موفقیت هیچ رازی نداره
از تو شروع می شه
دوست خوب من ، زمانی که تصمیم می گیری شرایطت رو تغییر بدی، شاید به خیلی چیزا فکر کنی..
به راهکارها
به مشکلات
و...
اما یه قانون بیشتر وجود نداره:
"موفقیت به سن ، وضعیت فعلیت ، وضعیت گذشته" تو ارتباطی نداره...
موفقیت شجاعت و شهامت میخواد...
خواستن و خواستن و خواستن میخواد...
موفقیت، در یک کلام، تو رو میخواد...
اینکه وقتی هزار نفر بهت میگن نمیتونی ، فقط یک جمله بهشون بگی:
"بشین و تماشا کن!"
رویای خودت رو محکم نگه دار و براش تلاش کن
اول از همه بازار کار رو میسنجم . اونم نه صرفا به صورت سطحی به صورت کلی
مثلا من عمرانم . اون موقعی که داشتم انتخاب میکردم بازار کار عمران سکه بود . کلا مهندس عمران گیر نمیاوردی که همه در حال ساخت و ساز بودن . ساخت و ساز عالی بود . ولی وقتی فارق شدم خوابید .
یه سری چیزا مثل ساخت و ساز و نفت و پالایش به دولت ربط داره . فرضا دولت قبلی اومد مسکن مهر رو راه انداخت . اینکار چه بی دلیل چه با دلیل تو کار ساخت و ساز تاثیر گذاشت و رونق گرفت !
ولی بعدش دیگه همه چی خوابید . من اگه اون زمان تحلیل میکردم که اقا این مسکن مهر و رونق مسکن همیشه نیست شاید اصلا نمیرفتم رشته ریاضی یا عمران . با اینکه سایقه کار دارم و همه جی تو ساخت وساز رو میدونم تقریبا ولی خب حقوقش به درد کسی که متاهل باشه نمیخوره . مگه انیکه خودش بزنه تو کار و ساخت وساز که فعلا اینکار با ضرر در میاد . چون مردم پولی تو جیب ندارن اصلا خونه بخرن ! مگه تو کلان شهرها و بالاشهر !
ولی به فرض رشته پزشکی . نمیگم مثل مهندسیه که اصلا نیست . نمونه بارزشم همینکه کلی دانشگاه پیام نور و غیر انتفاعی دارن رشته های تاپ مهندسی رو کلاس میزارن . ولی پزشکی چی ؟ غیر انتفاقی ؟ پیام نور ؟ همون دانشگاه ازادشم همه جا پزشکی نداره . مورد بعدیم اینکه میتونی به کسی بگی مریض نشو ؟ میتونی بگی اقا سرما نخور . نمیشه !
واسه همین پیشنهاد میکنم کاملا شناخت داشته باشین نسبت به همه چی . یه سری رشته ها مثل نرم افزار ، عمران ، معماری و ... تو دانشگاه بهتون کمک خاصی نمیشه . بلکه شما 80 درصد کار رو باید بری بیرون خودت یاد بگیری یا اونقدر زحمت بکشی تا حرفه ای بشی ...
شخصا اگه برمیگشتم به اون دوران اولا ریاضی رو انتخاب نمیکردم . دوما شب و روز میخوندم . اون زمان من فقط به فکر خودم بودم . به فکر اینکه بریم بیرون با بچه ها عشق و حال . هفته ای یبار دور همی بگیریم .
ولی کدوم یکی از اینا الان به دردم خورد ؟ هیچکدوم . ولی وقتی سن که میره بالا تازه میفهمی همیشه قرار نیست تکی بمونی . واسه همین مجبوری علاوه بر خودت به بقیه چیزا هم فکر کنی.
اینکه میگن ذهنت بازتر میشه واسه همینه .
کلا اگه میخوای بزنی تو کار قبلش کاملا فکر کنی .
مهمترین تصمیمای زندگی وقتی هستن شب بخوابی صبح بلند شدی پشیمون نشی .
