خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 36
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouyasadeghi نمایش پست ها
      سلام بچه ها من اصلا نمی خونم از روزی هشت ساعت رسیده ام به ساعت دو ساعت
      هی با خودم میگم من سهمیه ایثاگران دارم قبولم دندون پزشکی هی خودمو گول میرنم کمک کنید
      بعضی از دانش‌آموزان وقتی برای درس خواندن انرژی کافی ندارند، سعی می‌کنند برای خود ایجاد انگیزه کنند تا این انگیزه، محرک آن‌ها برای حرکت به سوی هدفشان باشد؛ اما برخی از آن‌ها، انگیزه‌های کاذب در خود ایجاد می‌کنند.
      انگیزه‌ی کاذب نه‌تنها محرک نیست بلکه آن‌ها را از رسیدن به هدف بازمی‌دارد یا تا حد زیادی سرعت پیمودن مسیر رسیدن به هدف را کاهش می‌دهد. این انگیزه‌های کاذب همان کار امروز را به فردا انداختن است:
      به طور مثال برای خیلی از شما پیش آمده است که هنگامی که از درس خواندن لذت نمی‌برید و انرژی کافی ندارید، به سراغ تغییر برنامه‌ی خود می‌روید و می‌گویید از فردا، برنامه‌ی جدید را با تمام انرژی اجرا می‌کنید. این تغییر برنامه، یک انگیزه‌ی کاذب است؛ زیرا شما برنامه‌ی همان روز را رها می‌کنید و منتظر رسیدن فردا می‌نشینید و این کار، سرعت شما را در رسیدن به هدف کاهش می‌دهد.
      بعضاً مشاهده می‌شود در طی دو هفته‌ای که مراحل آمادگی آزمون را طی می‌کنید هر چه به روزهای آزمون نزدیک می‌شوید تلاش شما کم می‌شود. دلیل اصلی آن گفتن جمله‌ی «از آزمون بعد…» است. غافل از این‌که این انگیزه‌ی کاذب نه‌تنها شما را از تلاش برای کسب تراز دلخواه بازمی‌دارد، بلکه باعث می‌شود در آزمون‌های بعد با جرئت بیش‌تری از این جمله استفاده کنید؛ زیرا در آزمون قبل با توجه به این‌که پس از مدتی دست از تلاش برداشته‌اید یا تلاش خود را کم کرده‌اید توقع شما ترازی پایین‌تر از آمادگی‌تان است و بعد از آزمون از تراز خود احساس رضایت می‌کنید و دلیل آن را این‌گونه برای خود توجیه می‌کنید که «من نخوانده‌ام و اگر می‌خواندم ترازم از بقیه بهتر می‌شد و با توجه به نخواندنم تراز خوبی کسب کرده‌ام.»

رهایی از انگیزه کاذب درس خواندن
      اما چه‌طور از این انگیزه‌های کاذب رهایی پیدا کنیم؟
      بهترین راه، واقع‌بینی است؛ یعنی به توانایی‌ها و نقاط ضعف خودمان واقع‌بینانه نگاه کنیم نه این‌که نقاط ضعفمان را نادیده بگیریم و نقاط قوت خود را فراتر از چیزی که هست در نظر بگیریم.
      باید سطح توقعات‌ خود را بر اساس واقعیت‌های زندگی‌تان تعیین کنید و مرحله به مرحله آن را بالا ببرید. اهداف بزرگ را به اهداف کوچک‌تر تقسیم کنید و برای رسیدن به هر یک از این اهداف کوچک، برای خود سطح توقع واقع‌بینانه‌ای ایجاد کنید. این کار مانند ساختن یک آپارتمان چند طبقه است.
      هدف شما ساختن سقف طبقه‌ی آخر است اما برای رسیدن به آن باید ترتیب را رعایت ‌کنید و از پایین‌ترین سقف شروع ‌کنید تا به سقف طبقه‌ی آخر برسید. در درس خواندن نیز برای رسیدن به هدفتان (آخرین سطح توقع) باید این هدف را به قسمت‌های کوچک تقسیم کنید و به ترتیب با رسیدن به هر کدام، برای هدف بعدی تلاش کنید تا با طی این مراحل به هدف اصلی خود برسید.
      اگر این کار را انجام دهید، برنامه‌ای که تنظیم می‌کنید بر اساس شخصیت واقعی شماست و این برنامه را با نگاه واقع‌بینانه بر توانایی‌های خودتان تنظیم کرده‌اید و راحت‌تر می‌توانید آن را اجرا کنید. اگر تفکرات غلط برای ایجاد انگیزه‌های کاذب سراغ شما بیاید، راحت‌تر می‌توانید با آن مقابله کنید، زیرا می‌دانید که توانایی اجرای برنامه را دارید و نیازی به تغییر آن نیست و این تفکرات، فقط وسوسه‌ای برای جلوگیری از تلاش شماست که بر اثر عوامل محیطی به وجود می‌آید
      اصلا می‌دانی چیست ؟!

