منم مثل توم کلا اگه آهنگ نباشه نمیتونم تمرکز کنم با اینکه خودمم این مشکلو دارم به نظرم هر روز با یه ربع شروع کن مثلا قراره دو ساعت ریاضی بخونی یه ربعشو بدون آهنگ بخون و هر دو روز یه ربع بهش اضافه کن
منم مثل توم کلا اگه آهنگ نباشه نمیتونم تمرکز کنم با اینکه خودمم این مشکلو دارم به نظرم هر روز با یه ربع شروع کن مثلا قراره دو ساعت ریاضی بخونی یه ربعشو بدون آهنگ بخون و هر دو روز یه ربع بهش اضافه کن
خداوکیلی چه جوری؟
من پشه پر میزنه عین دخترا حواسم پرت میشه
تویی که یه دریا امیدی برام
مثل حسرتی بی کرانم نکن/
بگیر از من این زندگی رو ولی
دیگه با خودت امتحانم نکن
مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
منم همین عادتو داشتم... در حقیقت تحمل درس خوندنو نداشتمو نمیدونستم ... به زور اهنگ پای کتاب مینشستمو خودمو مجبور میکردم درس بخونم... کار خوبی میکردم وگرنه الان احتمالا مجبور بودم گاو بچرونم!
خوب من علاقمو به درسا و کتابا بیشتر کردم و به خودم گفتم اینطوری درسارو زود یادم میره و برای همینه فکر میکنم الزایمر دارم و برای همین افسردگی میگیرم!
و همینطور که این رشترو گرفتم به این رسیدم که به هیچی نمیرسم!پس سعی کردم اهنگو حذف کنم تا یکی از مشکلاتم حل بشه! پس اون مشکل حل شد و فهمیدم خیلی کارم (برای من)اشتباه بوده در حالی که اون کار اشتباه درست ترین کارم در اون زمان بوده!
پس شما هم سعی کن این اشتباهو بذاری کنار و ببینی دلیلش چی بوده شاید مثل من مجبور کردن خودت به خوندن و نگاه کردن به صفحه کتاب بوده!
algorithm of success
}
(while(nosuccess
;()try again
(if(dead
;break
{
ویرایش توسط مهسابانو : 29 اسفند 1394 در ساعت 00:14
من فک نمیکنم ذهن انسان توانایی پردازش چند مورد رو همزمان داشته باشه
مثال
شما میتونی همزمان به دو تا چیز فکر کنی ؟
بنابراین درس خوندن همراه با موزیک امکان پذیر نیست چون شما در یک لحظه یا دارید درس میخونید یا موزیک گوش میدید
حتی موزیک به دلیل جذاب تر بودنش نسبت به درس ممکنه حواس شما رو هم پرت کنه .
یا خِدا!!!!!!شما نمیتونی !ولی خیلیا میتونن!کسیو میشناسم که انگار هر تیکه از مسائلو میده به یه تیکه از مغزش تا حل کنه!یعنی تقریبا همزمان فکر میکنه!
خانوما هم میتونن چند کارو همزمان انجام بدن!
تواناییا مختلفه!
من به شخصه برام فرقی نداره در جمع درس بخونم یا تنهایی!البته بحث تمرکز جداست ولی به حرفای بقیه هم گوش میدم درسته بازدهی کمتره ولی خوب بالاخره میتونم!
algorithm of success
}
(while(nosuccess
;()try again
(if(dead
;break
{
بستگی ب آهنگش داره...اگه رپ باشه ی خورده ب نظرم مشکله اما اگه پاپ یا کلاسیک و هر گونه اهنگ اروم باشه امکان پذبره
بیکلام دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
من با بیکلام میخونم خیلی هم راضیم
البته مجبورم خونه شلوغه اخه
بنظرم عادت بدی نیست
برعکس من علاقه ای به اهنگ نداشتم امسال بخاطر سروصدا های تو خونه بالاجبار با اهنگ درس خوندم الان دیگه کلا با اهنگ میخونمهیچکس تو خونه ملاحضه نمیکنه از صبح ساعت ده بیدار میشم تا سر شب ساعا هفت هشت فقط 3-4 ساعت میخونم از بس بس سروصدای خونه نت و کامپیوتر وقتمو میگیره
بالاخره عوضش کردم : ))
خب چی بزارم؟؟
اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)