سلام و درود . اگه کسی بخواد زیستو ی8-9درصد(!!!!) بزنه باید کدوم فصلا رو بخونه ؟؟؟؟ مرسی ...
سلام و درود . اگه کسی بخواد زیستو ی8-9درصد(!!!!) بزنه باید کدوم فصلا رو بخونه ؟؟؟؟ مرسی ...
والا واسه خودم نیس . یکی از اقوام ترم آخر کارشناسیه به سرش زده ی کنکور بده دور هم باشیم ! سهمیه داره مثل خودم و میگه با این درصد پزشک میشه . ب نظرت پیش 2 واسش سخت نیس ؟ آخه دیلمشم ریاضی بوده
سلام.فکر کردم نوشتی 90-80
مشاور آلا آقای امینی راد یه فایل صوتی داده بود که محتویاتش این بود! چجوری 40 تا 50 درصد تو زیست کاسب شیم!
ایشون گفتن که از سال دوم 3 فصل اول + 4و5و7 و از سال سوم 3 فصل اول + 5و6و7و11 و از پیش هم فصل اول + 6و7و9و10و11
تعداد تستهای این فصل ها هم اینجوریه دوم 6 تا سوم 7 تا پیش 9 تا که میشه 22 تست و میشه 44 درصد کنکور.4 درصدشم میدیم توکلی بخوره! میشه 40 درصد خدا بده برکت.
دوست داشتی به اینج سایت سر بزن فایلهای صوتی مشاوره ایشون هست هم زیست هم درسای دیگه برا کاسبی 40 تا 50 درصد!
مشاوره رسمی آلاء | مشاوره تحصیلی به صورت تخصصی
این بنده خدا تو زیست صفره چون دیپلمش ریاضیه لیسانسم مهندسی خونده . لطفا چن تا فصل معقول بگین و مرسی ...
سندش اینجاست.همین حرفایی که اینجا در مورد این فصلها من نوشتم!
http://dl1.sanatisharif.ir/media/aud...natiSharif.mp3
ن منظورم ب شما نبود منظورم در مورد حرف ایشون بود میگم آیا واقعا امکان پذیره باهمین چندتا فصل ب درصد40-50رسید اونم زیستی ک انقد ترکیبی و مفهومی شده؟
من حرف آقای امینی راد رو گفتم فایل صوتیشم دادم خدمتتون!به هر حال ایشون مدرس زیست هستن و حتما این کار امکان پذیره که گفتن دیگه!در واقع طبق گفته ایشون از 30 فصل شما تمرکزتون روی 19 فصل هست و تاکید فراوان هم داشتن که سه فصل اول زیست دوم رو اصلا حذف نکنید که پایه زیست هستن هر چند مستقیما ازشون سوال نیاد
همه ی فصلا بخون و خوب حفظ کن اما واسه بعضیاشون چون وقتت کمه یه مقدار تست بزن بعد واسه درسهای 4 و 6 و8 سال دوم و درس های 2 و 9 و10 و 11 سال سوم و 4 فصل اخر پیش از روی یه کتاب توپ مثه الگو تست مفصل بزن و خوب کار کن با اینکار تا 50 درصدم میری به راحتی !
واسه 10 درصدم کتاب و بخونی کافیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)