همه چی به خودتون بستگی داره من یه بار زمین رو گفتم با ی شیوه ی دیگ بخونم و سه فصل سخته زمین رو ت یک و ساعت نیم تموم کردم.خیلی هم جالبه هیچ وقتم یاد نمیره.حالا فرض کنید که میخواستم 6 ساعت درس میخوندم حتما زمین رو برای کنکور تموم میکردم
امروز 12. ساعت متعادل تست مطالعه نمیدونم چرا از ساعت 8 شب به اينور انگيزم خیلی کمتر میشه و انگیزه برای تفریح بیشتر میشه?! نظر و کمکی واسه این موضوع?
والا راستش منم این مشکلو دارم ولی به نظرم هدفتو تو ذهنت مجسم کن
و بازه ی مطالعاتيتو کم کن منظورم اینکه مثلا بعد 8 نیم ساعت بخون بعد یه 5،10 ديقه ای استراحت کن بعد دوباره نیم ساعت بخون
و مراقب غذاتم باش اگه پرخوری کنی خسته و بی حوصله میشی و اگه کم خوری کنی هم همینطور فک کنم بعد 8 یه خرما بخوری خوبه
اگه بخوام به صورت کامل امروزم بگم : 2 س تست ریاضی2 س مطالعه زیست2 س فیزیک + کل تمرینات فصل،2 س ادبیات تست+ مطالعه+ مطالعه مبحثی املا و لغت و تاریخ ادبیات1 س تست شیمی2 س دین و زندگی مطالعه و مرور چند درس1 س تست سوالات کنکور 90-94
من که معمولا شبا تا س 5 بیدارم نمیدونم چرا شاید مال فصل بهاره . ولی از عید به اینور واسه کسی که تازه شروع کرده زیر 10 ساعت ظلم به خوده !
سلام
اگر چه به تنهایی ساعت مطالعه اهمیتی نداره و چیزی که خیلی مهم هست حجم کار و تراکم در مطالعه و البته تعداد تست تمرین هایی خوبه
اما دیگه این موقع های سال موتورهات روشن نکنی پس کی میخوای اینکار کنی ؟؟
اگر از الان بکوب نخوانی پس کی قراره همت کنی ؟؟
مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
میشه گفت کمیت و کیفیت دو شرط موفق شدن هست اگه کسی زیاد بخونه کم بفهمه فایده نداره و بالعکس اگه کسی کم بخونه کیفیت زیاد باشه فایده نداره(البته واسه رتبه متوسط) من خودم بدون اغراق با حداکثر کیفیت ممکن ميخونم
مطالعه امروز:
2 زمین مطالعه
2 زیست+تست
2 فیزیک مطالعه
2شیمی تست+مطالعه
1 ادبیات مرور لغات + مطالعه
0.5 دین و زندگی تست
لغو شده: 2 عربی ( متنفرم )
جمع کل:9.5 کیفیت مطالعه از A تا D:Z
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)