سلام دوستان هر کی جمع بندی مهروماه رو داره قسمت کلیدواژه ش رو بذاره ببینیم چه جوریه
رفیقم باش 60 زد فقط همونو خوند
به نظرت این بهتره یا فائق
هیژ کدوم خط ویژه گاج
مگه چه ویژگی هایی داره
خیلی سبز
نوشته اصلی توسط Itak خیلی سبز من تا الان از هر کی پرسیدم گفت خیلی سبز اشغاله
http://kheilisabz.com/pdf.php?dl=htt...%da%af%db%8c-2
نوشته اصلی توسط yema مگه چه ویژگی هایی داره جلدش قشنگه
نوشته اصلی توسط yema به نظرت این بهتره یا فائق جمع بندی دین و زندگی مهروماه بهتره
نوشته اصلی توسط yema مگه چه ویژگی هایی داره از ویژگی هاش میشه به ؛ خلاصه نموداری درس ها اشاره کرد ، چند تا ضمیمه مفاهیم و آیات بدرد بخوره آخرش داره ، کلید واژه های مهم میتونی نمونه صفحاتش رو دانلود کنی و بررسی کنی
نوشته اصلی توسط yema من تا الان از هر کی پرسیدم گفت خیلی سبز اشغاله خیلی سبز هم خوبه ولی به نظرم مهروماه بهتره میتونی نمونه صفحات دو تا کتاب رو بررسی کنی ببینی کدومش بهتره
نوشته اصلی توسط 8MIT8 خیلی سبز هم خوبه ولی به نظرم مهروماه بهتره میتونی نمونه صفحات دو تا کتاب رو بررسی کنی ببینی کدومش بهتره من میخوام ببینم کلیدواژه هاش چطوره نمونه کتابش رو گرفتم نداشت اگه کتابش رو داری برام نمونه ش رو بذار
نوشته اصلی توسط yema من میخوام ببینم کلیدواژه هاش چطوره نمونه کتابش رو گرفتم نداشت اگه کتابش رو داری برام نمونه ش رو بذار نه متأسفانه کتابش رو ندارم که واست اسکن بگیرم ، بعد عید تازه میخوام بخرمش به نظرم این کتاب جمع بندی مهروماه کلید واژه نداره ، اونی که کلید واژه داره دین و زندگی جامع کنکور مهروماه هستش داداش این عکس زیر هم از کتاب دین و زندگی جامع کنکور مهروماه هستش
کلید واژه ها رو به صورت رنگ ابی توی خود ایه مشخص کرده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها