خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 11 از 39 نخستنخست ... 10111221 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 151 به 165 از 582
    1. Top | #151
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouyasadeghi نمایش پست ها
      اره شروع کردم ولی هدف دندان پزشکی که برای سهمیه ای هام سخته رتبه زیر ده هزار میخواد
      سلام.
      محض اطلاع فکر کنم فقط یک بار میتونین از سهمیه جانبازی برای قبولی در کنکور استفاده کنین.(البته زیاد مطمئن نیستم خودتون تحقیق کنید)

2. Top | #152
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hossein.A نمایش پست ها

3 ماهی میشه شروع کردم .
      مهدی جان شما خودت پسری . نمیدونم چند سالته . ولی خب میدونی که نهایتا باید ازدواج کنی . خرج زن و زندگی و بچه با مرده .
      اینکه زن و بچه ای که قراره نهایتا وارد زندگی من بشن تو رفاه و اسایش باشن واسم مهمه .
      والا خودم مهندسی عمران دارم . سرپرست کارگاه وایسم ماهی 1.5 2 تومن با توجه به سابقه کاریم بهم میدن . ولی خودت میدونی 1.5 2 تومن واسه زندگی مجردی خوبی نه زندگی متاهلی.
      واسه همین اگه ام الان دارم تلاش میکنم واسه خودم نیست . واسه اونایی که بالاتر گفتم
      سلام اقا حسین عزیز ، یه سوال داشتم از خدمتتون
      اگه شما برگردید به گذشته (مثلا 18 سالگی و کنکور) چه اشتباهی رو مرتکب نمیشدید؟
      میخوام تجربه کسب کنم اقا حسین
      موفقیت هیچ رازی نداره
      از تو شروع می شه
      دوست خوب من ، زمانی که تصمیم می گیری شرایطت رو تغییر بدی، شاید به خیلی چیزا فکر کنی..
      به راهکارها
      به مشکلات
      و...
      اما یه قانون بیشتر وجود نداره:
      "موفقیت به سن ، وضعیت فعلیت ، وضعیت گذشته" تو ارتباطی نداره...
      موفقیت شجاعت و شهامت میخواد...
      خواستن و خواستن و خواستن میخواد...
      موفقیت، در یک کلام، تو رو میخواد...
      اینکه وقتی هزار نفر بهت میگن نمیتونی ، فقط یک جمله بهشون بگی:
      "بشین و تماشا کن!"
      رویای خودت رو محکم نگه دار و براش تلاش کن

3. Top | #153
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saharsahar نمایش پست ها
      سلام من فارغ التحصیل ارشد مهندسی هستم. ورودی 85 دانشگاه تهران. معدل 19 نهایی سال 84 کنکور تجربی شرکت کردم با درصد منفی 13 زیست رتبم 13000 شد. امسال هم شروع کردم به خوندن اما به دلیل متاهل شدن نشد که بشه. سال بعد می خوام بخونم. اما به شدت مرردم یه بحث مالی هست که ایا ارزششو داره یه بحثم بحث ایندست و شرایط سنی که من توش هستم. کاش یکی میشد از اینده خبر بده به من که دلم قرص شه .میترسم
      سلام یه چیزی رو باید بگم که کسانی که فارغ التحصیل یکی از دانشگاه های روزانه اند نمیتونن ذوباره وارد دانشگاه روزانه بشن شما که اومدین تجربی فقط میتونی وارد دانشگاه های پردیس و آزاد و .... بشین که هزینه ی زیادی داره(چون مسئله ی مالی رو مطرح کردین گفتم)

4. Top | #154
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouria98 نمایش پست ها
      سلام اقا حسین عزیز ، یه سوال داشتم از خدمتتون
      اگه شما برگردید به گذشته (مثلا 18 سالگی و کنکور) چه اشتباهی رو مرتکب نمیشدید؟
      میخوام تجربه کسب کنم اقا حسین
      اول از همه بازار کار رو میسنجم . اونم نه صرفا به صورت سطحی به صورت کلی
      مثلا من عمرانم . اون موقعی که داشتم انتخاب میکردم بازار کار عمران سکه بود . کلا مهندس عمران گیر نمیاوردی که همه در حال ساخت و ساز بودن . ساخت و ساز عالی بود . ولی وقتی فارق شدم خوابید .
      یه سری چیزا مثل ساخت و ساز و نفت و پالایش به دولت ربط داره . فرضا دولت قبلی اومد مسکن مهر رو راه انداخت . اینکار چه بی دلیل چه با دلیل تو کار ساخت و ساز تاثیر گذاشت و رونق گرفت !
      ولی بعدش دیگه همه چی خوابید . من اگه اون زمان تحلیل میکردم که اقا این مسکن مهر و رونق مسکن همیشه نیست شاید اصلا نمیرفتم رشته ریاضی یا عمران . با اینکه سایقه کار دارم و همه جی تو ساخت وساز رو میدونم تقریبا ولی خب حقوقش به درد کسی که متاهل باشه نمیخوره . مگه انیکه خودش بزنه تو کار و ساخت وساز که فعلا اینکار با ضرر در میاد . چون مردم پولی تو جیب ندارن اصلا خونه بخرن ! مگه تو کلان شهرها و بالاشهر !

