خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

خیلی کندم لطفا کمک کنین

سلام دوستان.
      دیگه کم کم دارم نا امید میشم .دوستان من خیلی کمال گرام و اگر همه چیز درست نباشه ذهنم درگیر همون چیز میمونه و دیگه نمیتونم هیچ کاری بکنم.به خاطر همین درس خوندنم اندازه عمر نوح طول میشکه و از بیس که طولانی میشه اخراش دیگه بازدهیمو از دست میدم.چکارکنم؟؟؟؟؟؟؟
      یه مشکل دیگه هم دارم اینه که اگر کل روز تعطیلمو بزارم فوووووووووووووووووقش 100 تا تست ریاضی یا 100 تست فیزیک بتونم بزنم.تازه دیروز تو کل روز تونستم فقط 50 تا تست فقط فیزیک بزنم.دوستان خواهشا نخندید نفهم نیستم که نتونم حل کنم میتونم تستو حل کنم ولی هر تست حدود نیم ساعت یا حتی بیشتر وقتمو میگیره.!!!!!!! دیگه کلافه شدم.تو تست زدن فقط با همین دوتا درس این مشکلو دارم.
      هرچقدرم که زمان میگیرم که توی یک بازه زمانی خاصی اونقدر تست بزنم یا اونقدر درسنامه بخونم اخرش به همون اندازه های دفعه های قبل زمان کم میارم انگار که فقط بیخودی تایمر گوشیمو روشن کردم.دیگه خسته شدم هر کاری میکنم نمیتونم از شر این دوتا درس خلاص شم لطفا کمکم کنین.

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط RAHI نمایش پست ها
      سلام دوستان.
      دیگه کم کم دارم نا امید میشم .دوستان من خیلی کمال گرام و اگر همه چیز درست نباشه ذهنم درگیر همون چیز میمونه و دیگه نمیتونم هیچ کاری بکنم.به خاطر همین درس خوندنم اندازه عمر نوح طول میشکه و از بیس که طولانی میشه اخراش دیگه بازدهیمو از دست میدم.چکارکنم؟؟؟؟؟؟؟
      یه مشکل دیگه هم دارم اینه که اگر کل روز تعطیلمو بزارم فوووووووووووووووووقش 100 تا تست ریاضی یا 100 تست فیزیک بتونم بزنم.تازه دیروز تو کل روز تونستم فقط 50 تا تست فقط فیزیک بزنم.دوستان خواهشا نخندید نفهم نیستم که نتونم حل کنم میتونم تستو حل کنم ولی هر تست حدود نیم ساعت یا حتی بیشتر وقتمو میگیره.!!!!!!! دیگه کلافه شدم.تو تست زدن فقط با همین دوتا درس این مشکلو دارم.
      هرچقدرم که زمان میگیرم که توی یک بازه زمانی خاصی اونقدر تست بزنم یا اونقدر درسنامه بخونم اخرش به همون اندازه های دفعه های قبل زمان کم میارم انگار که فقط بیخودی تایمر گوشیمو روشن کردم.دیگه خسته شدم هر کاری میکنم نمیتونم از شر این دوتا درس خلاص شم لطفا کمکم کنین.
      منم این مشکلو داشتم... دلیلش ی درگیری ذهنی میتونه باشه..رفعش کن
      مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      سلام دوستان.
      با عرض سلام و وقت بخیر

کمال گرایی مشکل بزرگیه که متاسفانه خیلی ها باهاش مواجه هستن ..... و البته درمانش هم دست خودتونه و اون اینه که مثلا وقتی میخواین 10 تست ریاضی حل کنین 15 دقیقه

براش وقت در نظر بگیرین و خودتون رو مجبور کنین که فقط در اون 15 دقیقه تست ها رو حل کنین و بعد پاسخ تشریحیش رو بخونین

هیچ دلیلی نداره که بتونین هر 10 تست رو درست حل کنین .... شما اگه 6 تا از 10 تست رو هم درست حل کنین به درصد خوبی می رسین

البته یک شبه نمیشه کمال گرایی رو کنار گذاشت ولی با تلاش خودتون می تونین این حس رو تعدیل کنین و ان شا الله به موفقیت برسین

بازم سوالی داشتین در خدمتتون هستم

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان.
      سلام
      به نظرم مشکل شما دغدغه و درگیر های روزانس-سعی کنید اکثر چیزا رو کنار بذارید و قیدشون رو بزنید-تو اتاق خودتون شروع به درس خوندن کنید-
      خیال بافی،حواس پرتی،چیزای معمولی و طبیعی هستن مهم اینه که شما زود متوجه شین و خودتون رو درگیر کنید
      اگر مشغله هاتون زیاده اونا رو یادداشت کنین و با زمان بندی و برنامه بهشون برسید
      سعی کنید تو یه جای ساکت و خلوت درس بخونید
      اگر خسته هستید درس رو کناز بذارید و استراحت کنید
      از یکنواختی بپهیزید-منابع مطاعاتیتون رو متفاوت کنید-یکنواختی باعث دلزدگی و بی روحی کار میشه
      تمرین -نمرین-تمرین=>مشکل شما با تمرین حل میشه فقط سعی کنید حواستون رو جمع کنید-در اوایل سخته ولی شدنیه
      شما به احتمال زیاد ساعت مطالعاتی پایینی هم داری که باید کم کم افزایشش بدی
      اینو به خاطر داشته باش که هرچیزی وقت مشخص و جای معینی داره=>وقت درس فقط درس
      فقط در اخر اینکه ایا مطمئن هستید مشکل از حواس پرتیتون یا خیال پردازیتون یا دغدغه هاتونه؟
      شاید مشکل از طریقه درس خوندن-منابع-غذا-.... باشه

