There is enough light for one who wants to see
دستور کار هفتگی مجلس معمولا روی سایت مجلس قرار میگیره ببینید این طرح کی میخواد به رای گذاشته بشه در همان روز همگی جلو مجلس به اعتراض بشینیم. مخصوصا تهرانی های عزیز.من که از مشهد صد در صد میام.
SaM019
SaM019
بابا شماهنوزاین نماینده هارونشناختین براهسته ای که بیش ترمردم موافق بودن کلی سنگ اندازی کردن وبه خواست ملت گوش ندادن اخرسری مجبورشدن حالا فکرکردین به حرف شماگوش میدن؟![]()
خدا وکیلی من که وقتی می خواستم تاثیر رو بردارن خیلی ماراحت شدم ولی امیدوارم که تاثیر مثبت بمونه این طوری اونایی که با کلاس های میلیونی در شهرستان با معدل پایین کنکور رو خوب می زنن حق منو که معدلم 19.5 و تو کنکور استرس دارم و نمی تونم سوالارو خوب پاسخ بدم خورده نشه .
بچه های شهرستانی بدون امکانات و در آمد زیر متوسط برن کلاس های میلیونی !!!!! از اون حرفا بودا . در کنکور فقط و فقط از راه تلاش و پشتکاره که میشه نتیجه خوبی گرفت تکنیک و کلاس هیچ تاثیری نداره.ما اگه چن سال پیش که دیپلم گرفتیم خبر داشتیم که قراره تاثیر بدن همه رو بالای نوزده می گرفتیم و به خاط این که راه جبرانی پیش بینی نکردن باید تاثیر مثبت بشه
رتبهی ۱ تجربی سال ۸۸ درصورت تأثیر قطعی معدل در آن سال به رتبهی ۵۰۰ کنکور نزول میکرد!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)