ولی به فرض رشته پزشکی . نمیگم مثل مهندسیه که اصلا نیست . نمونه بارزشم همینکه کلی دانشگاه پیام نور و غیر انتفاعی دارن رشته های تاپ مهندسی رو کلاس میزارن . ولی پزشکی چی ؟ غیر انتفاقی ؟ پیام نور ؟ همون دانشگاه ازادشم همه جا پزشکی نداره . مورد بعدیم اینکه میتونی به کسی بگی مریض نشو ؟ میتونی بگی اقا سرما نخور . نمیشه !

واسه همین پیشنهاد میکنم کاملا شناخت داشته باشین نسبت به همه چی . یه سری رشته ها مثل نرم افزار ، عمران ، معماری و ... تو دانشگاه بهتون کمک خاصی نمیشه . بلکه شما 80 درصد کار رو باید بری بیرون خودت یاد بگیری یا اونقدر زحمت بکشی تا حرفه ای بشی ...

شخصا اگه برمیگشتم به اون دوران اولا ریاضی رو انتخاب نمیکردم . دوما شب و روز میخوندم . اون زمان من فقط به فکر خودم بودم . به فکر اینکه بریم بیرون با بچه ها عشق و حال . هفته ای یبار دور همی بگیریم .
      ولی کدوم یکی از اینا الان به دردم خورد ؟ هیچکدوم . ولی وقتی سن که میره بالا تازه میفهمی همیشه قرار نیست تکی بمونی . واسه همین مجبوری علاوه بر خودت به بقیه چیزا هم فکر کنی.
      اینکه میگن ذهنت بازتر میشه واسه همینه .

کلا اگه میخوای بزنی تو کار قبلش کاملا فکر کنی .

مهمترین تصمیمای زندگی وقتی هستن شب بخوابی صبح بلند شدی پشیمون نشی .
      تصمیمی که صبح بلند شدی و بگی حالا وایسا از 5 مین دیگه شروع میکنم اون تصمیم کلا هیچانی بوده و به هیچ دردی نمیخوره.

یه چیزیم که خیلی از بچه های الان رو وقتشونو هدر میده تلگرام و اینستا و همین فرومه .
      شخصا تلگرام رو کلا پاک کردم . اینستا رو هم از گوشیم حذف کردم . الان یه گوشی 1208 دارم کلا !

تصمیمی که گرفتی رو باید هر چیزی که میدونی به دردت تو زندگی نمیخوره رو حذف کنی . والا نهایتن بشه 1 هفته دووم اورد . بعدش روز از نو روزی از نو .

5. Top | #155
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi.m نمایش پست ها
      بنظر من که اصن نیاین
      من بشخصه خیلی پشیمونم....

میتونی همین فردا انصراف بدی!!!!
      بدترین حالت همینه که خودت بخونی و دیگرون رو منصرف کنی. اگه بده خودت چرا میخونی؟ اگه خوبی دیگرون رو چرا منصرف میکنی؟
      بر می خیزم!

6. Top | #156
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بنظر من که اصن نیاین
      من بشخصه خیلی پشیمونم....
      شما پزشکی میخونید؟

7. Top | #157
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

شما که خانومین خرجای خونه چندان گردنتون نیست .
      به نظرم بخونین . ولی واسه دانشگاه نزدیک محل زندگیتون . چون متاهلین بحثتون فرق میکنه نمیتونین زیاد دور از خونه و همسر باشین .

ولی خب این وسط تنها چیزی که میتونه شمارو از عقب بندازه داشتن بچست یا بچه دار شدنه .

که البته هستن یکی از دوستان همین فروم که با وحود اینکه بچه دارن مشغول به درس خوندن هستن @setareh60
      البته فقط هر کس خودش تو شرایطی که هس میتونه بهترین تصمیم رو واسه خودش بگیره چون بقیه جای شما نیستن که بتونن واقعا شرایط شما رو تجربه کنن و تصمیم بگیرن... من خودم تو این زمینه فقط خودم تصمیم گرفتم و الان حتی کسی بجز خانواده در جریان درس خوندن من نیس چون یه عده فقط ناامید میکنن و یه عده هم ممکنه امید واهی بدن ولی میشه از تجربیات دیگران تو این راه بهره برد

8. Top | #158
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط setareh60 نمایش پست ها
      البته فقط هر کس خودش تو شرایطی که هس میتونه بهترین تصمیم رو واسه خودش بگیره چون بقیه جای شما نیستن که بتونن واقعا شرایط شما رو تجربه کنن و تصمیم بگیرن... من خودم تو این زمینه فقط خودم تصمیم گرفتم و الان حتی کسی بجز خانواده در جریان درس خوندن من نیس چون یه عده فقط ناامید میکنن و یه عده هم ممکنه امید واهی بدن ولی میشه از تجربیات دیگران تو این راه بهره برد
      سلام ستاره خانوم .
      شرمنده شمارو تگ کردم که البته بیشتر مد نظرم این بود که میخواستم نشون بدم ادم اگه یه تصمیم بگیره و بخواد حتی با وجود همسر و بچه هم میتونه کارشو انجام بده حتما...

