اگه هر کدوم از این دوتا رو داری استفاده کن
ویرایش جدید خیلی سبز
فیزیک 3 تجربی | انتشارات خیلی سبز
گاج نقره ای سوم تجربی
فروشگاه انتشارات بین المللی گاج
اگرم خواستی جدید بگیری مبتکرانو توصیه میکنم
اگه هر کدوم از این دوتا رو داری استفاده کن
ویرایش جدید خیلی سبز
فیزیک 3 تجربی | انتشارات خیلی سبز
گاج نقره ای سوم تجربی
فروشگاه انتشارات بین المللی گاج
اگرم خواستی جدید بگیری مبتکرانو توصیه میکنم
واقعا نمیدونم چرا بعضی دوستان میان اینجا و ملت رو از منبعی که دارن ناامید میکنن .
هنوز یه عده نمیدونن کتاب کمک آموزشی یه بحث سلیقه ای هستش و شما با هر کتابی راحتی با اون کار کننمیتونی با یه کتاب کنار بیای تقصیر کتابه نیست که
من خودم فیزیک مبتکران داشتم و توی کانون درصد فیزیکم 7 بوده ولی با خیلی سبز به 60 رسیده اینم مدرک
آزمون 9 بهمن که فیزیک خیلی سبز منتشر نشده بود هنوز(گواه رو حفظ کردم برای این آزمون)
آزمون 21 اسفند :
و تازه صرفا با خوندن یه بخشی از درسنامه هاش اینطور شده و کامل کار نکردم در حالی که تعریف از فیزیک جناب شهریاری خیلی بیشتره نسبت به این کتاب این از مورد اول
دوم : روش خوندن من : من اول درسنامه رو کامل میخونم ، و رابطه هایی که گفته گوشه یه کاغذ مینویسم و جلوی خودم میذارم و شروع میکنم به حل تست های اون بخش ، روابط رو از روی کاغذ میبنم ولی چون توی تست ها تکرار میشه حفظ میشم اونا رو
تایم نمی گیرم چون فعلا نیاز ندارم به این کار و بعد هر تست جوابش رو مطالعه میکنم چون مشخص میشه که اگه اشتباه کردم کجا بوده و توی تستای بعد حواسم بهش هست .
حالا نمیدونم این روش برای شما هم جواب بده یا نه (اگه پیش هستی حتما باید زمان دار بزنی و جواب ها رو آخر ببینی )
میگم من صرفا یه بخشی از کتاب رو خوندم (مبحث 21 اسفند ) اونم نه کامل
اگه رسیدم برای 7 فروردین کامل کار کنم حتما نتیجه اش رو میذارم اینجا تا ببینی
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
خیلی سبز سوم همون گور خره
زیاد برای کنکور مناسب نیست
بهتره جامعشو بگیری
اگه میخای جداگانه بگیری
این کتاب عالیه عالیه
شهریاری هم به کتاب جدید توجه زیاد کرده درسنامش هم روونه
دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !
دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !
با تشکر از شما
منم میدونم هر کتابی برای کنکور مناسب نیست .
من بیشتر پستم در جواب دوستی بود که اومده بود و این کتاب رو به شدت تخریب کرده بود . من که ازین کتاب جواب گرفتم مدرک هم موجوده ، منم وقت زیاد ندارم چون کلی درس دیگه دارم که باید بخونم ، وقتم رو همش که روی این کتاب نمیذارم .
و دیگه هم اینکه افرادی که رتبه برتر میشن صرفا یه کتاب کار نمیکنن . اینقدر کتاب کار میکنن که دیگه هر تستی دستشون بیاد .
من منکر توانایی نویسندگان سایر کتاب ها مثل گاج نقره ای و مبتکران نیستم ، ولی ایشون یه منبعی خریدن و هنوز هم سال سوم هستن اگه اشتباه نکنم (خودمم دقیق نفهمیدم آخرش) اگه نیاز داشتن منبع عوض کنن بعدا میتونن بهش فک کنن ، ولی ایشون مشکلشون این بود که هنوز نمیدونن چطور بخونن این کتاب رو ، نه این که با منبع مشکل داشته باشن
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)