختصاصی ها

Sent from my K019 using Tapatalk

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      یه سوال من کتاب های پیش رو الان بگیرم؟شنیدم قرار نیست تغییر کنه..
      بعد یه سوال تو تابستان فقط پایه بخونیم یا پیش هم کنارش
      اگه پایت خیلی خوبه قطعا بهتر میشه که درسای پیشم بخونی دیگه . ولی اگه کوچیک ترین ضعفی تو پایه هست تابستون باید رفع شه وگرنه تو پیش گیر می کنی!
      دوستان ، خوبی که حلال کردن نمی خواد
      بدی هم که ندیدین از ما .
      پس حرفی نمی مونه .
      حس کردم این انجمن داره وقتمو زیادی هدر میده .

طی یه عملیات متفکرانه ، دست ها را بی وقفه روی دکمه های کیبورد لغزاندیم و چرت پرتی همچون "ختذسحگختبسثثذحذ" تایپ کردیم . آن را کپی کرده ، و رمز اکانت خویش را عوض نمودیم . بعد از عوض شدن امضایی که میخونید می زنیم "خروج" و بای فور اور سی یو افتر کنکور !!!!

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

سلام.اول اینکه من تجربی ام.ولی 96
      دربارهی نمایشگاه نظرخاصی ندارم
      فیزیک:گاج پایه نقره ای .این کتاب خیلی خوبیه .پایه رو میتونی راحت ببندی برای پیشرفته تر خلی سبز و الگو هس
      شیمی:خودم توش موندم.از نظر درسنامه که مبتکران از همه سره..ولی تست..خودم میخام موج ازمون+فار کار کنم
      عربی:گاج سفید
      ادبیات:به نظرم تو که حالا ارایه وقرابت رو کار کردی ادبیات موضوعی بگیر برو جلو
      اگه پایت قویه..پیش رو هم انتخاب کن ولی تعداد درس کم
      اما سعی کن پایه رو جوری ببندی که اول مهر اگه خواستی کنکور بدی پایه رو کامل بزنی
      برای ازمون قلم چی پیشنهاد میگم...امتحانشو خوب پس داده...ب حاشیه هم زیاد توجه نکن
      فقط از نظر هزینه بالاست که به نظر من میتونی بورسیه شی حتما دنبالش برو
      یه چیز دیگه برای ازمون ببین دوستات هم چیکار میکنن ...
      work hard so that your idols become your rivals.
      سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
      ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
      شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
      نه!
      فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
      الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      راستی اون جملت که گفتی اگه دانشگاه مورنظر قبول نشی مبیری سرکار
      چی چیو میرم سرکار؟؟معلوم هس چی میگی؟
      خودتو میندازی تو چاه که.....حالاش مدرک داراش بیکارن اون موقع که دیگه
      دیگه از این حرفا نزن..به جاش بشین بخون
      work hard so that your idols become your rivals.
      سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
      ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
      شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
      نه!
      فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
      الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      شدیدا توصیه میکنم تو نمایشگاه کتاباتو بگیر

من که دارم لحظه شماری میکنم تا حالا هم دو تا بن 100 هزاری دانشجویی گرفتم

حالا چرا میگم نمایشگاه بگیر به این دلیل :

کنکور اواخر تیر ماهه اگر انتشاراتی بخاد کتاباشو ویرایش اساسی کنه مطمئن باش برای کنکور 96 نمیتونه چون توی دو ماه مرداد و شهریور امکان ویرایش اساسی نیست و میان صرفا سوالای کنکورو اضافه میکنن و اخر مرداد میدن بیرون که به نظرم ارزش نداره به خاطر سوالات کنکور 2 ماه صبر کنی

در ضمن بچه های قوی استارت تابستونو از 18 خرداد میزنن ! ( و بعضیا که دیگه شدیدن از 17 خرداد )

10. Top | #10
      کاربر حرفه ای

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Forgotten نمایش پست ها

کنکور اواخر تیر ماهه اگر انتشاراتی بخاد کتاباشو ویرایش اساسی کنه مطمئن باش برای کنکور 96 نمیتونه چون توی دو ماه مرداد و شهریور امکان ویرایش اساسی نیست و میان صرفا سوالای کنکورو اضافه میکنن و اخر مرداد میدن بیرون که به نظرم ارزش نداره به خاطر سوالات کنکور 2 ماه صبر کنی

در ضمن بچه های قوی استارت تابستونو از 18 خرداد میزنن ! ( و بعضیا که دیگه شدیدن از 17 خرداد )
      ببخشید ما که توی شهرستانیم و دانشجو هم تو دست و بال نداریم چه کنیم؟دانش آموزی مخصوص 3شهر هست فک کنم

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir.h نمایش پست ها
      ببخشید ما که توی شهرستانیم و دانشجو هم تو دست و بال نداریم چه کنیم؟دانش آموزی مخصوص 3شهر هست فک کنم
      والا قطارهای رجا برای نمایشگاه تخفیف دارن از هر جای ایران میتونید راحت بیاید اینجا
      کار حمل کتابم راحته ! میتونید همینجا توی نمایشگاه پست کنید بیاد در خونتون ، کیلویی هزار برای سایر نقطا ایران و کیلویی 800 برای تهران

حتما باید در اطرافتون و فامیلاتون دانشجو باشه دیگه
      من یکی از بن ها رو با شماره دانشجویی دوستم گرفتم یکی رو با شماره دانشجویی پسرعمم

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

سلام... بن تخفیف از کجا میشه گرفت؟
      لیست شهر های نمایشگاه رو چی؟
      بدون بن چقد تخفیف میدن خودشون؟

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط magicboy نمایش پست ها

سلام... بن تخفیف از کجا میشه گرفت؟
      لیست شهر های نمایشگاه رو چی؟
      بدون بن چقد تخفیف میدن خودشون؟
      بن تخفیف دانش آموزش برای سه استان البرز و تهران و قم هست و فقط دانش آموزان این شهرا میتونن بن بگیرن ، مبلغش هم 50 هزار تومان که 50 درصدش توسط دانش آموز باید پرداخت بشه
      بن دانشجویی برای کل دانشچویان کشور هست که میتونن بن بگیرن و الان فقط به صورت مجازی هست بن ها و فیزیکی ثبت نام نمیشه که 100 هزار هست که 60درصدش باید توسط دانشجو پرداخت بشه
      سامانه خرید bon.tibf.ir

در واقع بن برای تخفیف نیست ، خود نمایشگاه یک تخفیف عمومی داره که تمامی غرفه ها باید رعایت کنن که مقدارش 20 درصده یعنی مثلا نشرالگو وقتی 40 درصد تخفیف میده 20 درصدش اجباریه و 20 درصدش رو خود نشرالگو تخفیف میده

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      بن تخفیف دانش آموزش برای سه استان البرز و تهران و قم هست و فقط دانش آموزان این شهرا میتونن بن بگیرن ، مبلغش هم 50 هزار تومان که 50 درصدش توسط دانش آموز باید پرداخت بشه
      بن دانشج/ویی برای کل دانشچویان کشور هست که میتونن بن بگیرن و الان فقط به صورت مجازی هست بن ها و فیزیکی ثبت نام نمیشه که 100 هزار هست که 60درصدش باید توسط دانشجو پرداخت بشه
      سامانه خرید bon.tibf.ir

در واقع بن برای تخفیف نیست ، خود نمایشگاه یک تخفیف عمومی داره که تمامی غرفه ها باید رعایت کنن که مقدارش 20 درصده یعنی مثلا نشرالگو وقتی 40 درصد تخفیف میده 20 درصدش اجباریه و 20 درصدش رو خود نشرالگو تخفیف میده
      فقد تهرانه؟

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط magicboy نمایش پست ها

فقد تهرانه؟
      بله این سایت و توضیحاتی که گفتم فقط برای نمایشگاه تهرانه

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن