آرامش
تنها چیزی که خیلیامون بهش نیاز داریم . بعضی از حوادث و اتفاقات دست ما نیست ولی کاش خدا بهمون آرامش بده تا در برابر همه ی مسائل به درستی فکر کنیم . این استرس و اضطراب لعنتی خیلی انرژی و زمان رو از آدم میگیره
آرامش
تنها چیزی که خیلیامون بهش نیاز داریم . بعضی از حوادث و اتفاقات دست ما نیست ولی کاش خدا بهمون آرامش بده تا در برابر همه ی مسائل به درستی فکر کنیم . این استرس و اضطراب لعنتی خیلی انرژی و زمان رو از آدم میگیره
هیچ کس در برابر قانوت برابر تر نباشههه
ی قانونی باشه واس کل دنیااا
زخمامو دیگران زدن ولی من خودم قراره ترمیمش کنم♡
che lui dice che mi ama
از کنار نظرات مردم ساده گذر کن ، هفت میلیارد آدم و هفت میلیارد عقیده و نظر ، لازم نیست با تک تک شون مخالفت کنی ، نه عمر تو قد میده و نه مردم علاقه ای به تحمیل شدن عقاید تو دارن ! شاید اون که در اشتباهه خود تو باشی
واقعیت رو بفهمم شاید جنبه و تحملش رو نداشته باشم ولی بهتر از اینه که هیچوقت نفهمم یا وقتی بفهمم که کار از کار گذشته
برگردم به 4 سال پیش
با همین تجربه هایی که الان دارم
ولی خب امکانش نیست
ارزوی دومم اینه
یه پیر مردی تو خیابون منو ببینه بهش کمک کنم بعد بگه بچه من کسیو ندارم بیا با من زندگی کن همه ثرروتمو میدم بهت
آرزومیکردم این کلمات ازدنیاحذف بشن:آرزوچون هرچی بدبختی کشیدم تودنیافقط واس اینکه آرزوهام روبرآورده کنم+حسرت چون وقتی میفهمی احتمال موفقیتت بودولی توکاری نکردی خیلی بده+شکست چون همه بدجوری قضاوتت خواهندکرد
+شایدهم آرزومیکردم یه برادربزرگترازپوست وگوشت واستخوان خودم میداشتم کلاهمخون خودم میبودوهمیشه ازم حمایت میکردچ حق باممن میبودچ نمیبودهمیشه باهام همه جامیومدچ شب چ روزبهم پیله نمیکردازم ایرادنمیگرفت واصلاواسم مهم نبودچ شکلی بودهرچی بودواسم زیباترین داداشی دنیابدازش میخواستم خلبان بشه ووقتی میرفتم رودخونه یاکوه همش صدانمیزددختربیاپایین نیفتی اگه ازدست اطرافیان گریم میگرفت سرم رومیزاشت روقلبش ومیگفت نفسی ببین ضربان قلب دااداشی به عشق تومیزنه واگه عاشق میشدتمام سعیم رو میکردم تابه ختری که میخواهدبرسع :
نگران منی به توقرصه دلم
ویرایش توسط n3gin2000 : 01 تیر 1399 در ساعت 12:35
امنیت
اگه نشد...
آزادی
اگه نشد...
شاد بودن مردم
اگه نشد...
پرستاری شهید بهشتی تهران
ویرایش توسط wext82 : 01 شهریور 1399 در ساعت 06:05
برم تو یه خلسه عمیق
که هیچی برام مهم نباشه .... حتی گرسنگی و تشنگی ...
میدونم نمیشه ..... پس در این صورت 500 میلیون برام کافیه ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)