درباره اینکه رحت طلب هم هستی اینکه:به هدفت فکر کن و اینکه هیچ چیز بی زحمت نیس!!!شاید الان همه چی فرهم باشه اما فردا باید رو پای خودت واستی-تو لازم نداری به کسی تکیه کنی پس خودت شروع کن و با تکیه بر توانایی های خودت و زحمت کشیدن به هدفت برس///نا برده رنج گنج میشر نمیشود-
      موفق باشی عزیز

خلاف قوانین.
      ویرایش توسط Ali.N : 26 اسفند 1394 در ساعت 12:01

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان من دغدغه ی ذهنی دارم و کم هم نیستن ولی اونطور نیست که موقع درس خوندن تو سرم هجوم بیارن یعنی میتونم کنترل کنم.شاید مشکل از درس خوندن و تست زدنمه کسی میدونه چجوری میشه درسش کرد؟اصلا کسی تاحالا این مشکلو داشته که رفعش کرده باشه؟

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوستان من دغدغه ی ذهنی دارم و کم هم نیستن ولی اونطور نیست که موقع درس خوندن تو سرم هجوم بیارن یعنی میتونم کنترل کنم.شاید مشکل از درس خوندن و تست زدنمه کسی میدونه چجوری میشه درسش کرد؟اصلا کسی تاحالا این مشکلو داشته که رفعش کرده باشه؟
      من این مشکلو داشتم با زمان بندی درست شد...
      میتونی با ی نفر دیگ تست بزنی اینم کمکت میکنه
      مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان.
      با تیپ بندی تستا جلو برو....ینی اول که ی تیپی رو میبینی خب معلومه ک کند میزنی بعد ده تا سوال از یه تیپ ک حل کنی قلقش دستت میاد همه چی خوب میشه!!!

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      وای منم همین مشکلو دارم ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

درود
      شما کمال گرا نیستید کارکرد ذهن ما به این صورت هست که تمایل داره روی چیزهای گنگ و نامعلوم تمرکز کنه و این گنگ بودن رو از بین ببره(برای بعضی افراد این ویژگی کم و برای بعضیا هم زیاد هست) شما به دغدغه های که در زندگی روزمره دارید توجه کنید میبینید که در نتیجه ی همین دیدنها/شنیدنها/گفتنهای لحظه ای وتفکرات نادرست بوده و اگه بدرستی در موردشون فکر کنید دیگه براتون یک دغدغه ی آزار دهنده نیستن بنابراین سعی کنید دقتتون رو هنگام مطالعه بالا ببرید و اگه مطلبی رو متوجه نمیشید این رو قبول کنید که با یکبار خوندن همه چیز رو نمیشه فهمید و روی یک برگه آدرس اون نکته رو بنویسید و به خودتون بگید در یه زمان مشخص اون رو میخونم این اتفاق برای خودم زیاد افتاده که یه مطالب رو نفهمیدم اما روز بعد که خوندمش کاملا متوجه شدم
      و همچنین تند خوانی هم یک امر یک شبِ نیست و باید بمرور زمان انجام بشه(مثلا هر روز ۱ دقیقه ) و بعضی از مطالب ذاتا دیرفهم و وقت گیر هستن و شما باید بتونید این مطالب رو تشخیص بدید و مرورهای منظم هم میتونه احساس بدی که ممکن هست براتون بوجود بیاد رو برطرف کنه
      در مورد تست هم:

ماهیت درسهای ریاضی و فیزیک(مسائل) تمرین هست و صرفا با خوندن جزوه و درسنامه توانایی پاسخ دادن به تستها(حداقل در زمان معین)وجود نداره و با تمرین این امر به مرور زمان ممکن میشه
      البته اینکه شما به سوالات بلاخره پاسخ میدید خیلی خوبه و نشونه ی اینه که حتما این توانایی رو دارید که زودتر به جواب برسید
      بنظر من :عواملی که در فرایند پاسخ دادن بیشتر از همه وقتتون رو میگیرن رو مشخص و دسته بندی کنید(مثل:یادآوری,ترکیب,استف اده از فرمولها , محاسبات , حواس پرتی و . . .) و راه حل های ممکن رو برای رفع اونها اجرایی کنید و تمرینون رو هم در اون زمینه افزایش بدید و همچنین مرور سوالات و خوندن کامل و نکته برداری از پاسخهای تشریحی هم خیلی کمک کنندست
      لبخند بزن:>
      این را مطمئن باش
      هیچ چیز در این دنیا ارزش محو شدن لبخند زیبایت را ندارد

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      up...

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن