سلام خدمت همه دوستان
امیدوارم وقتتون بخیر باشه
من یک سوالی دارم در مورد زیست شناسی که ممکنه سوال افراد دیگری هم باشه و پاسخ شما بتونه گره کارشونو باز کنه.
من دانش آموز تغییر رشته ای و شاگرد دکتر عمارلو هستم و در طول سال هم با جزوه خودشون اومدم جلو. بیشتر برنامه زیست شناسیم هم به مطالعه اختصاص دادم تا به تست. زیست شناسیم در حد قابل قبولی هست ( در آزمون های استاندارد ( آزمون های آزمایشی طرح شده از کل منابع به سبک کنکور سراسری ) معمولا 60 الی 70 میزنم ) و مطالب رو هم تا حد قابل قبولی میتونم ترکیب کنم. یک مقداری سرعتم در مطالعه زیست پایینه و با کمی وسواس میخونم. مشکل من اینه که پیشرفتم همینجا متوقف شده و انگار بیشتر نمیشه. البته من نکات جدید که از تست ها یاد میگیرم رو یادداشت نمیکنم. یعنی هم وقتشو ندارم، هم اینکه اینطوری بیشتر تو ذهنم میمونه چون دائما برای خودم تکرارشون میکنم.
حالا سوال من اینه آیا من میتونم با کامل کردن منابع ( یعنی به عنوان به مثال درسنامه الگو رو هم در کنار جزوه دکتر عمارلو بخونم ) پیشرفت بیشتری داشته باشم یا نه؟
اگر جواب مثبته لطفا یک منبع درسنامه ای خوب برای زمان باقی مانده معرفی کنید.
اگر جواب منفیه لطفا یک راهکار ارائه بدید.
توجه داشته باشید که من همچنان بیشتر تاکیدم رو مطالعه هست تا تست زدن. چون زیست درسی خوندنی است و شما اگر سطح علمی خوبی داشته باشید با کمترین میزان تست ( صرفا در جهت آشنایی با ادبیات و دام های تستی کنکور سراسری و افزایش سرعت ) میتونید بهترین نتیجه رو بگیرید . این حرف من نیست خیلی از رتبه های برتر و مدرسین برجسته زیست شناسی کنکور هم همین حرفو بارها تکرار کرده اند.
سپاســـ