سلام!
دوستان فارغ التحصيلم و امسال سال اخريه كه كنكور ميتونم بدم و فقط سه رشته ي اول تجربي رو هم ميخوام
اينا رو گفتم بدين منظور!كه اولا ادم خييييلي قانعيم!دوم هم كه بگم اصلا و به هيچ وجه فرصت اشتباه ندارم امسال
من امسال شيمي رو خوب كاركردم توي طول سال نتيجه اي هم كه گرفتم توي ازموناي ازمايشي قلمچي باب ميللم بود و ميانگين شيمي٦٠زدم
من تا الان به كتاب جمع بندي اعتقادي نداشتم مخصوصا شيمي و معتقد بودم تست علامت دار خودمونو بايد بزنيم ولي الان نه!!
براي همين مدتيه خيلي درگير كتاب جنع بندي بودم براي شيمي ،كتاباي جمع بندي گاج كه معلوم نيست كي بيان با اين وجود رفتم و فيل گرفتم !!! منظورم فيل شيمي هست مبتكران ولي فعلا براي پيش فقط با خودم گفتم باري هر درس فيل شيمي رو ميخونم بعد از روي ازمون فار ازمون حل ميكنم
حالا كه ديدمش كتابو ميدونيد خيلي خوبه ولي حس ميكنم توي بخش هاي حفظي از متن كتاب كامل نيست و ميتونسته قسمتايي رو بياره اما نيورده (البته كم هستن اين بخشا )مثلا از فصل١پيش صفحه اول هست راجب انفجار شيميايي مواد كه گفته از مواد منفجره به حالت جامد و مايع حجم زيادي گاز داغ توليد ميشه رو نيورده در حاليكه اين به نظرم جمله ي مهميه يا جاهاي ديگه هم هست كه توي قسمتاي حفظي كتاب كم كاري كرده(البته فقط بخشا حفظي بقيه جاهاش عاليه )
الان سوالم اينه ايا من وسواسم يا كتاب توي بخشاي حفظي كم كاري كرده واقعا؟كه اگر اره شما پيشنهاد ميدي چيكار كنم؟نميدونم برم براي متن كتاب شيمي جمع بندي مهروماه رو بگيرم ؟يا همين خوبه ؟كتابي ميشناسيد كه نكات حفظي رو خوب گفته باشه ما مسايل رو مثل فيل شيمي كامل و خوب گفته باشه؟خيلي گيج شدم!!!
دوست دارم با يه عنوان كتاب هممطالب حفظي رو بخونم هم مسائلو
دوستان شديد به راهنمايي نياز دارم!!!
دوستاني كه پارسال فيل شيمي خوندن نظرشونچيه راجب اين مجموعه ؟
ممنون