سلام به همه بچه هاي انجمن.
خب،من مي خواستم از سومي ها بپرسم كه برنامتون واسه تابستان چيه??
خيلي ها مي گن پايه رو بايد خوند و در صورت وقت اضافي يكي دو درس از پيش
آيا اين درسته؟
آيا بايد يه دور بزنيم؟
بچه هاي كنكوره هم راهنمايي كنن لطفا
سلام به همه بچه هاي انجمن.
خب،من مي خواستم از سومي ها بپرسم كه برنامتون واسه تابستان چيه??
خيلي ها مي گن پايه رو بايد خوند و در صورت وقت اضافي يكي دو درس از پيش
آيا اين درسته؟
آيا بايد يه دور بزنيم؟
بچه هاي كنكوره هم راهنمايي كنن لطفا
برادر منم سومم
فقططططط به نهای فک کن فقطططط
برای فک کردن به کنکور وقت زیاده
پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"
امتحانات نهایی یعنی تسلط کامل به سوم دبیرستان
شما این کمی کمتر از 3 ماه رو بزار روی سوم
بیشتر تابستان هم بزار روی دوم و در کنارش دوره سوم
در نتیجه اگر واقعا بخوای درس بخونی دوم و سوم با تسط کامل خواهی داشت.
من می خوام ماه اول دوم رو عالی بخونم ماه دوم دوم + سوم ماه اخر سه درس پیش
تو این دوماه و نیم باقیمونده هم سوم رو انقدر کامل بخونم تا تابستون با یه مرور سریع بتونم عالی تست بزنم :y (503)
Where there is a wish , there is a way
پزشکی منتظرم باش
سلام بنظرم تابستون همه پایه تموم کن کامل کامل...تجربه خودم این بود تابستون تو بعضی از درسا حدود 20 درصد آخر کتاب نخوندم و تا 6 ماه بعدهنوزهم نتونستم خوب بخونمشون
![]()
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
والا منم همینو پرسیدم کسی جواب نداد بهم
من برنامه ام برای تابستون تسلط به پایه است و صرفا یکی از اختصاصی های پیش که وقتش رو بعدا در طول سال بتونم به درس دیگه ای اختصاص بدیم که ضعیفم .
احتمالا شیمی پیش یا ریاضیش .
منم امسال میرم سال سوم و برنامه رو اینطوری ریختم که همزمان با کلاسایی که میرم-ریاضی و کلاس هایی که مدرسه میذاره-بشینم سال دوم رو کامل ببندم هر چی کتاب تست دارم رو بزنم و جمع بندی کلی از سال دوم بکنم که دیگه واسه کنکور اذیت نشم چون وقتی سال دوم رو خوب یاد بگیری سال سوم واست راحت میشه و به مراتب هم نهایی رو میتونی خوب بزنی یه کاری هم میتونی بکنی شاید خودمم اینکار بکنم نیمه اول شهریود کتاب های مدرسه به دستمون میرسه و اون موقع میشه چند درسی از درس های حفظ کردنی-جز زیست اگه تجربی هستی-بخونی مثل درس های عمومی و هر چی که فهمیدی رو مثل نکته بنویسی-تو یه دفترچه-بعد موقع سال تحصیلی با خیال راحت اون درس ها رو گوش بدی و نکات بیشتری اضافه کنی یعنی یه جورایی زودتر سال سوم رو شروع کردی هم سال دوم رو بستی و خیالت واسه سال چهارم راحته
برنامه من اینطوریه
تا خرداد سعی میکنم تمام کتابها رو کامل بخونم بقول یکی از دوستان پیکسل به پیکسل کتاب درسی / تیرماه کلی تست سوم بزنم / مرداد و شهریور دوم رو کامل بخونم + زیست پیش
حریص نباشید واسه خوندن درسای پیش
توی دروس اختصاصی پایه اگه ضعفی دارید برطرف کنید دروس پیش رو حین تحصیل بخونید![]()
من پارسال تابستون با برنامه قلم چی پیش رفتم پیش خوانی هم کردم برای سوم اما اخرش دروس دوم رو به قول دوستمون تا 80 درصد تونستم جمع کنم اون 20 درصد اخر کتاب موند پارسال موقعی هم که دوم بودم بازم به 20 درصد آخر کتاب چون اخر سال بود و تستی کمتر کار میکردم تسلط نداشتم و الان به شدت توی اخرای کتابای دوم ضعف دارم که توی تابستون باید رفع بشه
درباره سومم فقط قرار تست بیشتر بزنم چون طول سال کلا تست زدم و به سومم تسلط خوبی دارم فقط بازم آخرای کتابای سال سوم رو تسلط تستی کافی نخواهم داشت چون بعد از 20 فروردین میخوام شروع کنم نمونه سوال نهایی حل کنم و ... باز حدود 20 درصد اخر سوم هم نیاز به تسلط تستی بیشتر داره
خلاصه اینکه تابستون فقط قراره پایه رو کار کنم چنان که در طول سال پیش فقط تست پوششی برای پایه بزنم و اصلا مبحث جدید برای خوندن نداشته باشم ( درباره پایه )
جمع لندی کامل عربی و زبان فارسی کنکور هم توی برنامم هست
ویرایش توسط Forgotten : 11 فروردین 1395 در ساعت 22:10
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)