من خدا را در بین فرمول های فیزیک یافتم !
      من خدا را در بین مسائل شیمی یافتم ! در بین مفاهیم ژنتیک !
      خبری از خدا نبود در کتاب دینی هایم !
      خدا را بیاب . . .
      نه در بین نماز های شبت ...
      بلکه در بین شب بیداری هایت برای علم اموزی ...

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      عزیزانه من من امسال بعد ده سال دوری از درس دارم شروع میکنم دلیل تنبلیم معدل کتبیمه که 19.30و اینکه میگم سهمیه دارم امسال میخوام همین طوری کنکور بدم تمام تلاشمو میذارم برا سال بعد فقط از شما راهکار میخوام که چطوری ساعت مطالعه مو ببرم بالا با تشکر.
      دوست من باطنتو نشون دادی
      بیشتر این ..... رو هم نزن

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      به قول داداش پویا خدا ناظره
      من به شخصه این سهمیه ها نمیبخشم به من که خیلی ظلم شد

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پسر آریایی نمایش پست ها
      به قول داداش پویا خدا ناظره
      من به شخصه این سهمیه ها نمیبخشم به من که خیلی ظلم شد
      آقا من میخام برم جنگ سهمیه واسه بقیه اعضای خانواده درست شه اون موقع ها نمیدونستن اگه شهید بشن بچه هاشون سهمیه می گیرین اون طوری شهید شدن از خون خودشون گذشتن .حالا که میدونم، برم بد نیس اجر معنوی که نداره ( چون دارم واسه هدف دنیوی میرم ) ولی شاید دنیوی داشت...
      ویرایش توسط high.target : 29 اسفند 1394 در ساعت 21:57

5. Top | #20
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دعواااااااااااااااااااااا اااا!نکنین

6. Top | #21
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      به نظرم بهترین راه برای زیادشدن ساعت مطالعه اینه که روزقبل توی برنامه ای که واسه خودتون مینویسید مشخص کنید که ازچه ساعتی تاچه ساعتی چی کارکنید.....حتی زمان تلویزیون وغذاخوردنتونم مشخص کنید....
      درصورتی که تمرکزنداشتید سریع اتاق مطالعتون روترک نکنید....اینقدرتواتاقتون بمونیدتادوباره بتونیدتمرکزکنید
      موفق باشید

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      از دوستان میخوام کنترل کنند احساساتشونو

باوو حالا سهمیه رو از سرت بیرون کن فعلا داداش یعنی به خودت بگو من سهمیه ای ندارم و مثل بقیه باید تلاش کنم این انگیزه میده

و اینکه یه برنامه ازمونی مثل قلمچی یا گزینه 2 یا اصلا خودت ور دار مطابق اون پیش برو و اینکه هدف هاتونو هر روز مرور کنید و

این کار خود به خود رو ساعت مطالعه تون تاثیر مثبت میزاره
      زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بعدشم تنها راه موفقیت از دید اکثریت موفقان اینه که همه اتفاقات مثبت و خوب همه بستگی به عوامل درونی دارند نه بیرونی

پس دوستان سعی نکنید گیر بدید به سهمیه ای ها اینا خودتونو قوی کنید

البته نظر شخصیمه

من خودم مخالف سر سخت سهمیه ام اما بهتره انرژی مون سر بحث کردن و خورد کردن و دلخوری اوردن پیش بقیه تلف نکنیم

زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند

9. Top | #24
      در انتظار تایید ایمیل

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط morteza_S نمایش پست ها
      آدم چقدر باید ضعیف النفس باشه که اینجوری حرف بزنه
      بعد یکی مث همین محمد خودمون نزاشت کسی بفهمه سهمیه داره
      بعد اومد شد رتبه تک رقمیه سهمیه
      و رتبه 100بدون سهمیه

برای همچین آدمی بود و نبود سهمیه مهم نیس
      چون خودش نون بازوشو میخوره و انقدری مرد هست و کشش عقلی شو داره که نیاز به این چیزا نداره و بخاد دربارش حرف بزنه
      مرسی ...همه رو به یه چوب نزنیم لطفا

10. Top | #25
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      اول واسه خودت مشخص کن که دلیل افت ساعت مطالعت چیه یعنی دلیل انگیزشی داره یا اینکه کلا حوصله درس خوندن نداری بعد متناسب با مشکل باید نسخه پیچید اگر دلیلش زیادی امیدوار بودنه(ندیدم و نه شنیدم که کسی اینطوری باشه) پس تا سرت به سنگ نخوره درست نمیشه.

یه تشر:اینطور فکر کن که اگر قرار بود با سهمیه پزشکی بیاری الان یه مدرک کارشناسی زیر بغلت نبود همون بار اول پزشک شده بودی رفته بود پی کارش پس تلاش کن و الکی به خودت امید نده.

پیوست:من اگر سهمیه داشتم خود این واسم انگیزه ای میشد که ساعت مطالعم رو به 16 ساعت در روز برسونم

11. Top | #26
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هی با خودم میگم من سهمیه ایثاگران دارم قبولم دندون پزشکی هی خودمو گول میرنم کمک کنید
      چقدر خوبه که اعتراف کردید به سهمیه....مرسی...بخونید دیگه فکر کنید سهمیه نیست

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      در عجبم که حسادت بد تره یا حقارت
      برا جواب سوالت ولی برو قسمت سوم از سه گانه بتمن ساخته کریستوفر نولان رو ببین میفهمی راه حلت چیه ک از این چاه بیای بیرون

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      خوش به حالت، اونوقت منه خاک بر سر ۴ ساله پشت کنکوره باصاحابم، هی زندگی، پیر شدیم، حالا طرف لیسانسشو گرفته اومده دولپی از سهمیش استفاده کنه، اونوقت ما...

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      با دیدن کسانی مثل تو هر روز روحیم ضعیف تر میشه. فقط میتونم بگم خوش به حالتون، موفق باشین، منم اینطور که بوش میاد برا سال پنجمم میمونم، هی زندگی، چیمیشد همرو با یه ملاک مقایسه میکردن؟ ها؟

15. Top | #30
      A.Z
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shima1372 نمایش پست ها
      با دیدن کسانی مثل تو هر روز روحیم ضعیف تر میشه. فقط میتونم بگم خوش به حالتون، موفق باشین، منم اینطور که بوش میاد برا سال پنجمم میمونم، هی زندگی، چیمیشد همرو با یه ملاک مقایسه میکردن؟ ها؟
      خدا نکنه آبجی...انشاالله همین امسال قبول میشی و میری...خواهشا اصلا به پشت کنکور موندن فکر نکن! خوهشا اصن بهش فکر نکن! جون مادرت بش فکر نکن!!
      همین 4 ماه رو توپ بخون,اگه قبول نشدی هرچی خواستی به من بوگو!!
      ضمنا در مورد سهمیه هم اصلا نگران نباش...کلا داستان این سهمیه دارا جدا است...و بنظرم رقیب بحساب نمیان!
      غالبا این افراد انسان هایی شیرین مهربان و نسبتا عقب افتاده هستن!
      بیخیال
      شما کار خودت رو بکن کاری به کار بقیه نداشته باش! پس همه تلاشت رو بکن و نتیجه رو بسپار بخدا...
      به همین سادگی

فرستاده شده از HTC Desire 500ِ من با Tapatalk

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن