خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1

نمایش مشخصات

مرور کردن دروس( لطفا اگه می دونید پاسخ بدید)

سلام دوستان من برنامه ریزی کردم اما مشکل من در مرورهاست چند روزی هست شروع کردم وقراره در 6 دوره 14 روزه تمام کنم اما برای مرور هر دوره نمی دونم چی کار کنم می خوام بین هر دوره 14 روزه دروس رو مرور کنم بعضی میگن با تست بعضی میگن چزوات صد رادانلودکن با تست یا خالی لطفا راهنمایی کنید راستی امتحانات ترم دوم از کی تا کی هست خیلی لازم دارم من روزی 8 ساعت 2تا اختصاصی و 2ساعت برای 4تا عمومی گزاشتم خوبههههههههههه اگه جواب رو میدونید لطفا دریغ نکنید
      ویرایش توسط ابوالفضل کنکوری : 25 اسفند 1394 در ساعت 09:36

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ابوالفضل کنکوری نمایش پست ها
      سلام دوستان من برنامه ریزی کردم اما مشکل من در مرورهاست چند روزی هست شروع کردم وقراره در 6 دوره 14 روزه تمام کنم اما برای مرور هر دوره نمی دونم چی کار کنم می خوام بین هر دوره 14 روزه دروس رو مرور کنم بعضی میگن با تست بعضی میگن چزوات صد رادانلودکن با تست یا خالی لطفا راهنمایی کنید راستی امتحانات ترم دوم از کی تا کی هست خیلی لازم دارم من روزی 8 ساعت 2تا اختصاصی و 2ساعت برای 4تا عمومی گزاشتم خوبههههههههههه اگه جواب رو میدونید لطفا دریغ نکنید
      با عرض سلام و وقت بخیر

به نظرم شما وقتی درس میخونین ، حتما خلاصه برداری کنین و برای مرور کردن خلاصه هاتون + تست های علامت دار رو مرور کنین

هر روز زیست و شیمی رو بخونین و یک روز در میان ریاضی و فیزیک ...... روزی هم 2 درس عمومی بخونین ( ترجیحا عربی و زبان در یک روز نباشه )

3. Top | #3

نمایش مشخصات
      ممنون تاریخ امتحانات ترم چی

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      ممنون تاریخ امتحانات ترم چی
      خواهش می کنم

اگه سال چهارم هستین امتحانات احتمالا از اواسط اردیبهشت شروع میشه تا اول خرداد

و اگه سال سوم هستین امتحانات از اواخر اردیبهشت شروع میشه تا اواسط خرداد

5. Top | #5

نمایش مشخصات
      بنظرتون همون خلاصه ها با تست کافیه اخه من اینجوری یک بار فقط مطالب اصلی رو میخونم بعد بنظرتون چند روز برای امتحانات کافیه باز هم ممنون
      ویرایش توسط ابوالفضل کنکوری : 23 خرداد 1399 در ساعت 20:46

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      بنظرتون همون خلاصه ها با تست کافیه اخه من اینجوری یک بار فقز مزالب اصلی رو میخونم بعد بنظرتون چند روز برای امتحانات کافیه باز هم ممنون

آره ، کافیه ...... برای امتحانات خب باید ببینین در کدوم درس نیاز به زمان بیشتری دارین و اون درس رو زودتر از بقیه بخونین ... برای بقیه درس ها همون زمانی که بین امتحانات

هست کافیه

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پویا دقتی نمایش پست ها
      با عرض سلام و وقت بخیر

به نظرم شما وقتی درس میخونین ، حتما خلاصه برداری کنین و برای مرور کردن خلاصه هاتون + تست های علامت دار رو مرور کنین

هر روز زیست و شیمی رو بخونین و یک روز در میان ریاضی و فیزیک ...... روزی هم 2 درس عمومی بخونین ( ترجیحا عربی و زبان در یک روز نباشه )
      سلام...
      دقیقا چه دروسی قابل خلاصه نویسین؟...
      درحال حاضر فقط میتونم گرامر زبان رو خلاصه کنم...

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      یکی مثل من نمیتونه خلاصه نویسی کنه چون همه چیزامیخوام بنویسم!من فقط واسه زیست وقتی تست میزنم مخصوصاتستای کنکوررانکاتش راتوی برگه کلاستورمینویسم وروزقبل ازمون اونارامرورمیکنم
      بهتره به نظرمن هرهفته جمعه هارابه مروراختصاص بدید...وبهترین روش مرورتست زدنه!به اندازه تعدادسوالایی که توی کنکورمیادازاون درس تست بزنید....مثلاواسه زیست جمعه که شد50تاتست ازکل مبحث هایی که این هفته خواندیدراتست بزنید....بعدجاهایی راکه میبینیدیادتون رفته رادوباره ازروی کتاب بخوانید
      موفق باشید

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام

...:::برنامه ریزی کنکور... مرورهای مهم:::...
      ویرایش توسط lvjqd : 25 اسفند 1394 در ساعت 16:22

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن