من هرچی تو سایتشون گشتم نه زیست نه شیمی iq ندیدم
اگه میشه لطف کنید آدرس صفحه این کتابارو بگید
وقت خودتونو هدر ندین.با این تعداد تست عمرا نمیرسین.جلد دوم هم بعدا میاد قول میدم اردیبهشت میاد.شایدم تا بعد کنکور نیاد.مثل سال 93 که چاپ اول زیست جامعشون بود.بعد از کنکور پاسخ تشریحی اومد.بیخیال بشین.این همه کتاب دارین واسه چتونه؟؟؟
تو ی لکه نور نشونم بده ، تا من دنیا بسازم از انفجار و تابشش...
ویرایش توسط sako : 22 اسفند 1394 در ساعت 00:29
کتاب خوبی باید بشه ولی کنکوری ها بهتره نرن سمتش
البته ا اونایی که بقیه کتابا رو زدن بگیرش
من حتما می گیرم خودم سومم![]()
دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !
بعضی دوستان ی جور درموردش کنجکاوی کردن انگار میخوان همین رو بخرن و دوباره با این شروع کنن!
دادا چند منبعی بودن آسیب میزنه هااز من گفتن
![]()
به عکس گذاشتن پایتخت کتاب زیاد اعتماد نکنین. همینطور به وعده هاشون در مورد رسیدن کتاب ها.
پایتخت کتاب 6 ماه عکس کتاب شیمی پیشرفته پیش دانشگاهی رو گذاشته بود !! الانم سه ماهی میشه عکس جلد دومش رو گذاشته
عکس کتاب معجزه زیست مهروماه رو الان دقیقا 8 ماهه که گذاشته![]()
من در تلگرام از الوگاج پرسیدم که آیا کتاب IQ به همراه پاسخنامش تا نمایشگاه آماده میشه گفتن نمیتونیم این قول رو بدیم فعلا از کتاب میکروجامع استفاده کنین. در مورد پاسخنامه کتاب دینی سفیر خرد از پایتخت پرسیدم گفتن تا عیدمیرسه حتما ولی از خود آقای مسلم بهمن آبادی پرسیدم پاسخنامه کتاب دین و زندگی سفیرخرد برای کنکور 95 میرسه گفت اصلا در دستت تالیف نیست شاید برای ویرایش 96 پاسخنامه رایگان چاپ بشه !
کلا اینا فروشنده هستن در مورد مسایل فنی زیاد مطلع نیستن برین توی کامنت هاشون رو بخونین متوجه میشین که فرق کتاب های جمع بندی خیلی سبزرو با کتاب های آزمون خیلی سبز نمیدونن.
بايد متاسف بود ، گروه ماز كتاب رو مهرماه تحويل گاج دادن ولي به خاطر اين كه فروش كتاب مسخره اي مثل زيست جامع كم نشه ، كتاب رو الان چاپ كردند ، پاسخ نامشم معلوم نيست كي مياد .
بزنم به تخته پاسخش هم اومد...
کتاب پاسخنامه IQ زیست شناسی
موفقیت هیچ رازی نداره
از تو شروع می شه
دوست خوب من ، زمانی که تصمیم می گیری شرایطت رو تغییر بدی، شاید به خیلی چیزا فکر کنی..
به راهکارها
به مشکلات
و...
اما یه قانون بیشتر وجود نداره:
"موفقیت به سن ، وضعیت فعلیت ، وضعیت گذشته" تو ارتباطی نداره...
موفقیت شجاعت و شهامت میخواد...
خواستن و خواستن و خواستن میخواد...
موفقیت، در یک کلام، تو رو میخواد...
اینکه وقتی هزار نفر بهت میگن نمیتونی ، فقط یک جمله بهشون بگی:
"بشین و تماشا کن!"
رویای خودت رو محکم نگه دار و براش تلاش کن
سلام
مسلما تو این 50 روز نمیتونیم همه تستاش رو بزنیم!
به نظرتون واقعا ارزش داره 75تومن پیاده بشی و چندتا از تستاش رو کار کنی؟ یا مثلا بهتره تو این مدت آزمون زیست خیلی سبز رو بزنی؟
لامصب خیلی تعریفشو میکنن!
ممنون!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)