تصمیمی که صبح بلند شدی و بگی حالا وایسا از 5 مین دیگه شروع میکنم اون تصمیم کلا هیچانی بوده و به هیچ دردی نمیخوره.
یه چیزیم که خیلی از بچه های الان رو وقتشونو هدر میده تلگرام و اینستا و همین فرومه .
شخصا تلگرام رو کلا پاک کردم . اینستا رو هم از گوشیم حذف کردم . الان یه گوشی 1208 دارم کلا !
تصمیمی که گرفتی رو باید هر چیزی که میدونی به دردت تو زندگی نمیخوره رو حذف کنی . والا نهایتن بشه 1 هفته دووم اورد . بعدش روز از نو روزی از نو .
بر می خیزم!
البته فقط هر کس خودش تو شرایطی که هس میتونه بهترین تصمیم رو واسه خودش بگیره چون بقیه جای شما نیستن که بتونن واقعا شرایط شما رو تجربه کنن و تصمیم بگیرن... من خودم تو این زمینه فقط خودم تصمیم گرفتم و الان حتی کسی بجز خانواده در جریان درس خوندن من نیس چون یه عده فقط ناامید میکنن و یه عده هم ممکنه امید واهی بدن ولی میشه از تجربیات دیگران تو این راه بهره برد
سلام ستاره خانوم .
شرمنده شمارو تگ کردم که البته بیشتر مد نظرم این بود که میخواستم نشون بدم ادم اگه یه تصمیم بگیره و بخواد حتی با وجود همسر و بچه هم میتونه کارشو انجام بده حتما...
در مورد اطرافیان هم درسته دقیقا . البته شما همین که بچه هاتونو میبینین براتون انگیزه میشه و نیازی به حرفای انگیزشی بقیه نیست واقعا .
ولی خب خودمم تو این راه خیلیا گفتن بیخیال شو و نمیتونی و این حرفا .
ولی تنها چیزی باعث میشه ادم شونه خالی نکنه داشتن هدف و انگیزست . هرچی بزرگتر بهتر !
البته من شرایط شما رو نمیدونم و این هم قابل انکار نیس که تو سن بالاتر و شرایط متفاوت تر مثل تاهل و داشتن فرزند یا مسایل مالی بخشی از ذهن درگیر این مسایل میشه و درستش همینه که توی سن پایین باید تلاش کرد و ادامه تحصیل داد چه بسا که من خودم الان به دخترم توصیه میکنم که حداکثر تلاشش رو همون سال اول و نهایتش سال دوم برای قبولی تو کنکور داشته باشه که درگیر حواشی و ناامیدی نشه ولی این رو هم بدونین که هر کسی توی هر سنی ممکنه مشغله ذهنی خاص خودش رو داشته باشه...ولی نکته ای که در تمرکز بیشتر تاثیر داره این هس که در سنین پایین تر فعالیت سلول های مغز بیشتر و کارایی اون هم بهتره هر چه از سن میگذره دقت و تمرکز کمتر میشه و من منکر این حرف شما نمیشم ولی باز هم سعی کنین امید بدین
سلام.... خواهش میکنم... من مشکلی با تگ کردن ندارم و امیدوارم که برداشتی که از حرفام کردین از جنبه مثبت باشه و در کل من منظورم با خود اون شخصی هست که تو تصمیم گیری مردد هس و کلی بود و نه جواب کامنت شما و البته خوشحال میشم که واقعا بتونم کاری انجام بدم یا باعث انگیزه بشم .. واقعا شرایط هر کسی فرق داره و تصمیم گیری سخت هس برای اون شخص مگر اینکه خودش واقعا هدف و انگیزه قوی داشته باشه تا بتونه با مشکلاتش کنار بیاد... امیدوارم که سوء تفاهم نشده باشه
عضو شورای مرکزی کانون دانش آموختگان سمپاد (استعدادهای درخشان)
عضو شورای مرکزی کانون دانش آموختگان سمپاد (استعدادهای درخشان)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)