خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 24 از 24
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nima4211 نمایش پست ها
      من گاج نقره ای پایه رو دارم چاپ 92
      خیلی سبز هم چاپ 93 هس
      کدوما بهتره استفاده کنم

اگه هر کدوم از این دوتا رو داری استفاده کن

ویرایش جدید خیلی سبز
      فیزیک 3 تجربی | انتشارات خیلی سبز

گاج نقره ای سوم تجربی
      فروشگاه انتشارات بین المللی گاج

اگرم خواستی جدید بگیری مبتکرانو توصیه میکنم

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      واقعا نمیدونم چرا بعضی دوستان میان اینجا و ملت رو از منبعی که دارن ناامید میکنن .
      هنوز یه عده نمیدونن کتاب کمک آموزشی یه بحث سلیقه ای هستش و شما با هر کتابی راحتی با اون کار کن نمیتونی با یه کتاب کنار بیای تقصیر کتابه نیست که
      من خودم فیزیک مبتکران داشتم و توی کانون درصد فیزیکم 7 بوده ولی با خیلی سبز به 60 رسیده اینم مدرک
      آزمون 9 بهمن که فیزیک خیلی سبز منتشر نشده بود هنوز(گواه رو حفظ کردم برای این آزمون)
      capture.jpg
      آزمون 21 اسفند :
      capture2.jpg
      و تازه صرفا با خوندن یه بخشی از درسنامه هاش اینطور شده و کامل کار نکردم در حالی که تعریف از فیزیک جناب شهریاری خیلی بیشتره نسبت به این کتاب این از مورد اول

دوم : روش خوندن من : من اول درسنامه رو کامل میخونم ، و رابطه هایی که گفته گوشه یه کاغذ مینویسم و جلوی خودم میذارم و شروع میکنم به حل تست های اون بخش ، روابط رو از روی کاغذ میبنم ولی چون توی تست ها تکرار میشه حفظ میشم اونا رو
      تایم نمی گیرم چون فعلا نیاز ندارم به این کار و بعد هر تست جوابش رو مطالعه میکنم چون مشخص میشه که اگه اشتباه کردم کجا بوده و توی تستای بعد حواسم بهش هست .
      حالا نمیدونم این روش برای شما هم جواب بده یا نه (اگه پیش هستی حتما باید زمان دار بزنی و جواب ها رو آخر ببینی )
      میگم من صرفا یه بخشی از کتاب رو خوندم (مبحث 21 اسفند ) اونم نه کامل
      اگه رسیدم برای 7 فروردین کامل کار کنم حتما نتیجه اش رو میذارم اینجا تا ببینی

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmirMansour نمایش پست ها
      واقعا نمیدونم چرا بعضی دوستان میان اینجا و ملت رو از منبعی که دارن ناامید میکنن .
      هنوز یه عده نمیدونن کتاب کمک آموزشی یه بحث سلیقه ای هستش و شما با هر کتابی راحتی با اون کار کن نمیتونی با یه کتاب کنار بیای تقصیر کتابه نیست که
      من خودم فیزیک مبتکران داشتم و توی کانون درصد فیزیکم 7 بوده ولی با خیلی سبز به 60 رسیده اینم مدرک
      آزمون 9 بهمن که فیزیک خیلی سبز منتشر نشده بود هنوز(گواه رو حفظ کردم برای این آزمون)
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Capture.JPG
مشاهده: 49
حجم: 22.5 کیلو بایت
      آزمون 21 اسفند :

نام: Capture2.JPG
مشاهده: 50
حجم: 19.7 کیلو بایت
      و تازه صرفا با خوندن یه بخشی از درسنامه هاش اینطور شده و کامل کار نکردم در حالی که تعریف از فیزیک جناب شهریاری خیلی بیشتره نسبت به این کتاب این از مورد اول

دوم : روش خوندن من : من اول درسنامه رو کامل میخونم ، و رابطه هایی که گفته گوشه یه کاغذ مینویسم و جلوی خودم میذارم و شروع میکنم به حل تست های اون بخش ، روابط رو از روی کاغذ میبنم ولی چون توی تست ها تکرار میشه حفظ میشم اونا رو
      تایم نمی گیرم چون فعلا نیاز ندارم به این کار و بعد هر تست جوابش رو مطالعه میکنم چون مشخص میشه که اگه اشتباه کردم کجا بوده و توی تستای بعد حواسم بهش هست .
      حالا نمیدونم این روش برای شما هم جواب بده یا نه (اگه پیش هستی حتما باید زمان دار بزنی و جواب ها رو آخر ببینی )
      ممنون از راهنماییت دوست عزیز
      مفید و عالی
      زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست
      هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
      صحنه پیوسته به جاست
      خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      خیلی سبز سوم همون گور خره

زیاد برای کنکور مناسب نیست

بهتره جامعشو بگیری

اگه میخای جداگانه بگیری

این کتاب عالیه عالیه

شهریاری هم به کتاب جدید توجه زیاد کرده درسنامش هم روونه
      دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmirMansour نمایش پست ها

نام: Capture.JPG
مشاهده: 49
حجم: 22.5 کیلو بایت
      آزمون 21 اسفند :

نام: Capture2.JPG
مشاهده: 50
حجم: 19.7 کیلو بایت

بردار من شما کنکوری نیستی برای کنکور هر کتاب مناسب نیست مثل سیر تا پیاز خیلی اضافه گفته و بعضی از قسمتای که توی تست میاد توی تشریحی نمیاد و برعکس ولی چون هدف کتاب هم نهایی هم کنکور یه سری مشکل پیش میاره که ممکنه برای بچه های کنکوری مناسب نباشه

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadreza_mo نمایش پست ها
      بردار من شما کنکوری نیستی برای کنکور هر کتاب مناسب نیست مثل سیر تا پیاز خیلی اضافه گفته و بعضی از قسمتای که توی تست میاد توی تشریحی نمیاد و برعکس ولی چون هدف کتاب هم نهایی هم کنکور یه سری مشکل پیش میاره که ممکنه برای بچه های کنکوری مناسب نباشه
      کاملا با حرفتون مودفقم

سیر تا پیاز اصلا به درد کنکور نمیخوره ولی فقط هندسش 1 خوبه
      دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      با تشکر از شما
      منم میدونم هر کتابی برای کنکور مناسب نیست .
      من بیشتر پستم در جواب دوستی بود که اومده بود و این کتاب رو به شدت تخریب کرده بود . من که ازین کتاب جواب گرفتم مدرک هم موجوده ، منم وقت زیاد ندارم چون کلی درس دیگه دارم که باید بخونم ، وقتم رو همش که روی این کتاب نمیذارم .
      و دیگه هم اینکه افرادی که رتبه برتر میشن صرفا یه کتاب کار نمیکنن . اینقدر کتاب کار میکنن که دیگه هر تستی دستشون بیاد .
      من منکر توانایی نویسندگان سایر کتاب ها مثل گاج نقره ای و مبتکران نیستم ، ولی ایشون یه منبعی خریدن و هنوز هم سال سوم هستن اگه اشتباه نکنم (خودمم دقیق نفهمیدم آخرش) اگه نیاز داشتن منبع عوض کنن بعدا میتونن بهش فک کنن ، ولی ایشون مشکلشون این بود که هنوز نمیدونن چطور بخونن این کتاب رو ، نه این که با منبع مشکل داشته باشن

8. Top | #23
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مثلا چه مشکلاتی؟
      توضیح میدین
      زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست
      هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
      صحنه پیوسته به جاست
      خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nima4211 نمایش پست ها
      مثلا چه مشکلاتی؟
      توضیح میدین
      خب دوست من تو هدفت فقط کنکوره دیگ مگه نه با این وقت محدود ! کتاب سیر تا پیاز خیلی اضاف گفته !
      مثلا خیلی تو درسنامش مثال های تشریحی داره که اصلا ارزش تستی نداره ! من نمیگم بد هست با توجه به این وقت محدود صرف نمیکنه...

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)