خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

سوالی مهم در مورد اینده ام !!!

سلام بچه ها
      شرمنده مزاحم میشم و وقتتون رو میگیرم ،،،
      عیدتون هم مبارک ،،،، عیدی ما رو با پاسخ دادن به سوالم بدید ،،،

من موسیقی هم کمی کار میکنم ،،، ولی میبینم کل روزمو میگیره و تمرکزم رو میگیره و نمیتونم طرف درس برم ،،، پدرم میگه زمانی مشخص براش تنظیم کن مثلا روزی یه ساعت ،،، ولی من احساس میکنم باید بچسبم به یه رشته و تخصص و فقط اونو ادامه بدم ،،،،
      دارم دیوونه میشم
      کمکم کنید
      خودم میگم که فقط بچسبم به درس ،،، ولی تو موسیقی کمی استعداد رو دارم ،،،
      ولی از یه طرف عاشق علم و دانش و درسم ،،، من خودم میگم باید رو یه چیزی تمرکز کنم ،،، به نظرتون میشه رو هر دو کار کنم و تمرکزم بیشتر رو درس باشع ؟ یا ولش کنم ؟ بگید ممنون ،،، توضیح ببدید
      ممممنننوووننن

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محسن حاجیان نمایش پست ها
      سلام بچه ها

من موسیقی هم کمی کار میکنم ،،، ولی میبینم کل روزمو میگیره و تمرکزم رو میگیره و نمیتونم طرف درس برم ،،، پدرم میگه زمانی مشخص براش تنظیم کن مثلا روزی یه ساعت ،،، ولی من احساس میکنم باید بچسبم به یه رشته و تخصص و فقط اونو ادامه بدم ،،،،
      دارم دیوونه میشم
      کمکم کنید
      ولی از یه طرف عاشق علم و دانش و درسم ،،، من خودم میگم باید رو یه چیزی تمرکز کنم ،،، به نظرتون میشه رو هر دو کار کنم و تمرکزم بیشتر رو درس باشع ؟ یا ولش کنم ؟ بگید ممنون ،،، توضیح ببدید
      ممممنننوووننن
      رشته ت چیه عزیز؟
      یه مقدار اطلاعات کمی دادی
      یه کم بیشتر بگو از داشته ها و خواسته هات
      Der Himmel soll warten

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      واقعیتش رشته نرفتم ولی میخوام برم تجربی
      پایه نهم هستم ،،،
      ولی از الان میخوام به فکر باشم

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام.آفرین که اینقدر به فکر آینده ات هستی.
      ببین دوست عزیز چون گفتی علاقه به علم و دانش داری پس از هر نظر که نگاه کنی درس برات مهم تر از هر کاری هست.از طرفی چون گفتی می خوای بری رشته تجربی حتما میدونی که رشته تجربی در کنکور سراسری داوطلباش زیاد و سطح کنکورش هم دشوارتر (اندکی) پس بهتر اینه که از همون سال دوم تجربی درسا رو مفهومی بخونی.تا هم پایت قوی باشه هم معدلت خوب بشه تا دیگه دغدغه تصمیمات یهویی آقایان (!) رو نداشته باشی در هر صورت من با توجه به علاقه ای که به علم دارم ادامه تحصیل رو حتی اگر زمینه اشتغال رو هم فراهم نکنه بهترین گزینه برا خودم میدونم.به هر حال شرایط همیشه مثل الان نمیمونه.تا چند سال دیگه اگه زمینه اشتغال 100 درصد عالی نشه ولی مثل الان هم نخواهد بود!به شما هم پیشنهادم اینه که اکثریت وقتت رو به درست اختصاص بدی و در کنارش اگه نمیتونی از موسیقی جدا بشی اونو هم مختصر دنبال کنی!تا انشالله یه آقای دکتر هنرمند باشی! کم نداریم از اینا! دکتر اصفهانی،دکتر عامری و ...!

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      812810332_32113.jpg

فقط هیچ موقع از موسیقی فرار نکن.......!!
      [IMG][/IMG]

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      بی برنامه ای وگرنه موسیقی خیلی هم خوبه وقتی از درس خسته شدی میتونی کار کنی اروم بشی ...

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      هروقت از درس خسته شدی برو سراغ موسیقی و استراحت کن!
      خدا حفظش کنه !دلم براش تنگ شده اصلا!!یکی از هم مدرسه ای ها که هم درسش رو میخوند و هم موسیقی کار میکرد
      رتبه 11 12(دقیق یادم نیست!)منطقه 2 ریاضی رو آورد سال 93
      فقط تعادل برقرار کن

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      چرا که نشه
      من خودم همیشه یه بازه ی 1.5 ساعت ميدرسم بعد یه ربع تا نیم ساعت پیانو میزنم هیچ کدومو ول نکن تازه سنتم کمه و از دوم شروع میکنی برا کنکور
      چرا میخوای بینشون انتخاب کنی آخه
      کنار علم بهتره هنر هم بلد باشی
      موسیقی چی میزنی ؟

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من خودم دارم یه مقاله علمی در مورد موسیقی (کامل تر نمی تونم بگم اسمشو) می نویسم و عاشق موسیقی و شعر هستم. جا داره از همین جا از موشهای دانشگاهمون که صبر و تحمل می کنن تا من روشون آزمایش انجام بدم، تشکر کنم.
      Der Himmel soll warten

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها

دارم دیوونه میشم
      کمکم کنید
      ممممنننوووننن
      سلام
      اولویت اول شما درس باشه و هدف بعدی موسیقی
      پست هارو که خوندم متوجه شدم پایه نهم هستین , رفتن به هنرستان موسیقی نیاز نیست میتونید برحسب علایق شخصی خودتون که به هر سازی دارین در یکی از اموزشگاه های شهرتون برای یادگیری اون ساز بصورت تئوری و عملی ثبت نام کنید , وقت زیادی هم از شما نخواهد گرفت , نهایتا در هفته 2 ساعت به کلاس خواهید رفت , در اوقات فراغت خودتون هم میتونید اقدام به تمرین کردن کنید
      به نظرم بهترین دوره هست بعد از گذشتن سن و چند سال بعد هم که قرار هست دانشجو بشید بخاطر سنگینی دروس نخواهید توانست سمتش برین.
      هردو رو در کنار هم میتونید با هم داشته باشید نیازی به انتخاب بین این دو نیست

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      هر دو رو کنار هم داشته باش"
      بذار هر دو تا نیمکره مغزت فعال باشن [emoji4] [emoji4]
      عجب استدلالی!![emoji1]

فرستاده شده از SM-G850Fِ من با Tapatalk

12. Top | #12
      A.Z
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها

دارم دیوونه میشم
      کمکم کنید
      ممممنننوووننن
      سلام...ببین خیلی راحت میتونی دوتاش رو باهم داشته باشی! ببین این دوتا چیزی نیستن که نشه باهم جلو بردشون!موسیقی واقعاً خیلی خوبه....مطمئن باش هیچ لطمه ای به تحصیلت وارد نمیشه به شرطی که توازن رو بهم نزنی.دقیقاً همون حرفی که پدرت بهت زد درسته...شما میتونی یه تایمی رو در روز اختصاص بدی به این کار و فقط همون تایم..
      موفق باشی

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن