خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 27 نخستنخست 12312 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 393
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط wizard2015 نمایش پست ها
      دوستان دست به کار شین که اگه الان کاری نکنیم پشیمونی دیگه سودی نداره نذارید آیندتونو تباه بکنن
      پیشنهاد شما چیه ؟

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

2. Top | #17
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      بنظرم اینکه بخواهیم کلاً تأثیر معدل رو حذف کنن چندان خوب نیست...حالا باز مثبت قابل قبوله، اما چنگی به دل نمیزنه...
      SaM019

3. Top | #18
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دستور کار هفتگی مجلس معمولا روی سایت مجلس قرار میگیره ببینید این طرح کی میخواد به رای گذاشته بشه در همان روز همگی جلو مجلس به اعتراض بشینیم. مخصوصا تهرانی های عزیز.من که از مشهد صد در صد میام.

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

پیشنهاد شما چیه ؟
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.ali نمایش پست ها
      بنظرم اینکه بخواهیم کلاً تأثیر معدل رو حذف کنن چندان خوب نیست...حالا باز مثبت قابل قبوله، اما چنگی به دل نمیزنه...
      به نظرم برای همراهی همه داوطلبا بهتره تاثیر مثبت بشه . اینو باید به نماینده ها بگیم . شمارشونم که بچه ها گذاشتن

5. Top | #20
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد امیر نمایش پست ها
      دستور کار هفتگی مجلس معمولا روی سایت مجلس قرار میگیره ببینید این طرح کی میخواد به رای گذاشته بشه در همان روز همگی جلو مجلس به اعتراض بشینیم. مخصوصا تهرانی های عزیز.من که از مشهد صد در صد میام.
      به اعتراض بشینیم؟!
      کشکه؟!
      ناجا هم میاد وای میسته نگاهمون میکنه!
      کشکه آخه مگه...هر تجمعی قبل از هر چیز نیاز به مجوز وزارت کشور داره...
      SaM019

6. Top | #21
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد امیر نمایش پست ها
      برادر شما نیاز نیست بری تهران الان دیگه وقتی نمونده. فقط زنگ بزن نماینده ها رو قانع کن به استفساریه سازمان سنجش رای منفی بدن

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من خودمم نفهمیدم ک اخرش به نفعمونه یا به نفعمون نیست.....

8. Top | #23
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrab98 نمایش پست ها
      من خودمم نفهمیدم ک اخرش به نفعمه حذف بشه یا به نفعم نیست...
      نمیدونم..
      فعلا درگیر قلمچیم...
      مهم نیست داداش!
      بخدا اگه خود سازمان رنجش و نماینده ها و وزیرین علوم و آموزش و پرورش و بهداشت فهمیده باشن چی به چیه
      SaM019

9. Top | #24
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بابا شماهنوزاین نماینده هارونشناختین براهسته ای که بیش ترمردم موافق بودن کلی سنگ اندازی کردن وبه خواست ملت گوش ندادن اخرسری مجبورشدن حالا فکرکردین به حرف شماگوش میدن؟

10. Top | #25
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      خدا وکیلی من که وقتی می خواستم تاثیر رو بردارن خیلی ماراحت شدم ولی امیدوارم که تاثیر مثبت بمونه این طوری اونایی که با کلاس های میلیونی در شهرستان با معدل پایین کنکور رو خوب می زنن حق منو که معدلم 19.5 و تو کنکور استرس دارم و نمی تونم سوالارو خوب پاسخ بدم خورده نشه .

11. Top | #26
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط keta نمایش پست ها
      خدا وکیلی من که وقتی می خواستم تاثیر رو بردارن خیلی ماراحت شدم ولی امیدوارم که تاثیر مثبت بمونه این طوری اونایی که با کلاس های میلیونی در شهرستان با معدل پایین کنکور رو خوب می زنن حق منو که معدلم 19.5 و تو کنکور استرس دارم و نمی تونم سوالارو خوب پاسخ بدم خورده نشه .

بچه های شهرستانی بدون امکانات و در آمد زیر متوسط برن کلاس های میلیونی !!!!! از اون حرفا بودا . در کنکور فقط و فقط از راه تلاش و پشتکاره که میشه نتیجه خوبی گرفت تکنیک و کلاس هیچ تاثیری نداره.ما اگه چن سال پیش که دیپلم گرفتیم خبر داشتیم که قراره تاثیر بدن همه رو بالای نوزده می گرفتیم و به خاط این که راه جبرانی پیش بینی نکردن باید تاثیر مثبت بشه

رتبه‌ی ۱ تجربی سال ۸۸ درصورت تأثیر قطعی معدل در آن سال به رتبه‌ی ۵۰۰ کنکور نزول می‌کرد!

12. Top | #27
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد کاملی نمایش پست ها
      بابا شماهنوزاین نماینده هارونشناختین براهسته ای که بیش ترمردم موافق بودن کلی سنگ اندازی کردن وبه خواست ملت گوش ندادن اخرسری مجبورشدن حالا فکرکردین به حرف شماگوش میدن؟
      مسائل سیاسی جریانش متفاوته ، این نمونه قوانین داخلی که سود و زیانی برای اونها نداره متفاوته ، راحت میشه قانعشون کرد رای ندن چون براشون فرقی نمیکنه

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط idealist نمایش پست ها
      مسائل سیاسی جریانش متفاوته ، این نمونه قوانین داخلی که سود و زیانی برای اونها نداره متفاوته ، راحت میشه قانعشون کرد رای ندن چون براشون فرقی نمیکنه
      خداوکیلی حاضرم شرط ببندم که اصلا اونا نمیدونن تاثیر معدل چجوری اعمال میشه یا اصلا چی هست ...

14. Top | #29
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط idealist نمایش پست ها
      باباایناهمه هم حزبی هستن بدون توجه به موضوع الکی رای میدن

15. Top | #30
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      فقط زنگ بزنبن نماینده ها که این موضوع صدا دار بشه و همینجوری الکی مثه بقیه کاراشون رای مثبت ندن

صفحه 2 از 27 نخستنخست 12312 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن