سلام بچه ها چندتا سوال دارم اگه میشه جواب بدین.
من میخوام پایه رو ببندم خوب.بعد بنظرتون کتاب هارو اردیبهشت ماه که نمایشگاه است بگیرم؟
منابع برای درس ها این هاست . کتاب ها برای پایه است, لطفا نظر دقیق بدین:
فیزیک:از اول دبیرستان دبیرستان تا حالا الگو کار میکردم و فیزیکم متوسطه.تابستون الگو پایه بگیرم یا همونارو دوره کنم یا گاج نقره ای بگیرم یا مبتکران ؟ تو سایت کنکور سخت نوشته بود ممکنه سال بعد نوبت مفهومی شدن فیزیک باشه و به همین خاطر بهتره فیزیک مبتکران که مقداری مفهومی هست خونده بشه.معجزه فیزیک مهرو ماه چطوره؟به طور جانبی؟
شیمی:از دوم تا حالا مبتکرن خوندم.میخوام برم شیمی خیلی سبز بگیرم چون تست های شیمی خیلی سبز مفهومی هست ولی مبتکران نه.بعد پایه بگیرم یا سوم.مثلا سوم تابستون بعد پایه رو بذارم از مهر به بعد.
ریاضی:واسه حساب تا حالا آبی رو زدم و الگو یکی بود یکی نبود.واسه تابستون چکار کنم؟اصلا کتاب بگیرم؟
عربی:میخوام درسنامه تخته سیاه و برای تست عربی سفید بگیرم؟چطوره؟
ادبیات:تقریبا تا آخر بهار قرابت و آرایه تموم میشه.آرایه مهروماه و و قرابت الگو کار میکم.بعد که قرابت رو تموم کردم برم مثلا قرابت خیلی سبز بگیرم یا وقتشو بذارم رو یکی دیگه یا اصلا برم جامع بگیرم؟جامع چی بگیرم؟
بعد در کل بنظرتون پایه کار کنم یا پیش چرا؟راستی اصلا فکر پشت کنکور نمیکنم.یعنی نه پولشو دارم نه حالشو.نمیدونم شاید اگه دانشگاه مورد نظرم(شریف یا تهران یا صنعتی اصفهان یا امیرکبیر )نرم برم سراغ کار.
بعد یه سوال دیگه(دمت گرم تا اینجا خوندی
) من آزمون آزمایشی چی برم؟گاج چنده؟بورس چطوره؟نهایی یا کل ؟
خدا خیرتون بده که جوون ملت رو از سردرگمی نجات میدین!!!