والا ما پارسال از اسفند دیگ مدرسه نرفتیم..زنگ زدن خونه هامون ک پاشین بیاین مدرسه ما هم اصن نرفتیم... فقط برا الکترو برید کلاس
والا ما پارسال از اسفند دیگ مدرسه نرفتیم..زنگ زدن خونه هامون ک پاشین بیاین مدرسه ما هم اصن نرفتیم... فقط برا الکترو برید کلاس
مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
منم fresh میشم وقتی میرم ولی عملا هیچی نمیخونم و وقت تلف کنيه البته 2 هفته بیشتر نمیرم
Sent from my HTC One using Tapatalk
کاش میشد سوم رو هم بعد عید نرفت یا انتخابی رفت !!! حوصله بعضی کلاسا رو اصلا ندارم و بودن توش وقت تلف کنیه
اگ مدرسه نميخواستيد بريد همون اول ميرفتيد مدرسه ي غير حضوري به نظر من مدرسه رفتن فوق العاده چيز بيخود و الكي هس
Sent from my iPhone using Tapatalk
بچه های ما هم چهار نفر رفتن: |
اس داده که چهار نفریم داریم با معلم فیزیک ال کلاسیکو دیشب رو تحلیل میکنیم:/
خوشبختانه دومین روزه که نرفتم.... همینجوریشم کلی درس دارم بعد برم پنج شیش ساعت بشینم سر کلاس : |
فرستاده شده از GT-I9070ِ من با Tapatalk
فردی به دنبال تایلر داردن درون خود ...
آقا نزنن پرونده مرونده مونو خراب کنن دانشگا راهمون ندن؟
یا اینکه مجرم و تحت پیگرد قانون حسابمون کنن؟؟؟ : ))))
امروز قرار گذاشتیم که بریم با مدیر حرف بزنیم
رفتیم مدرسه اصطاد(!) فرمودن بیاید مدرسه درس بخونید(تو کلاس ) ولی غیبت نکنید !
همین که گفتیم"نه آقا نمیشه "نام برده تربیت خانوادگیشون رو به رخ ما کشیدنو فرمودن تا 20اردیبهشت باید بیاید مدرسه
ما که نمیریم ولی فکر کنم کارمون ساختس
چیکار کنم الان ؟![]()
عجبا
من فارغ التحصیلم
ولی سال قبل میگفتن بیاید نیاید فلان بهمانه نرفتیم هیچ نشد امتحان داخلیم تو خرداد بود بدون مشکل اگر مدیرتون بگه نیاید فردا براتون اتفاق بیافته یا هر مورد دیگه میان یقه اش رو میگیرن میگن این تو ساعت مدرسه اونجا چه کار میکرده یا یکی از اولیا لج کنه زنگ میزنه میگه چرا گفتید نیاید واسه چی بهتون حقوق میدنو... برا همین میگن بیاید وگرنه از خداشونه 99.99999% شون نیایید اونا هم حال کنن
![]()
به ما که گفتن فقط سرکلاس دبیرهایی که درسشون تموم نشده بیاین که خداروشکر فقط ادبیات تموم نشده که اونم میشه تو خونه خوند!
لبخند بزن:>
این را مطمئن باش
هیچ چیز در این دنیا ارزش محو شدن لبخند زیبایت را ندارد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)