به امید موفقیت...
فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً
بچه ها میشه بگید من واسه مباحث ماتریس-تابع- حد ریاضی کدوم ویدیو استاد الا رو دانلودکنم؟؟؟ریاضی صفرم.اقای حسینی هم با درس دادنشون راحت نیستم
ویرایش توسط زنذگی زیباست : 25 اردیبهشت 1395 در ساعت 10:17
سلامhelp me من عربیم با ریاضی وفیزیکم صفره بنظرتون از فیلم ها الا استفاده کنم؟اگه اره کدوماشون؟بعد اینا جزوه منطبق بر فیلمشون دارند وقتم گرفته نشه؟بعد لینکشم بزارید؟![]()
دوستان سلام
برای استوکیومتری و شیمی دوم کدوم دبیر الا بهتره (اگه جواب اقاجانیه، کدوم فیلمشو بگیرم تو سایت چند تا فیلم مختلف داره نمی دونم کدوم)
بعد برای فیزیک، با کارزانیان هم میشه درصد خفنی زد؟
برای زیست من پازوکی رو دیدم واقعا خوب بود...البته رحیمی هم خوبه ولی خب پازوکی رو بچه های انجمن هم میگفتن بهتره
باتوجه به نظراتی که دیدم کارزانیان برای کسی که ضعیفه میگن خوبه ولی خب به تست زدن هم کمک میکنه فیزیک فدایی هم میگن خیلی خوبه البته کارزانیان و فدایی تقریبا مث هم ان ولی میگن تو فیلمای فدایی تست بیشتر حل کردن...برای شیمی که میتونید به خوده سایت مراجعه کنین بخش فیلم های اقاجانی اونجا باتوجه به فصلایی که میخواید دانلود کنید سایت آموزش مجازی آلاء | دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف لینک از فیلمهای اقای اقاجانیه و کامله فک کنم البته مال94-95هستش و این لینکسایت آموزش مجازی آلاء | دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف از سال95-96هستش البته کامل نیس همش تا پیش1تموم کردن فک کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)