در مورد اطرافیان هم درسته دقیقا . البته شما همین که بچه هاتونو میبینین براتون انگیزه میشه و نیازی به حرفای انگیزشی بقیه نیست واقعا .
      ولی خب خودمم تو این راه خیلیا گفتن بیخیال شو و نمیتونی و این حرفا .
      ولی تنها چیزی باعث میشه ادم شونه خالی نکنه داشتن هدف و انگیزست . هرچی بزرگتر بهتر !

9. Top | #159
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      میدونی ذهن ما ها آزادی ذهن ی دانش آموز نداره و تمرکز بهم میزنه...باعث میشه بازده نداشته باشیم
      اگه تمام تلاشتو هم بکنی باید از خیلی چیزا دل بکنی تا بتونی اون تمرکزبدست بیاری
      البته من شرایط شما رو نمیدونم و این هم قابل انکار نیس که تو سن بالاتر و شرایط متفاوت تر مثل تاهل و داشتن فرزند یا مسایل مالی بخشی از ذهن درگیر این مسایل میشه و درستش همینه که توی سن پایین باید تلاش کرد و ادامه تحصیل داد چه بسا که من خودم الان به دخترم توصیه میکنم که حداکثر تلاشش رو همون سال اول و نهایتش سال دوم برای قبولی تو کنکور داشته باشه که درگیر حواشی و ناامیدی نشه ولی این رو هم بدونین که هر کسی توی هر سنی ممکنه مشغله ذهنی خاص خودش رو داشته باشه...ولی نکته ای که در تمرکز بیشتر تاثیر داره این هس که در سنین پایین تر فعالیت سلول های مغز بیشتر و کارایی اون هم بهتره هر چه از سن میگذره دقت و تمرکز کمتر میشه و من منکر این حرف شما نمیشم ولی باز هم سعی کنین امید بدین

10. Top | #160
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

سلام ستاره خانوم .
      شرمنده شمارو تگ کردم که البته بیشتر مد نظرم این بود که میخواستم نشون بدم ادم اگه یه تصمیم بگیره و بخواد حتی با وجود همسر و بچه هم میتونه کارشو انجام بده حتما...

در مورد اطرافیان هم درسته دقیقا . البته شما همین که بچه هاتونو میبینین براتون انگیزه میشه و نیازی به حرفای انگیزشی بقیه نیست واقعا .
      ولی خب خودمم تو این راه خیلیا گفتن بیخیال شو و نمیتونی و این حرفا .
      ولی تنها چیزی باعث میشه ادم شونه خالی نکنه داشتن هدف و انگیزست . هرچی بزرگتر بهتر !
      سلام.... خواهش میکنم... من مشکلی با تگ کردن ندارم و امیدوارم که برداشتی که از حرفام کردین از جنبه مثبت باشه و در کل من منظورم با خود اون شخصی هست که تو تصمیم گیری مردد هس و کلی بود و نه جواب کامنت شما و البته خوشحال میشم که واقعا بتونم کاری انجام بدم یا باعث انگیزه بشم .. واقعا شرایط هر کسی فرق داره و تصمیم گیری سخت هس برای اون شخص مگر اینکه خودش واقعا هدف و انگیزه قوی داشته باشه تا بتونه با مشکلاتش کنار بیاد... امیدوارم که سوء تفاهم نشده باشه

11. Top | #161
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      لیسانس پرستاری دارم . میخام دوباره کنکور بدم

12. Top | #162
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.bahtiyar نمایش پست ها
      میتونی همین فردا انصراف بدی!!!!
      بدترین حالت همینه که خودت بخونی و دیگرون رو منصرف کنی. اگه بده خودت چرا میخونی؟ اگه خوبی دیگرون رو چرا منصرف میکنی؟
      مهندس دعوا نداریم که!
      اینجا برای اونایی که هست که 96 میخان کنکور بدن.منم به عنوان ی برادر کوچکتر گفتم توصیه داشتم که با ذهن باز تصمیم بگیرن
      عضو شورای مرکزی کانون دانش آموختگان سمپاد (استعدادهای درخشان)

13. Top | #163
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط setareh60 نمایش پست ها
      شما پزشکی میخونید؟
      نه پرستارم
      ولی ایشالا از سال دیگه پزشک
      عضو شورای مرکزی کانون دانش آموختگان سمپاد (استعدادهای درخشان)

14. Top | #164
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      موفق باشین.... پس هنوز پزشکی نخوندین؟ فکر کردم پزشکی میخونین و تجربه دارین که گفتین سخته؟..
      نه پرستارم
      ولی ایشالا از سال دیگه پزشک

15. Top | #165
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط anghel نمایش پست ها
      سلام
      لیسانس پرستاری دارم . میخام دوباره کنکور بدم
      ببخشید دلیل این کارتون رو میشه بدونم . البته اگه دلیل شخصی هست که هیچی . مرسی

صفحه 11 از 39 نخستنخست ... 10111221 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن