خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

منبع زیست شناسی برای مدت باقی مانده

سلام خدمت همه دوستان
      امیدوارم وقتتون بخیر باشه
      من یک سوالی دارم در مورد زیست شناسی که ممکنه سوال افراد دیگری هم باشه و پاسخ شما بتونه گره کارشونو باز کنه.
      من دانش آموز تغییر رشته ای و شاگرد دکتر عمارلو هستم و در طول سال هم با جزوه خودشون اومدم جلو. بیشتر برنامه زیست شناسیم هم به مطالعه اختصاص دادم تا به تست. زیست شناسیم در حد قابل قبولی هست ( در آزمون های استاندارد ( آزمون های آزمایشی طرح شده از کل منابع به سبک کنکور سراسری ) معمولا 60 الی 70 میزنم ) و مطالب رو هم تا حد قابل قبولی میتونم ترکیب کنم. یک مقداری سرعتم در مطالعه زیست پایینه و با کمی وسواس میخونم. مشکل من اینه که پیشرفتم همینجا متوقف شده و انگار بیشتر نمیشه. البته من نکات جدید که از تست ها یاد میگیرم رو یادداشت نمیکنم. یعنی هم وقتشو ندارم، هم اینکه اینطوری بیشتر تو ذهنم میمونه چون دائما برای خودم تکرارشون میکنم.
      حالا سوال من اینه آیا من میتونم با کامل کردن منابع ( یعنی به عنوان به مثال درسنامه الگو رو هم در کنار جزوه دکتر عمارلو بخونم ) پیشرفت بیشتری داشته باشم یا نه؟
      اگر جواب مثبته لطفا یک منبع درسنامه ای خوب برای زمان باقی مانده معرفی کنید.
      اگر جواب منفیه لطفا یک راهکار ارائه بدید.
      توجه داشته باشید که من همچنان بیشتر تاکیدم رو مطالعه هست تا تست زدن. چون زیست درسی خوندنی است و شما اگر سطح علمی خوبی داشته باشید با کمترین میزان تست ( صرفا در جهت آشنایی با ادبیات و دام های تستی کنکور سراسری و افزایش سرعت ) میتونید بهترین نتیجه رو بگیرید . این حرف من نیست خیلی از رتبه های برتر و مدرسین برجسته زیست شناسی کنکور هم همین حرفو بارها تکرار کرده اند.

سپاســـ

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      میشه بگید من ک دانش آموز شهرستانی هستم از چ راهی میتونم جزوه جدید ایشون بخرم

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahra.2015 نمایش پست ها
      میشه بگید من ک دانش آموز شهرستانی هستم از چ راهی میتونم جزوه جدید ایشون بخرم
      درود
      جزوه هاشون با کتابشون هیچ تفاوتی ندارن . تنها تفاوتشون در چاپ رنگی و موجود بودن پاسخ تشریحی تست ها در کتابشون و البته نکات دست نویس دانش آموزان در جزوه هست.
      اگر باز هم خواهان جزوه هاشون هستید با خودشون تماس بگیرید. شمارشون هم موجوده. اگر قیمت های غیر معقول اعلام کردن از دانش آموزانی که برای فروش دارند بخواهید راهنماییتون کنند.

4. Top | #4
      کاربر فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ferrari نمایش پست ها
      درود
      جزوه هاشون با کتابشون هیچ تفاوتی ندارن . تنها تفاوتشون در چاپ رنگی و موجود بودن پاسخ تشریحی تست ها در کتابشون و البته نکات دست نویس دانش آموزان در جزوه هست.
      اگر باز هم خواهان جزوه هاشون هستید با خودشون تماس بگیرید. شمارشون هم موجوده. اگر قیمت های غیر معقول اعلام کردن از دانش آموزانی که برای فروش دارند بخواهید راهنماییتون کنند.
      ظاهرا گفتن راضي نيستن كه از جزوه هاشون استفاده بشه

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza0 نمایش پست ها
      ظاهرا گفتن راضي نيستن كه از جزوه هاشون استفاده بشه
      اگر از خودشون تهیه کنید که دیگه بحث رضایتمندی مطرح نیست. اگر بخواهید از دانش آموزان بگیرید، من از خودشون شنیدم که گفتند به جای اینکار کتاب همایش رو بخرید هم تمیزتره هم چاپ رنگی داره. یک سری از افراد نقل قول میکردن چنانچه که نفع اقتصادی مطرح نباشه ( یعنی فروخته نشه و صرفا جنبه تبادل علمی داشته باشه ) ایرادی نداره. البته نمیدونم این نقل قول تا چه حد صحت داره من خودم نشنیدم. مسئولیت شرعیش گردن افرادیه که این موضوع رو مطرح کردند.

6. Top | #6
      کاربر فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ferrari نمایش پست ها
      اگر از خودشون تهیه کنید که دیگه بحث رضایتمندی مطرح نیست. اگر بخواهید از دانش آموزان بگیرید، من از خودشون شنیدم که گفتند به جای اینکار کتاب همایش رو بخرید هم تمیزتره هم چاپ رنگی داره. یک سری از افراد نقل قول میکردن چنانچه که نفع اقتصادی مطرح نباشه ( یعنی فروخته نشه و صرفا جنبه تبادل علمی داشته باشه ) ایرادی نداره. البته نمیدونم این نقل قول تا چه حد صحت داره من خودم نشنیدم. مسئولیت شرعیش گردن افرادیه که این موضوع رو مطرح کردند.
      داداش راضي هستي از كتاباي همايش؟

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      والا من که همه فصلا رو دارم تست کنکور میزنم به جز فصل های مهم مثلا زیست 1 فقط درس 4 و 6 و 8 رو از روی الگو مفصل تست زدم همین

8. Top | #8
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شما که وضعت خوبه همون جزوه رو ادامه بده و تستاش
      من شنیدم پارسال از متن جزوه عمارلو عینا تو کنکور اومده بوده !!

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن