میخواستم نظرتون رو در مورد ترکیب پیشنهادی که میدم رو بدونم(بنده سوم دبیرستان مدرسه نمونه) مخصوص بچه های تجربی در درس های اختصاصی این پست هم اطلاعات میده و هم میخواد که بگیره پس شاد بازی رو بزاره کنار تا اخر بخون بعدش جون عمه ات نظر بده ...عمه ات قسم خورد م ها
1- در درس ریاضی {معلم خودمون کتاب ریاضی گاج روخیلی قبول داره ما پارسال واسه ریاضی دوم گاج نقره ای داشتیم فوق العاده بود امسال هم نشرالگو اونم فوق العاده بود بعد تو این سایت ها زده کتاب جامع مهروماه واقعن درسنامه اش خیلی مزخرف هست گاج خیییییییییییییییلییییی سرتر ازاین هست گاج بخونی بری اون رو نگاه کنی نمی فهمی چی میگه و
راه حل های تشریحیش هم خیلی کوتاه و تستی هست در کل کتاب واسه اونی که یه ذره بلده یه ذره هم نه یه ذره بیشتر}
2-برای شیمی {1-مبتکران2-در صورت لزوم دی وی دی های اقاجانی صنعتی شریف یا ونوس که تو شیمی ترکونده}کتاب خیلی سبز هم ندیده ام ولی به نظرم یه کتاب باید باشه که سطحش بالا و شبیه کنکور باشه که دوستان می تونن نظر بدهنند
-3[برای درس فیزیک {گاج -خیلی سبز ....که خودم خیلی سبز رو دارم و گاج هم میگن ترکونده به درسنامه اش ولی از لحاظ تست میگن این جور نیست بازهم می تونید نظر بدید دراخر برای چهارمین بار نه برای سومین بار گفتم}(تو این درس هم دی وی دی اموزشی خوب کم نداریم که عزیران الان میگن اقای دکتر مسعودی من حرفی ندارم در مورد ایشون)
4-برای درس زیست {1-نشرالگو 2-خیلی سبز(درصورت لزوم) بدون دی وی دی اموزشی یعنی خوب نیست دی وی دی خوب نداریم به نظر بنده کلاس نکته و تست بهتر است که در هر صورت نظر خودتون رو بگید }
5- یه سوال در مورد ادبیات افبا اقای شاهین زاده خوبه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