اسلام دونوع قانون داره:
قوانین ثابت
قوانین متغیر
قوانین متغیر با توجه ب زمان و کشور و نطام کشور تعیین میشه.
اقا خامنه ای گفتن اجتناب و نگفتن حرام. اجتباب ب دلیل مواد منفجره ای ک چن سالیه چهره ی قشنگ جهرشنبه سوری رو زشت کرده. اما ایشون نگفتن اتیش ساده روشن نکنیم و رسمو ب جا نیاریم
مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
اول از همه:
اگه چهارشنبه سوری یه جشن مذهبی بود ...
اگه یه جشن مذهبی-اسلامی بود قطعا هیچ وقت براش چنین اتفاقاتی نمی افتاد
وقتی خواسته های مردم و سران یه مملکت با هم در تضاد باشه انتظار نتیجه ای غیر از این رو دارید؟
دوم:
نویسنده مشخص نکرده منظور از "اشتباهات و انحرافات"چیه
سلام نکردن یک اشتباه و انحراف هست و قتل کردن هم یک اشتباه و انحراف!
و حالا اگه مشخص کردیم که این اشتباه و انحراف چه چیزی هست و اصلا قابل قیاس با موضوعی مثل چهارشنبه سوری هست باید به این موضوع فکر کنیم که چرا و به چه دلیل یک مراسم عزارادی,جشن و... به یک اشتباه و انحراف تبدیل شده
زمانی که بتونیم این دوتا مشخصه رو معلوم کنیم میتونیم یه قیاس درست انجام بدیم
لبخند بزن:>
این را مطمئن باش
هیچ چیز در این دنیا ارزش محو شدن لبخند زیبایت را ندارد
حرف شما درسته اما همه ی مردم حرفشون با رهبرشون درتضاد نیس...
مشکل اینه: مردم مراسم چهارشنبه سوری رو با همون سبک زیبای قدیمی حفظ نکردن..نمیگم همون اتیش فقط..مثلا خونواده ی خودم دیشب فشفشه و... داشتیم... بعضی ادما اومدم ترقه های خطرناک و... اینا رو قاطی این مراسم کردن.
مشکل از مراسم نیست..مشکل از اجراشه
There is enough light for one who wants to see
چتونه دوستان؟؟ الکی چرا بحث میکنین وقتی هیچی تغییر نمیکنه؟![]()
مطمئن باشید تا وقتی ادم خودش دلشو شاد نکنه جشن مذهبی غیر مذهبی آسمونی زمینی هیچ کدوم اونو شاد نمیکنه
(امیدوارم کسی با من دعوا نکنه)
خب شما باید این مشکل رو ریشه یابی کنید و دلیل این که میگید "مشکل از اجراشه" رو متوجه بشید این مواد منفجره و ترقه ها ۵۰ سال پیش هم وجود داشتن اما چرا الان اینقدر استفاده ازش زیاد شده؟البته پاسخش چندان دشوار نیست ولی خب بهتره که من نگم و خودتون فکر کنید!
ظاهرا متوجه حرف من نشدید همونطور که در جواب maasoomehخانوم گفتم حتما دلایلی وجود داره که این مراسم به این سمت و سو کشیده شده و هدفم هم شخص یا نهاد خاصی نیست بلکه تمام کسانی هست که با تصمیماتشون خواه و ناخواه این مراسم رو این شکل در آوردن!1 -منظور شما از "سران مملکت"رهبر هست یا دولت ؟چون دولت رو که مردم انتخاب میکنن ! تضادی هم هست بین خواسته های مردم هست ...
2-منظور از اشتباه و انحران در واقع کج فهمی از یک مسئله درست هست . مثل چارشنبه سوری که الان برگذار میشه ،قمه زنی ، داعشی گری و ... که بهش اشاره شد .
باز هم میگم اول باید مشکل و انحراف رو مشخص کنیم و ببینیم که قابل مقایسه هست؟
و بعد از این باید دلایل بوجود اومدن این انحرافات و مشکلات رو بررسی و مقایسه کنیم تا بتونیم یه نتیجه درست بگیریم
مثلا:یکی از دلایل اصلی انحراف چهارشنبه سوری اینه که هیجان که مشخصه هر کودک,نوجوون,جوون و... هست به اندازه کافی خالی نمیشه و در نتیجه با یه انفجار هیجان مواجهه میشیم هیچکس از افرادی که این کارها رو میکنه نمیگه که:"پیشینیان ما در این روز ترقه و نارنجک میترکوندن" حالا اگه بخوایم این انحراف رو با مشکلی مثل قمه زنی و بقول شما داعشی گری مقایسه کنیم قطعا اشتباهست و شاید هیجان یکی از دلایلش باشه اما قطعا دلیل اصلی نیست و افرادی که این کار رو میکنند دلایل خودشون رو دارن
امیدوارم که منظورم رو متوجه شده باشید
لبخند بزن:>
این را مطمئن باش
هیچ چیز در این دنیا ارزش محو شدن لبخند زیبایت را ندارد
ویرایش توسط ناخدا : 26 اسفند 1394 در ساعت 11:53
[quote=ناخدا;757669]
خب شما باید این مشکل رو ریشه یابی کنید و دلیل این که میگید "مشکل از اجراشه" رو متوجه بشید این مواد منفجره و ترقه ها ۵۰ سال پیش هم وجود داشتن اما چرا الان اینقدر استفاده ازش زیاد شده؟البته پاسخش چندان دشوار نیست ولی خب بهتره که من نگم و خودتون فکر کنید!
منم میدونم...نیازی ب فکر کردن نداره![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)