خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات

تصمیم دارم ازفردا فقط تست بزنم به نظرتون کاردرستیه؟

سلام دوستان سال نو مبارک ...
      بی مقدمه میرم سر سوالم:من تقریبا 80 درصد از کل دروس رو خوندم و کم و بیش تست زدم . بنابه دلایلی دیگه نمیتونم برنامه ی قبلم رو ادامه بدم. تصمیم دارم ازفردا فقط تست بزنم به نظرتون کاردرستیه؟(به نظرخودم خیلی خوبه چون با تست زدن بهتر همه چیز مرورمیشه )مشکل من اینه که از کجا شروع کنم؟(واقعا سوال سختیه)البته من قبلا خیلی تست زدم الان میخوام باتست زدن مرورکنم...متشکرم اگه جواب بدید...در ضمن برای این برنامه تا اخرفروردین میخام وقت بزارم

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بهترین کارو میکنی
      الان وقت اینه که آنچه رو که خوندی با مرور کردن یاداوری کنی و با تست زدن ملکه ذهنت کنی
      4 ماه وقت داری الان وقتشه برو به سمت فیکس کردن اطلاعات توی ذهنت
      تست که میزنی به دید آموزشی نگاه کن
      چه غلط زدی چه درست ، تک تک گزینه هاشو برسی کن و نکات جدیدش رو بنویس توی جزوه یا دفتر خلاصه نویست و تکمیل نویسی کن برای نزدیکای کنکور
      و الان تست بزن برای یادگیری نه اینکه اگه غلط زدی ناراحت شی
      غلط زدی عیبی نداره مهم اینه نکتشو یاد میگیری
      نزدیک کنکور که شدی تست زماندار میزنی و خودتو توی شرایط کنکور قرار میدی و شک نکن موفق میشی
      به شرطی که تلاش کنی ♥
      نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می‌کند

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بزرگترین اشتباه ممکنو میکنید کاری که من پارسال کردم.....نکنید این کار خطرناکو

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط درسا20 نمایش پست ها
      بزرگترین اشتباه ممکنو میکنید کاری که من پارسال کردم.....نکنید این کار خطرناکو
      چرا؟

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohands mm نمایش پست ها
      سلام دوستان سال نو مبارک ...
      بی مقدمه میرم سر سوالم:من تقریبا 80 درصد از کل دروس رو خوندم و کم و بیش تست زدم . بنابه دلایلی دیگه نمیتونم برنامه ی قبلم رو ادامه بدم. تصمیم دارم ازفردا فقط تست بزنم به نظرتون کاردرستیه؟(به نظرخودم خیلی خوبه چون با تست زدن بهتر همه چیز مرورمیشه )مشکل من اینه که از کجا شروع کنم؟(واقعا سوال سختیه)البته من قبلا خیلی تست زدم الان میخوام باتست زدن مرورکنم...متشکرم اگه جواب بدید...در ضمن برای این برنامه تا اخرفروردین میخام وقت بزارم
      بهتره بخشی از ساعت مطالعتون رو به تست و بخشی رو به رفع اشکال بپردازین یعنی با توجه به اون سوالایی که غلط زدین یا نتونستین پاسخ بدین مطالب رو دقیق رفع اشکال و مرور کنید.

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چرا؟

چون سر جلسه متوجه میشی انگار هیچی نخوندید....اینطور به نظر میاد و اعتماد به نفس کمتون شما رو از پاسخ باز میداره...مهمترین کار برا جمع بندی و مرور مرور کتاب و نکات و خلاصه ها تو وهله اول{بچه ها املای وهله مهمه ها}و بعد تست به ویژه تستای سراسری هست

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چرا؟
      نقل قول نوشته اصلی توسط درسا20 نمایش پست ها
      چون سر جلسه متوجه میشی انگار هیچی نخوندید....اینطور به نظر میاد و اعتماد به نفس کمتون شما رو از پاسخ باز میداره...مهمترین کار برا جمع بندی و مرور مرور کتاب و نکات و خلاصه ها تو وهله اول{بچه ها املای وهله مهمه ها}و بعد تست به ویژه تستای سراسری هست
      اتفاقا تست بزن تا میتوانی!(البته نه دیگه غیر اصولی و بدون مطالعه) برو از رتبه های برتر بپرس چقدر تست میزدن تا حساب کار دستت بیاد!

پ.ن: یه سوال! خانم درسا20! دانشگاه شهید بهشتی از دید شما که تهران هستید چه برتری داره که باعث شده هدفتون بهشتی باشه نه تهران؟(یه احتمالش اینه که خونتون ولنجک باشه!)

!thks

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M.AMIN.D نمایش پست ها
      اتفاقا تست بزن تا میتوانی!(البته نه دیگه غیر اصولی و بدون مطالعه) برو از رتبه های برتر بپرس چقدر تست میزدن تا حساب کار دستت بیاد!

پ.ن: یه سوال! خانم درسا20! دانشگاه شهید بهشتی از دید شما که تهران هستید چه برتری داره دانشگاه تهران نداره و هدفتون بهشتیه؟

!thks

نه من نمیگم تست نزنن.....من میگم اینکه تاکید دارن فقط تست غلطه...

سطح دانشگاه بهشتی دندونش تخصصی تر از دندون دانشگاه تهران هست..البته من فقط درباره دندونش اطلاع دارم......

ویرایش توسط dorsa20 : 01 فروردین 1395 در ساعت 15:11

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فقط تست که نه...
      درسنامه هم باید کنارش باشه تا بهتون قالب بده
      بدون قالب بندی درست نکات نمیتونید ازشون درست استفاده کنید

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن