خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 20
    1. Top | #1
      hmg
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات

میخوام تو این چن ماه چندتا فصل زیستو بخونم . شما بگین کدوما رو ...

سلام و درود . اگه کسی بخواد زیستو ی8-9درصد(!!!!) بزنه باید کدوم فصلا رو بخونه ؟؟؟؟ مرسی ...

2. Top | #2
      در انتظار تایید ایمیل

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      پیش 2 رو بخون بیشترم میزنی.انچنان ترکیبی هم نیست.
      حالا چرا انقدر درصد کم؟؟؟؟

3. Top | #3
      hmg
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      والا واسه خودم نیس . یکی از اقوام ترم آخر کارشناسیه به سرش زده ی کنکور بده دور هم باشیم ! سهمیه داره مثل خودم و میگه با این درصد پزشک میشه . ب نظرت پیش 2 واسش سخت نیس ؟ آخه دیلمشم ریاضی بوده

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام.فکر کردم نوشتی 90-80

مشاور آلا آقای امینی راد یه فایل صوتی داده بود که محتویاتش این بود! چجوری 40 تا 50 درصد تو زیست کاسب شیم!

ایشون گفتن که از سال دوم 3 فصل اول + 4و5و7 و از سال سوم 3 فصل اول + 5و6و7و11 و از پیش هم فصل اول + 6و7و9و10و11

تعداد تستهای این فصل ها هم اینجوریه دوم 6 تا سوم 7 تا پیش 9 تا که میشه 22 تست و میشه 44 درصد کنکور.4 درصدشم میدیم توکلی بخوره! میشه 40 درصد خدا بده برکت.

دوست داشتی به اینج سایت سر بزن فایلهای صوتی مشاوره ایشون هست هم زیست هم درسای دیگه برا کاسبی 40 تا 50 درصد!

مشاوره رسمی آلاء | مشاوره تحصیلی به صورت تخصصی

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hmg نمایش پست ها
      والا واسه خودم نیس . یکی از اقوام ترم آخر کارشناسیه به سرش زده ی کنکور بده دور هم باشیم ! سهمیه داره مثل خودم و میگه با این درصد پزشک میشه
      نتایج اومد ما رو هم در جریان بزار
      همون پیش 2 و فصل 8 و 11 سوم خیلی هم بیشتر میزنه اینا رو بخونه

6. Top | #6
      hmg
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezagmi نمایش پست ها
      نتایج اومد ما رو هم در جریان بزار
      همون پیش 2 و فصل 8 و 11 سوم خیلی هم بیشتر میزنه اینا رو بخونه
      فصل 8 و11 سوم ؟؟؟؟؟؟؟؟ اونا واسه خودمم سخته چ برسه واسه اون بنده خدا .... حتما کارنامشو میزنم براتون!!!

7. Top | #7
      hmg
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      این بنده خدا تو زیست صفره چون دیپلمش ریاضیه لیسانسم مهندسی خونده . لطفا چن تا فصل معقول بگین و مرسی ...

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hmg نمایش پست ها
      والا واسه خودم نیس . یکی از اقوام ترم آخر کارشناسیه به سرش زده ی کنکور بده دور هم باشیم ! سهمیه داره مثل خودم و میگه با این درصد پزشک میشه . ب نظرت پیش 2 واسش سخت نیس ؟ آخه دیلمشم ریاضی بوده
      کسی که تو یه مقطع یه بار از سهمیش استفاده کرده مثلا واسه کنکور و رفته دانشگاه دیگه نمیتونه استفاده کنه هر مقطع فقط یه بار اگه انتخاب رشته کنی و بری دانشگاه دیگه نمیشه

9. Top | #9
      hmg
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط soofia نمایش پست ها
      کسی که تو یه مقطع یه بار از سهمیش استفاده کرده مثلا واسه کنکور و رفته دانشگاه دیگه نمیتونه استفاده کنه هر مقطع فقط یه بار اگه انتخاب رشته کنی و بری دانشگاه دیگه نمیشه
      اون وقع ک رفته دانشگاه هنوز سهمیه نداشته و حالا واسه بار اول میخواد استفاده کنه

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alk1370 نمایش پست ها
      سلام.فکر کردم نوشتی 90-80

مشاور آلا آقای امینی راد یه فایل صوتی داده بود که محتویاتش این بود! چجوری 40 تا 50 درصد تو زیست کاسب شیم!

ایشون گفتن که از سال دوم 3 فصل اول + 4و5و7 و از سال سوم 3 فصل اول + 5و6و7و11 و از پیش هم فصل اول + 6و7و9و10و11

تعداد تستهای این فصل ها هم اینجوریه دوم 6 تا سوم 7 تا پیش 9 تا که میشه 22 تست و میشه 44 درصد کنکور.4 درصدشم میدیم توکلی بخوره! میشه 40 درصد خدا بده برکت.

دوست داشتی به اینج سایت سر بزن فایلهای صوتی مشاوره ایشون هست هم زیست هم درسای دیگه برا کاسبی 40 تا 50 درصد!

مشاوره رسمی آلاء | مشاوره تحصیلی به صورت تخصصی
      خود آقای امینی خیلی تاکید براین داشتن ک زیست ترکیبیه و نمیشه حذف کرد البته اولای سال حالا این حرفشون؟؟؟ چقد سندیت داره واقعا میشه همینا رو خوند و 40-50زد؟؟

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahra.2015 نمایش پست ها

خود آقای امینی خیلی تاکید براین داشتن ک زیست ترکیبیه و نمیشه حذف کرد البته اولای سال حالا این حرفشون؟؟؟ چقد سندیت داره واقعا میشه همینا رو خوند و 40-50زد؟؟
      سندش اینجاست.همین حرفایی که اینجا در مورد این فصلها من نوشتم!

http://dl1.sanatisharif.ir/media/aud...natiSharif.mp3

12. Top | #12
      hmg
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوستان لطفا تاپیکو منحرف نکنین و سوال منو جواب بدین ...

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ن منظورم ب شما نبود منظورم در مورد حرف ایشون بود میگم آیا واقعا امکان پذیره باهمین چندتا فصل ب درصد40-50رسید اونم زیستی ک انقد ترکیبی و مفهومی شده؟

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahra.2015 نمایش پست ها
      ن منظورم ب شما نبود منظورم در مورد حرف ایشون بود میگم آیا واقعا امکان پذیره باهمین چندتا فصل ب درصد40-50رسید اونم زیستی ک انقد ترکیبی و مفهومی شده؟
      من حرف آقای امینی راد رو گفتم فایل صوتیشم دادم خدمتتون!به هر حال ایشون مدرس زیست هستن و حتما این کار امکان پذیره که گفتن دیگه!در واقع طبق گفته ایشون از 30 فصل شما تمرکزتون روی 19 فصل هست و تاکید فراوان هم داشتن که سه فصل اول زیست دوم رو اصلا حذف نکنید که پایه زیست هستن هر چند مستقیما ازشون سوال نیاد

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      همه ی فصلا بخون و خوب حفظ کن اما واسه بعضیاشون چون وقتت کمه یه مقدار تست بزن بعد واسه درسهای 4 و 6 و8 سال دوم و درس های 2 و 9 و10 و 11 سال سوم و 4 فصل اخر پیش از روی یه کتاب توپ مثه الگو تست مفصل بزن و خوب کار کن با اینکار تا 50 درصدم میری به راحتی !
      واسه 10 درصدم کتاب و بخونی کافیه

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن