سلام
خیلی پرانرجی هستم میدونی چرا؟ چون امروز میخوام ذهن شمارو به یه سفر جالب که اکثرا تجربشو نداشتید ببرم.
خوب به حرفام دقت کن دوست کنکوری گلم چون من اومدم حرفایی رو بزنم که هر جایی بلد نیستند که بزنند (با اینکه خیلی دوست دارن یاد بگیرند)
موارد لازم برای خوندن این مقاله: چشمای تشنه ی اطلاعات و ذهن درگیره موفقیت !!! صبر کنید هم اکنون شروع شد ////////////////////// load:89%
موفقیتهر صبح اول مهمترین کارتو انجام بده بعد برو سراغ کارایی که زیاد مهم نیست برات چه کارایی مثلا؟ به من نگا نکن از خودت بپرس اوهوم فکر کن.
هیچوقت فعالییت رو با موفقیت اشتباه نگیر! زمانی موفق هستی که فعالییت مستمر تو به ثمر بشینه مگه نه؟ فکر نداره ۱۰۰% همینطوره
۹۵% موفقیت تو در زندگی دوست عزیزم مربوط به عادت هایی که تو ذهنت داری و خودت جوری پرورششون دادی و ازشون خواستی چه خوب چه بد اینطور باشند !
واسه اینکه بتونی تنبلی و تمومش کنی نیاز داری ذهنت و جسمت ترقی کنه چجوری؟ فکر کن … !
باید تمرین کنی مثل هرکاره دیگه و تکرار کنی تا تو ذهنت بشینه.
تو دوست خوبم جزو موجوداتی هستی که از موفقیت لذت میبری حال میکنی عشق میکنی پس چرا واسه لذتت تلاش نکنی هان؟؟؟
اعتماد به نفس خودتو فقط و فقط تو این چند ماه ببر بالا با لذت درس بخون اگه میخونی … .
موفقیتمیدونی آندرفین چیه؟ دوست داری تو مغزت ترشح شه؟ (موفقیت)
آندرفین یک ماده واسه احساسات مثبت ماست احساسی رو به پیشرفت ترقی و موفقیت. باعث میشه اعتماد به نفست بره بالا باحاله نه؟
پس همین الان بزرگترین هدفتو مشخص کن یادداشت کن و واسه به دست آوردن این لذت و تیک زدن هدفت تلاش کن (تلاش زورکی ممنوع)!
ذهن ناخود آگاهو قبول داری؟ پس انقدر تکرار کن که جزوی از وجودت بشه هرکاری مثلا درس خوندن هوم؟
وقتی درس خوندن موثره که تبدیل به یک عادت بشه.
دوست خوب کنکوری من آخره کل حرفام عادت کن کارای مهم رو آغاز کنی و به اتمام برسونی.
برخلاف مقاله نا امیدی بنده این مقالرو چندین هزار بار بخونید.
دوستون دارم … .
پوریا نیری (نویسنده جدید مکتبستان)