خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 83
    1. Top | #46
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط golbargsima نمایش پست ها
      درود
      خود ارضایی(ارضای جنسی) 1-2 بار در هفته کاملاً طبیعی است و هیچ اشکالی ندارد در واقع نیاز بدن فرد بالغ می باشد
      این مشکلاتی که براتون به وجود اومده به خاطر خود ارضایی نیست بلکه به خاطر دیدتون به خود ارضایی هست، اینکه فکر می کنید گناه است، کثیف است، نجس است، کمبود است و ...
      الان علم ثابت کرده که ارضای جنسی برای تنظیم عوامل بیوشیمیایی بدن ضروری است
      دخترانی که از سن بلوغ ارضا نمی شوند اغلب در بزگسالی دچار سرد مزاجی می شوند
      فروید ثابت کرد که سرکوب امیال جنسی باعث بیماری های روانی می شود
      تاکنون هیچ گونه ضرری به طور مستقیم برای خود ارضایی ثابت نشده است ( این چیز هایی که شما مشاهده می کنید همه در اثر دیدتان به خود ارضایی است، فقط باید دیدتون رو عوض کنید)
      شما 18 سالتون هست ، نه اصلا 23 سالتون هست به نظر خودتون، با عقلتون بسنجید درسته که الان برید ازدواج کنید؟ تعداد زیادی از این ازدواج های کم سن و سالی دیدم که عاقبتی جز جدایی نداشته، یک روز برید دم در دادگاه تا خودتون ببینید وضعیت رو !
      یک میمون، یک گراز ، یک الاغ، یک ... وقتی به سن بلوغ می رسد به سرعت به دنبال جنس مخالفی می گردد تا جفت گیری کند اما شما چطور این حق را از خودتان می گیرید؟! این جسم بیچاره هم حق دارد چرا آن را آزار می دهید؟
      نگویید فلان حجت الاسلام فرموده خوود ارضایی گناه کبیره است، این حجت الاسلام ها که چندین قرن است که خوابشان برده است آخرین بار کی حرفشان درست از آب در آمد که این دومین بارش باشد؟!
      من برای خودتان می گویم، خودتان را عذاب ندهید، تفکرتان را درست کنید، ارضا جنسی حق شماست چه از طریق جنس مخالف چه از طریق خود ارضایی.
      مقداری خودتان فکر کنید ، یک طرفه حرف کسی را قبول نکنید خداوند عقل را به ما داده که از آن استفاده کنیم نه که بذاریم توی بالاخونه برای قشنگی ...!
      90 درصد مردم خود ارضایی می کنند اما در جوامع عقب افتاده دینی انسان ها در حالی که خود ارضایی می کنند گمان می کنند که دارند بدبخت می شوند اما در جوامع اروپایی خود ارضایی یک چیز طبیعی شمرده می شود و یک نوجوان وقتی خود ارضایی می کند احساس غرور می کند و می تواند بدون فکر های مزاحم درس بخواند، و این است که آنها هر روز پیشرفت می کنند و جوانان ما در بدبختی و ذلت نفس فرو می روند(دلیل: تفاوت در طرز تفکر)
      دو راه دارید : یکی ارتباط با جنس مخالف و دیگری خود ارضایی که به گمان من در این بازه زمانی راه دوم برای شما بهتر است، حال تصمیم با خودتان است.
      شاید تفاوتی به حال من نکند که شما چه تصمیمی می گیرید اما واقعا برایم مهم است که زندگی یکی از هم نوعانم را نجات دهم.
      خود ارضایی حق شماست، ارضای جنسی حق شماست، آن را ترک نکنید، کنترل کنید( به اندازه باشد، افراطی نشود)
      پ ن: گمان می کنم تاکنون هیچ کدام از راه هایی که ارائه شده کمکی به دوستمان نکرده، از مدیران انجمن درخواست دارم اگر به فکر بچه های ایرانی هستند این پست را حذف نکنند، یک بار بگذارید ، خواهید دید که نتیجه خواهند گرفت.
      بهترین و علمی ترین پاسخ رو شما دادید.
      نیاز جنسی یکی از نیازهای اولیه و اساسی هر فرد بالغیه و باید در حد معقول بهش توجه بشه وگرنه منجر به انواع بیماری های روانی میشه.
      خودارضایی در حد هفته ای یک الی سه بار هیچ مشکلی برای هیچکسی ایجاد نکرده و نمیکنه و بلکه بعضا لازم هم هست. پس اگه بیشتر از اینه سعی کنید کمش کنید و اگه در همین حده که جای نگرانی و پشیمانی و احساس گناه نیست.

2. Top | #47
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      برای انهدام یک تمدن سه چیز را باید منهدم کرد؛

اول خانواده
      دوم نظام آموزشی
      و سوم الگوها
      برای اولی منزلت زن را باید شکست.
      برای دومی منزلت معلم.
      و برای سومی منزلت بزرگان و اسطوره ها.
      .

3. Top | #48
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      از جواب بالایی شاخ دراوردم
      خوبه دیگه به جا اینکه جوونارو تشویق کنن به کنترل کردن خودشون تشویق میکنن به گناه
      خودارضایی مشکلی ایجاد نمیکنه ؟!! یاخدا
      نمیدونم ..حتمن دکترا اشتباه میگن که ضرر داره !
      این همه ادم کنترل کردن خودشونو ..بقیه هم روش
      درضمن الگوی ما مگه اروپاس ؟

4. Top | #49
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amsterdam نمایش پست ها
      خوبه دیگه به جا اینکه جوونارو تشویق کنن به کنترل کردن خودشون تشویق میکنن به گناه
      به اصطلاح {دانشمند} هایی که میگی یا پژوهشگرنما هستن یا اینکه با پیش زمینه قبلی(ینی حرام بودن در دین) قضاوت میکنن.
      اگه مقالات معتبر علمی رو ملاک بگیری میبینی که تاثیر مخربی نداره. اینکه به درس میتونه لطمه بزنه درسته ولی هرچیزی اگه از حدش خارج بشه و افراطی بشه مضره. ینی شما اگه بیش از حد ورزش کنید هم به درستون لطمه وارد میشه ولی این دلیل نمیشه که ورزش ضرر داره
      البته این از نظر علمی هستش. اگه شما دینتون اسلامه باید احکامشو رعایت کنید چه توجیه علمی داشته باشه چه نداشته باشه
      هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
      او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
      وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
      تو را شکست می دهد.

5. Top | #50
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      داداچ خودارضایی ی شبه نیومده ک ی شبه با قسم و ..از بین بره
      تفکرت عوض کن و درست بخون و کم کم کاتهش بده مقدار عادتت
      بدن تو همونطور ک به غذا و اب نیاز داره نیاز جنسیم داره و این سن اوج نیازته
      سعی نکن سرکوبش کنی و همچنین سعی نکن اونقد غرق و مشغولش شی ک زندگیت مختل کنه
      کم کم عاشق درس شو تا چیزا دیگ از زندگیت رخت ببنده
      فقط این بدون هیچ معجزه ای وجود نداره الا معجزه تغییر تدریبجی
      موفق باشی
      ادامه میدم چون این راهیه که خودم انتخاب کردم...

6. Top | #51
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yasintabriz نمایش پست ها
      به اصطلاح {دانشمند} هایی که میگی یا پژوهشگرنما هستن یا اینکه با پیش زمینه قبلی(ینی حرام بودن در دین) قضاوت میکنن.
      اگه مقالات معتبر علمی رو ملاک بگیری میبینی که تاثیر مخربی نداره. اینکه به درس میتونه لطمه بزنه درسته ولی هرچیزی اگه از حدش خارج بشه و افراطی بشه مضره. ینی شما اگه بیش از حد ورزش کنید هم به درستون لطمه وارد میشه ولی این دلیل نمیشه که ورزش ضرر داره
      البته این از نظر علمی هستش. اگه شما دینتون اسلامه باید احکامشو رعایت کنید چه توجیه علمی داشته باشه چه نداشته باشه
      هنوز
      هیچ پزشک متخصص و غیر مذهبی تایید نکرده ک ضرر داره
      هیچ ضرری نداره ب شرطی ک زندگی مختل نکنه
      مثلا ما غذا میخوریم حرام ک نیس نیاز ولی اگ زیاد بخوریم هم نفخ میش و هم بافت چربی!!

7. Top | #52
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مرسی از نظرتون ..حرفی که زدید درسته
      ولی مگه ضرر فقط در رابطه با درسه
      مشکل اینه که خیلیا که شرو کردن ترک که نکردن هیچی توش غرق شدن ...اگه این راه درست و کاملن بی ضرر بود دیگه ازدواج چیه ...همه همین کارو میکردن
      از لحاظ دین هم درسته نباید این کارو کرد و بهترین راه کنترل کردنه
      من تعجب میکنم به عده بدون توجه به دین این حرفا رو به خورد بقیه میدن !

8. Top | #53
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ar.asadzadeh نمایش پست ها
      به نظر من این که بیایم خودمونو محدود به یه دین کنیم، دکمه ی تفکر مغزمونو آف کنیم و هر چی اون دین میگه چه توجیه علمی داشته باشه و چه نه بپذیریم، این ینی هویتی برا خودمون قائل نیستیم، چرا نمی خوایم قبول کنیم همه ی تعالیم هیچ دینی درست نیست، همه شون می تونن ایراد داشته باشن، چون همه شون ساخته ی ذهن بشرن و بشر هیچ وقت کامل نبوده و نخواهد بود...
      اوه اوه ...بهتره بحث رو تموم کنیم تا بجاهای باریک نرسیده
      فقط همین یه جمله.. تعالیم هیچ دینی درست نیس ؟ حتی اسلام ؟
      من دیگه حرفی ندارم

9. Top | #54
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من از این حکم دفاع نکردم! ولی عوامل محیطی زیادی باعث میشه که از یک تفریح یا رفع نیاز تبدیل بشه به اعتیاد.

