سلام...عشقتون پایدار...
این مسیله کاملا بستگی به شخصسش داره...
ولی اگه بخوایم یک ادم معمولی رو در نظر بگیریم اثر منفی داره...چون ذهنت درگیر میشه و تمرکزت پایین میاد...اولش بهت انگیزه میده اما وقتی کار سخت بشه...وقتی ترازت پایین بیاد درصدت تکون نخوره...وقتی ببینی برای قبولی تو رشتت دو برابر این درصد رو نیاز داری نگرانیت به مراتب بیشتر از یک ادم معمولی میشه و این اصلا خوب نیست چون کنکور یعنی کنترل غرایز و احساسات...
ایندتو ملاک اصلی قرار بده چون این زندگی اصلی تویه که میتونی به تنهایی بسازیش و براش تصمیم بگیری...در صورتی که توی رابطه ممکنه روزی بیاد که هیچ تصمیمی برای ادامه دادنش با تو نباشه و فقط محکوم باشی به قبول کردنش...
یه واقعیتی رو قبول کن
اکثر ما آدما تا چیزی رو نداریم ولی دوست داریم داشته باشیمش ، برای بدست آوردنش خیلی تلاش می کنیم ، ولی تا بدستش بیاریم و مدتی بگذره ، به طور عامیانه بگم که داغ بودن خودشو از دست میده
البته استثنا هایی هم داریم ، ولی سعی کن با این تفکر به خودت بقبولونی که معشوقت یکتا نیست و بازم گیر میاد ایراد نداره
گرچه، نمیخوام نفی کنم عشق و دوران عاشقی رو ، زیبایی های خاص خودشو داره ، ولی ارزششو در دوران کنکور نداره معمولا ، رو اون تفکر بالا فکر کن
اما ، براستی که
مطرب عشق عجب ساز و نوایی دارد !!
بستگی داره که طرف چقدر همراه و با شعور باشه و شرایط رو درک کنه ! اساسا و اصولا چنین موردِ نادری تا حالا نبوده و نیست
^______________________^
^______________________^
عشق پیدا کردنی نیست....
خودش میاد سراغت...
میشه ترمز مغزت و محرک دلت...
البته خدا رو شکر هنوز سراغ من نیومده
خلاف قوانین.
منطقیش اینه که مثلا صب و شب باهم 30 مین حرف بزنید...1 ساعت از 24 ساعت هیچ کاری نمیکنه...ضمنا تو هم اینططوری که میگی این گار باعث میشه انگیزت زیاد شه...
بعدا هم شکست عشقی نمیخوری که چرا من رفتم تو منتظرم نماندی..!
اینطور که معلومه همه در اوج عشق و عاشقی هستن و با هم روحیه و انگیزه میگیرن
آغا اصلا منم میخام انگیزه بگیرم اگه یه کیس مناسب دیدین معرفی کنین شدیدا لازم دارم این روزا خیلی بی انگیزه شدم
ویرایش توسط sprit : 11 فروردین 1395 در ساعت 02:24
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)