منم همینو گفتم. خیلی از حرفایی که به خوردمون میدن تخیلات ذهنیه

ضرر جسمی هم نداره. توضیح بیشتر شاید واسم دردسر بشه ولی در همین حد کافیه بدونی که اعتیاد به یه چیز مثل این بهتر از ازدواج زودهنگام و بدعاقبته که علاوه بر خودت یه نفر دیگه رو هم بدبخت کنی. درضمن ضرر جسمی نداره.
      از تفکرات قرون وسطایی این بود که این کار باعث میشه کف دستت مو در بیاد! یا کور بشی! حالا آپدیت شده ی اینارو به عنوان {تحقیقات دانشمندان} ارائه میکنن
      خب گفتن ضرراش اثبات نشده !
      ینی معلوم نیس ضرر داره یا نه
      پس این خوبه که ادم چیزیو که پزشکاهم نمیدونن به بقیه پیشنهاد نده !

10. Top | #55
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ar.asadzadeh نمایش پست ها
      به نظر من این که بیایم خودمونو محدود به یه دین کنیم، دکمه ی تفکر مغزمونو آف کنیم و هر چی اون دین میگه چه توجیه علمی داشته باشه و چه نه بپذیریم، این ینی هویتی برا خودمون قائل نیستیم، چرا نمی خوایم قبول کنیم همه ی تعالیم هیچ دینی درست نیست، همه شون می تونن ایراد داشته باشن، چون همه شون ساخته ی ذهن بشرن و بشر هیچ وقت کامل نبوده و نخواهد بود...
      شما که ادای روشنفکرنماها رو درمیاری حق نداری به همین راحتی به دیانت اسلام توهین کنی. شما اگه اتئیستی واسه خودت باش بجای توهین بیاید نقد کنید هر چند اسلاف شما هم همین راه رو در پیش گرفتن ولی از این رویاروی عاجز شدن.

11. Top | #56
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      وختی
      تمام پیشرفتها و اختراعا و ارتباطا و حمل و نقل مدیون اروپاییم بایدم الگو ما اروپا باشه
      چون اونا با عقلشون زندگی میکنن ما با عقل ی نفر برای صد نسل متمادی ب یک روش!

12. Top | #57
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Farhadmed96 نمایش پست ها
      وختی
      تمام پیشرفتها و اختراعا و ارتباطا و حمل و نقل مدیون اروپاییم بایدم الگو ما اروپا باشه
      چون اونا با عقلشون زندگی میکنن ما با عقل ی نفر برای صد نسل متمادی ب یک روش!
      منظورتون از اون یه نفر کیه ؟
      امیدوارم اون طور که فکر کردم نباشه!

13. Top | #58
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط muhammad نمایش پست ها
      شما که ادای روشنفکرنماها رو درمیاری حق نداری به همین راحتی به دیانت اسلام توهین کنی. شما اگه اتئیستی واسه خودت باش بجای توهین بیاید نقد کنید هر چند اسلاف شما هم همین راه رو در پیش گرفتن ولی از این رویاروی عاجز شدن.
      بحث
      ب جایی نمیرسه
      شما اگ خودارضایی گناه میدونی بگو اسلام گفته حرامه و من بر اساس دینم عمل میکنم
      ولی این حق نداری ک بگی پزشکان مطرح اروپایی ثابت کردن ک حرامه مثال زدم ن اینکه شما همچین چیزی گفتی
      این بدون اعتقاد هرکس محترمه تا چه موقع؟
      تا موقعی که ن تبلیغش کنه نه کسی مجبور ب پذیرشش کنه!
      موفق باشی

14. Top | #59
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      والا گفتن چون اون زمان مرد نون اور خونوداه بوده
      این درسته ولی الان زناهم نون اور هستن !
      ببخشیدا ولی مرد که با بیضه نون نمیاره. لطفا توجیه نکن. اگه قبول داری دین رو نظرت محترمه ولی دلیل تراشی بیشتر از اینکه کسای دیگه رو قانع کنه اونارو دور میکنه از دینی که ازش دفاع میکنی
      هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
      او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
      وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
      تو را شکست می دهد.

15. Top | #60
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوستان اگه میشه لطف کنین نقل قول هایی که از من کردین پاک کنین، متاسفانه اینجا ایرانه و نمیشه در مورد بعضی چیزا آزادانه و دوستانه بحث کرد، برام دردسر میشه، مرسی...

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن